Sprcha po tréningu

Chalani v sprche po športe

Zaujímalo by ako to prebieha v chalanských sprchách po tréningu. Po športe všetci nabehnú do sprchy. Počul som, že mladý chalani si tam s uterákom alebo rukami búchajú penise, po zadku, močia na seba, honia si, porovnávajú si penisy, robia si srandy zo seba. Každý každého penis a telo pozná, obkukujú jeden druhého lebo je im to prirodzené. Je tu niekto kto chodí alebo chodil hrávať kolektívne športy ? Máte niekto skúsenosti a zážitky? Zaujímalo by ma to...
Rozprával som so spolužiakom a ten chodí hrávať vodné pólo. Že bežne sa bláznia v sprchách, búchajú sa s uterákmi po penise alebo zadku, zo srandy očúrajú niekomu nohy, že najväčšie srandy sú práve v sprchách...... má niekto podobnú skúsenosť ?
Vodni polo hrajou buzny takze to sedi *114**3**3*
Taky jsem to slysel..... .....
Sprcha po treninku je ta nejhorsi cast, fakt nesnasim jak se tam kazdy promenaduje. Nekteri jsou fakt na kopacku.

Jo obcas to prijemne zpestri pani uklizecka, cca 40 leta MILFka, vleze do satny bez zaklepani a uz parkart videla me pero. Takove spolecnosti se fakt nebranim.
Nevím proč se pořád objevuji lidi, co tady pořád zakládají debilní témata ,Někumu velký péro moc nepomůže když má malý rozum , tak mu pak nezbyde než *49*.
Nejsem absolvent kriminálu, ale tam to prý při hromadných sprchováních stojí za to. Sehneš se pro spadlé mýdlo a už to je...
To jsou možná tak sprchy v Modré ústřici *3*
V reálu to tak opravdu není....
Takhle to tam bohudík nechodí. Ono totiž většina lidí nejsou teplý.
Taky si myslím, hromadné sprchy jsme měli i na vojně a nic takového se tam nedělo, spíš se většina kluků styděla.