Amatéři pouze jen, atraktivní.

Povrchnost vládne, světu.

Opět jsem se zde, přesvědčil že tento web, je pouze a výlučně pro atraktivní lidi. Paradoxní je že, když většina tu má tak, neskutečné požadavky, na protějšek. A sami přišli na svět, s atraktivitou o narození, tzn získanou. To se to potom, vybírá jako, výrobky v supermarketu jen to něj, zboží. Obyčejní, nebo i průměrní, lidé si tu ani, ne škrtnou. A ať mi někdo, řekne respektive napíše, že nemám zde, pravdu.
Pravdu nemáš,najít se zde dá a to nejsme pár z časopisu.A zopakuj si psaní čárek.Je to děs číst.
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Ale amatéři nejsou celé seznamka.Je tu rubrika na seznamování a tam to je v pořádku.Ale to že nám na zveřejněné fotky začnou psát muži žádosti o schůzku a po odmítnutí se ještě naštvou není naše chyba.
No, pravdu nemáte...

To je zase téma hodné evoluční biologie, na které jste nepochybně chyběl a efekt sociálních bublin vám také dvakrát neříká pane.

Ale k věci: Mám dojem, že si musíte nejdřív problematiku trochu rozdělit, protože to, že něco vypadá jako souvislost neznamená, že to souvislost má...

"Opět jsem se zde přesvědčil, ze tento web..." - Tady třeba ignorujete úplně fakt, že jsou tak nastaveny všechny weby (byl jste v životě na Tinderu milý člověče? Tam by vám asi nad "nespravedlností" světa praskla žilka... Nehledě na to, že vám uniká, jak funguje seznamovací trh, a hlavně jakým způsobem si třeba vybírají potenciální partnery ženy a muži (je mezi nimi propastný rozdíl a tento rozdíl dělá na seznamovacím trhu další nerovnosti).

Krom toho, děláte jako byste nevěděl, že sociální sítě jsou prostě jeden velký Fejk :) Vymlouvat se na atraktivnost, když máte psát ke trochu podivné...mě se zdá, že máte problémy dva - problém se sebou a se svým obrazem a problém se psaním...

Co se týče evoluční biologie... Stále platí, že silnější pes mrdá... Smiřte se s tím a třeba někoho klofnete...

Váš projev výše není přitažlivý ani náhodou ;)
Připomíná mi to kamaráda, který prošel hlubokým uvědoměním.
Říkal: "celou dobu hledám holku, která není povrchní kurva, až jsem zjistil, jaká povrchní kurva jsem já"
Takže i já hledám takovou co je pro mě atraktivní, ale praxe ukázala, že nemusí být atraktivní pro někoho jiného.
Takže tak jako všude jinde tu mají šanci na seznámení pouze vzájemně atraktivní osoby.
Však to normální. Člověka si kvůli osobnosti vybíráš když ho znáš, tady nemůžeš čekat že za pár zpráv zjistíš jakej kdo je. A když je tu někdo jen na sex nebo něco podobnýho, tak ho osobnost ani nezajímá(pokud není dotyčnej totální čurák), já se taky neřadím mezi atraktivní, možná ani průměrné a ještě k tomu jsem obézní(ale nebrečím kvůli tomu na internetu, kromě tohohle komentáře 🤣), ale s tím se dá taky něco dělat. Já osobně momentálně hubnu a snad pak budu pro někoho atraktivní, ale pokud hledáš vážný vztah, tak nevím jestli to najdeš tady.
Takhle…samozřejmě se i stává, že člověk přijde do společnosti, baví se tam s lidmi a je tam mezi nimi muž, který třeba není až tak atraktivní…prostě normální…ale zaujme svým chováním…je zábavný, má si s ním člověk, co říct…tak takový člověk si také třeba získá větší sympatie, které neskončí jen u kávy. Ale to se stává spíš v reálu a ne tady.
Všichni jsme atraktivní. Každý nějak trochu jinak. Takže ano, tento web je výlučně pro atraktivní lidi. Jen si tu aktraktivitu tady každý musí najít 😎 P.S. - Reálnej svět je stejně větší zábava než tenhle web...
Hele, ne, že bych ti chtěl brát iluze, ale já rozhodne nemám pocit, že by to tu bylo jen pro atraktivní lidi. Někdy mám dost opačný názor a pocit. Ale je dost možné , že každý z nás vnímáme atraktivitu v něčem jiném. Tak že by mě dost zajímal tvůj pohled na věc.
Já jsem asi ze staré školy. U mne to totiž tady funguje stejně jako v reálu. Nejdřív mne muž musí zaujmout svým vzhledem, potom mne zajímá, jak se ten muž chová, a pak mne zajímá to ostatní. A ne…jak je tomu tady. Já bych určitě nešla do postele s mužem jen kvůli tomu, že má pěkné tělo nebo pěkný ocas. Takové zatmění jako vy muži zde, fakt nemám. Pro mne jsou důležité vzájemné sympatie a přitažlivost…bez chemie je to prostě o ničem. Takže proto tu uvítám to…když si muž přečte profil, pak mi pošle smysluplnou zprávu se svojí civilní fotkou, a když je muž můj/náš typ, tak se mu ráda ozvu. Ale co je děs, když tu muž pošle jen foto ptáka a napíše: “Zašukáme?” nebo nepošle žádné foto…navíc má prázdný profil a dožaduje se sexu. (upraveno)
Sylvie děkuji za konečně, rozumnou odpověď, jako jediná žena si zde skutečně pochopila o čem a na čem je téma založeno.
Sylvie děkuji za konečně, rozumnou odpověď, jako jediná žena si zde skutečně pochopila o čem a na čem je téma založeno.
Paolo227
Paolo227 Neaktivní před 4 roky
No tak, lidi. Už ho nedrážděte bo mu rupne cévka *14*
Nás jsi přesvědčil, jaký jsi loser. Pokud se ti nedaří najít a máš z toho potřebu obviňovat jiné, nikoho si ani nezasloužíš...
Pg1 no buď rád, že ty máš úroveň to tady na tom webu, má málokdo a hlavně že tady držíte všichni pohromadě Češi byli a jsou vždycky sv....
Tady svině, tady svině. Dokazovat jsi to nemusel, ale asi je dobře, že jsi má slova potvrdil. Jen loser hned začne nadávat ostatním za to, že se mu nedaří.
Já se většinou do komentování nepouštím, ale tohle prostě musím. 😅 Už nadpis je opravdu alarmující a šance někoho poznat opravdu nezvyšuje. Ale teprve ta gramatická pecka, která přichází po nadpisu, ta teprve stojí za to. 🤣🤣 Nevím co je horší?? Jak je to napsané, nebo co je tam napsané?? Opravdu se zlobí na lidi co se ,,narodili atraktivní", a nemají zájem o ty co nejsou nebo se tak nenarodili? To je ale na doktora, nebo ne? 🤔
Nick123george taky netvrdím že umím česky. Nicméně celý svět je na lékaře.
Tak proč svůj ,,názor" nepíšeš ve svém rodném jazyce, ve verzi amatérů pro tvoji zemi? Nejspíš proto, že z nějakého důvodu, žiješ v ČR. V tom případě nejsi negramot a gramatiku to omlouvá. Ale tvůj názor je pořád mimo mé chápání a navíc mi vadí jak se vyjadřuješ. Pokud jsou Češi svině, jak jsi napsal v komentu níže, tak se odstěhuj a hledej sex nebo ženy v jiném státě.
Nic ve zlém, ale nesouhlasíme, že tenhle web je jen pro atraktivní lidi. Prohlédli jsme si tvůj profil a zjistili jsme, že krom popisku pod ním je úplně prázdný. V popisku máš jen co hledáš a jaký by protějšek měl být. Ono se pak těžko hledá. Takových jako ty je tu spousta, mají prázdný profil, ale v popisku nebo inzerátu plno požadavků. Pochop, že málo kdo na tohle bude reagovat. Je tu plno lidí, ať atraktivních, nebo ne a obě strany nemají problém se seznámit. Samozřejmě , že pokud je tu např. Žena 35 let, super postava, tak nebude stát o seznámení s mužem 50 let, 120 kg a naopak, to se dá samozřejmě předpokládat. Hodně dělají sympatie a první pohled, s prázdným profilem , hlavně když ani nevíš komu píšeš, nebo kdo píše tobě to ale nejde.
Dirtydick na to něco bude, konstruktivní názor to je dobře.
Just 91 tobě vážně děkuji, za tvůj názor jediný kdo vůbec pochopil proč jsem založil vůbec toto téma.
Asi by by pomohlo, kdybyste přes používat CapsLock a poučil jste se o používání interpunkce. Jedna věc je atraktivita fyzická, ta je z velké části vrozená, nicméně, i na tom, co nám bylo dáno do vínku se dá pracovat. Druhá věc je intelektuální přitažlivost a schopnost zaujmout. Obojí bohužel postradate, takže doporučuji zapracovat na sobě a pak kritizovat druhé...
Bad_girl_81 tak to postrádám, mě je to jedno. Dík za psychologický rozbor pane bože.
Zato vy jste i přes ten modrý filtr s kloboučkem nesmírně sexy *3*
Anonymous ne to jsem, nikdy o sobě Netvrdil a nemám proč.
Tak na každé sociální síti vynikají jen ti "nejlepší z nejlepších pro danou komunitu". To je právě ten rozdíl mezi online a offline. Třeba z vesnické hospody vím o holce co hulila penisy za 500,-, v online tech 500 zapadne s virtualníma castkama a taky zadna nepřijede ho za 500 vyhulit pac se ji to nevyplatí. To same je s penisem, kdyz budes v offline v parte tak už 18 cm muze byt velky penis. V online pokud posila 100 lidi penis to bude treba 20 cm +. A tak je to i s krasou a inteligenci a vsim. Nicmene svět je ve vysledku spravedlivy a i kdyz je tu mene zen a vyssi nabidka muzu nez poptavka od zen, tak se to neprotne protože ti muži fekuji nebo to jen zkousi jako modelky na klasické seznamce pro ego a ne za účelem seznameni/schuzky. Samy si pak z toho vyberu stezuji ze Jose Armando na sex ne prijel. Proc? Protoze Jose Armando se zlatou kreditlou, diamantovym oblicejem, atletickou postavou a penisem 20 cm neuhani v lete o volnu amaterky... *23* (upraveno)
Mně stačí si přečíst tvůj popisek. Takovou snůšku blbostí, skoro jako generátor náhodných slov *3* I kdybys byl super atraktivní frajer, tak to fňukání a nadávání jenom odpudí. Čárky ani nezmiňuju....to je chyba chatbot?*3*
Kulhavy oslik když člověk napíše pravdu je tu snůška blbostí?
Pak 001 tvá odpověď je úplně stejná to co mi tu píšou všichni, už ta kašlu, je tady úplně o ničem. Pravdu nikdo nevidí jen urážky no jo Češi.
Pmk001 jak říkám není nic horšího než Čech. A už na to neraguj urazej, si doma vlastní ženu ne mě.
technická připomínka - pmk001 je Moravák *24*
Firstnameofme, buď ráda že umíš česky ty, já to umět nemusím. A hlavně ty si právě ta co to nikdy řešit nemusela. Typická Modelína.
Hele ty modelíno, nikdo to nemá zadarmo, ani já ne. Ženská chodí ke kadeřnici, na kosmetiku a tlustý jako já musej krutě makat, aby trochu vypadaly. Tak si vyndej hlavu ze zadku a přestaň obviňovat svět. Každý svého štěstí strůjcem *52*
Firstnameofme jo to je další věc, napíše se téma, a pak se to všechno obrátí proti člověku, taky neříkám že umím česky, není nic horšího než je Čech.
Pak se zkus nad sebou zamyslet, jestli chyba není někde jinde, než v povrchnosti lidí....
Nu nu. Já teda když dostanu na výběr mezi člověkem neatraktivním a atraktivním, vyberu si toho, kterej nenadužívá čárky ve větách.
Jo ale češtinu zde nejde že? Nepatrná.
Jde o to, že si tu třeba člověk touží najít jinýho člověka, se kterým bude kompatibilní. A vzhledem k tomu, že první, co člověk hledající vidí, je mimo fotek i psanej projev, musí tomu projevu bejt rozumět. V případě, že nejsou k dispozici fotky, je projev o to důležitější.
Já to uznávám, že mám netradiční profil. Ale ty aspoň neurazis atd, řekneš to upřímně pro nepatrná.
Tady nejde o netradiční profil, reagovala jsem pouze na tohle vlákno. Jde o to, že aby člověk pochopil obsah tvýho sdělení, potřebuje na to sedět v tichu a klidu a ještě se na to dobře vyspat.
A když mám teda bejt úplně upřímná, jsem tady registrovaná nějaký tři nebo čtyři roky a hned na začátku jsem si tě tu někde všimla a první, čeho jsem si všimla, bylo tvoje fňukání o tom, jak je to tu hrozný a že tě nikdo nechce. Dokonce jsi mi i napsal takovejhle nějakej komentář pod nějakou galerii. A teď máme o čtyři roky pozdějc a ty pořád fňukáš.
A ufňukanej chlap je fakt snad asi to vůbec nejhorší, co tenhle web nabízí. Zlatá ptačí pošta a zakomplexovaný vulgární vzkazy.
Nepatrná když člověk píše, pravdu je Ufnukakany njn.
.........................Ufnukakaný??????? (Co bereš, na svou sílu???) Jo, působíš jak ufňukánek.
Nemáte pravdu.
Ve všeobecných podmínkách jsem atraktivnost jako nutný požadavek k registraci nenašla...
Jsem_ netýkala to ale nesouvisí s pravidly ale tím jak to zde funguje. Proboha.
Fruitycitrus typická reakce, mě zajímá názor objektivní, všeobecný ne útok na mé téma to nemá cenu tady něco psát.
Funguje to zde stejně jako v normálním životě. Nebo si myslíš, že tady stačí mít profil, někoho oslovit a tím máš právo na sex?
Venku ti taky nikdo kolem krku neskočí, když se mu nelíbíš.
Tak tím si nejsem jistý. V normálním životě vidíš všechno hned, projevy, sympatie , fyzickou přitažlivost . Tady se často odvozuje pouze od písemného projevu a následně dle poslaných fotografií , které ne zřídka bývají tak nějak , jak bych to řekl, prostě focené z úhlů aby se co nejvíce líbily ...
A čím se to liší od situace f2f? Když někdo neumí říct souvislou větu (tady ji napsat) a je neatraktivní (jak se popisuje zakladatel vlákna) taky zřejmě neprorazí a i kdyby měl extra nevimco (charisma?) stejně mu to nepomůže.

Že jsou fotky zavádějící je bez debat, stejně jako v reálu makeup, stahující prádlo, příčesky *3* Každej si v tom najde to svoje.

Tady se bavíme o tom, že Sisifos je prostě tragéd, viz jeho další témata ve fóru, nadávky a děsně příjemnej popisek.
Tak jasně že konkrétně tady bude všechno marný, ale třeba to někomu jinému ne úplně šťastnému jako informace pomůže?
Jo, hodná, blbá a naivní 🙈
(občas)
Hele, jako nedočetl jsem celý jeho profil, ale přijde mi hodně vtipnej , respektive mně rozesmál *3*
Jinak co k celé záležitosti říci, každý podle svého. Když si někdo myslí, že jsou tu atraktivní lidé, tak ať. Pokud chce někdo lovit venku , ať je libo . A jestli chce být někdo vůl , tak prosím ...*4*
Přesně, tady vycházíš v úplném počátku z písemného projevu (dobrá, ne všechny, ale nadpoloviční většina neprofesionálek starších jalových let určitě).
A to je v tomto případě evidentně kámen úrazu, což ovšem autor vlákna opakovaně odmítá vzít na vědomí...
Tady se obávám nelze nijak pomoci, kde nic není...
Holt je svět zlej, pro autora vlákna je opakované hudrání jednodušší než zvolit jinou cestu mimo amatéry... Leda vyrazit na sraz, třeba *4*
Takový ten hospodský *4*
Njn tak on si nějak poradí. Ve své podstatě je na tom vlastně dost dobře, když je zder tolik atraktivních lidí , určitě nebude o zábavu nouze ..*4*
Firstnameofme ano právě, a o tom to je povrchnost.
Óóó…, chceš lízátko? Jahodove nebo třešňove?
Wir-zwei žádné píší jen pravdu. Na druhou stranu i vím, že to nikoho nezajímá.