Seniori co to maju stale radi

Zoznamenie

Su medzi nami seniori co im stale chuti sexik a chcu sa zoznamit?? 50+
Jaska ze 50+ a stale mi chuti. Ale viac si to vychutnavam a viac ma uspokojuje ak sa dama prijemne citi pri tom. A ze seniori 50+? Seniori su podla mna 65+.
Normalne som dostal chut. Viete ako to je. Najviac chuti mimo domov. Taka sikovna milfka...
Ahoj,ja mám 70 ,moja 62 . Stále nám to funguje cca 2krat do týždňa ale preferujeme kvalitu pred kvantitou.
Samozrejme, že sú. A radi sa zoznámia.
Keď som mal 50 tak som ešte prášil 5 krát do týždňa.Teraz mám 70 a už mi stačí raz.
Ten koberec musí byť úplne bez prachu :-))
stale_chcem
stale_chcem Neaktivní před 8 měsíci
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Stále mám rád nehu maznanie bozkávanie a krásne milovanie.
normálne som zostala v šoku, že už za chvíľu budem seniorka... ja si tak predstavujem ľudí v dôchodku
Niektoré zrejú ako víno. Postupom času prestanú riešiť nepodstatné veci a sústredia sa na konečný efekt. A keď majú vhodný proťajšok, tak je to zážitok pre všetky zmysly a aj pre dušu.
Ešte stále hádam staršieho.pana vek 58.65.najlepsie.na.realne.stretnutje
Pekný deň!
Som asi erotoman!
61/175/100/20/6.
*4**4**4*
Ahojte!
Ja som 61/175/100/20/6-M-upravené,od Malaciek.Som stále pri chuti a sex nemám nikdy dosť.
nájsť tak ženu 65+ s chuťou na úlet.....
Mne teraz chuti sex este viac ako ked som bola mlada...mam viac casu a vela chticu a vasne.....Som z Ke,rada sa stretnem aj s mužmi nad 60r...prečo ak si veria..veď Ja si krásne vychutnať milovanie/ z vlást.skusenosti/
Ahoj rád by som skúsil stebov ozveš sa
Neviem ci som senior ale teraz je sex ešte lepší keď sa nemusí nikto na nič hrať len pustiť svoje chúťky von. Aj zrelé baby co vedia čo chcú sú top. Keď máš chuť ozvy sa pokecame a...
Ja hľadám zrelú ženu na pekný milenecký vzťah, mam 36r
Ahoj 🤗
Škoda že som tak ďaleko od Teba ☹️...som tiež Tvoj ročník a viem, že by sme sa vedeli krásne sa dopĺňať..haha... vyplniť 😀!
Ano, tiež poznám nejaké už známe seniorky na Zlatých pieskoch v Bratislave, čo chodia podvečer vysedávať do bufetu na pláži , kde iniciujú rozhovory a čakajú, kto im to červené vínko kúpi a obšťastnia ho potom. Ak sa nik nenájde, ponúknu sa radi aj predávajúcemu čecháčkovi.
Ahoj. 55 môže byť? Rád sa pridám. Teda ak to priateľovi nebude vadiť.
Nepoznam nic lepsie ako sex so starsou zenou. Ja mam 55 a 60+ su najlepsie.
Ja taku 55+ hladam co vie byt mierne perverna.
A čo bi chute na zmenu v sexuálnom zivote. Prebehli myšlienky u vás?
Musel som sa usmiať, život začína mať tú pravú príchuť až po 50 tke a úžasný je v penzijnom veku
Ahoj. Ja diskrétny ženatý muž 50 178 80 bývam v Spišskej Novej Vsi si rad užívam sex, milovanie. Ak hľadá niekto, nech napíše. Rád spoznám nových ľudí.
........opäť téma, kde žena takmer nezablúdi
mne sex len teraz najviac chuti...vsetko si viac uzivam a vychutnavam...sex je elixir zivota*21*
som spokojna...stastna...vela sa smejem*6*
rád by som sa občas zasmial s tebou lebo si aj *219*krásna
Veru tak je, čím ďalej, tým viac to chutí. Len keby bolo s kým aj viac krát denne *4*
Veď sme boli spolu,len škoda,že tak daleko
pozrel som si tvoje albumy......tvojmu priateľovi úprimne závidím
Som starší a aj mne chutí sex a ak má niekto záujem rád sa pridám..
ja 55 190 97 17-5 rad spoznam par na stretnutia cez den
jasné že chceme sa zoznámiť a dokážeme milovať a aj sa milovať na mnoho spôsobov
ak sa tu najde senior ktorí chce mladeho chalana a ma miesto poteším sa. rád by som bol použity ako hračka na uspokojenie seniorovi alebo senior paru som poslusny chlapec
Presne tak..zrelí sú naj..ja by sa tiež pozrel na nejaký zrelý parik,dámu :-)
niekedy aj tie pismenka vedia rozdrazdit a ked su k tomu ludia co sa chapu tak o to vacsi zazitok
ktory zrely par ma chutky ? Alebo aj kandaul muz co chce pozerat?
budeš prekvapená aké to môže byť krásne*114*
Vek je len cislo. Rozdiel moze byt v postave a celkovom stave tela, ale sexualne zazitky a ich kvalita nie je primarne viazana na vek.
Pravdaže aj pred 65 - kou sa do pičky veľmi rád pozriem a dám si čisielko. A keď sme na partnerku dvaja tak si dám ďalšie čísla po ňom. Dobre ma vie rozpáliť keď vidím ako má moja žienka jeden orgazmus za druhým.
jasné že sú tu takí a chcú sa zoznámiť
Jasne ze chcú, nietorý aj mladych zahanbia. Vekom sa stava z toho umenie milovania.
Po 50 zivot nekonci. Ak je pohoda len vtedy si vie clovek vsetko vychutnat.
Nikdy som neveril tomu že po 50 ma chlap druhú pubertu,ale musím uznať že teraz je ten sex úžasný,ešte yjed máte k tomu spravnu osobu
aj v takom veku sa vie rozpalit...niekedy staci pochopenie,spolocna tema,pismenka a dokaze to mat ucinok
máš pravdu a ešte ako sa mi to vychutnáva
ahojte som zenaty 59 r dost sportujem rad by som sa pridal obcas
Aj moj by ma rad videl z neakym seniorom
Hádam sa už aj našiel dajaký maškrtník
Ahoj.Mám 51r.Ak by si chcela sex napíš.Pretiahnem ťa pred partnerom.
rád by som mu s tebou vyhovel a tebe samozrejme tiež mladica
Ahoj, som z BB a mile rád seriózne sa vieme dohodnúť na všeličom.
Pekný deň prajem *21*
asi je to velmi drazdive a ked saa zena netsrani a uzije si to...
aj ja by som sa rád dal vidieť s tebou tvojmu mužovi*18**362**75*
ahojte ja sa hlasim som zenaty 59 r dost rekreacne sportujem,
ahoj a odkial si a aku mas ty púredstavu
ano to klamanie ich vzrusuje, a hlavne potom to pocitanie kolko dostali ak sa nahodou stretnu
Milujem milovanie so zrelou ženou mám 41