taky jsem se takle udělal ......lehce jsem si dráždil pod koulema ......když to přijde, tak je to velmi vzrušující .....mnohem intenzivnější než šukat se ženskou .....je to ale skoro náhoda, když to přijde .....za to to ale stojí ........bez stríkání ale nedokážu žít .....

Zdravím mě to doporučil doktor se takhle dělat z důvodu rychlejšího uděláni. Chce to cvik než najdeš prostatu, ale úplně jiný orgasmus. Taky co je super je Elektro stimulace penisu je to víceméně bez práce.
To by mne taky zajímalo, koupil jsem si na to hračku ale nějak to nejde a nejde, poradí někdo?
Ahoj, když jsem byl mladší kluk měl jsem zánět močáku a urolog my strčil prst do zadku trochu mě prstem projel, a já najednou jsem vytekl na lehátko o které jsem byl opřenej, bylo to bez erekce. Měl jsem velkej pocit že se počůrám a nešlo to zadržet a sememe prostě ze mě vyteklo ven.
protoze drenaz prostaty neni ejakulace
Jednou jsem viděl video, na kterém chlap provokoval ženské na nuda pláži. Lehl si na záda pod slunečník, na hlavu si nasadil klobouk tak, že zakrýval obličej. Vypadalo to skoro jako by spal. Při tom měl erekci a tím jak pravidelně stahoval svalstvo penisu, tak dosahoval vyvrcholení bez jediného dotyku. Vždycky si vytipoval takové místo, kde byly poblíž nějaké skupiny slečen. Ty se po očku koukaly a chichotaly se. Když začal stříkat, byly z toho u vytržení. 😄 Všechno si potají natáčel na kameru, hlavně ty reakce těch dam. Měl tam sestříháno několik takových situací.
Ahoj, nenajdeš to video?
Rád bych se podíval :)
Díky :)
Rád bych se podíval :)
Díky :)
Poprvé jsem to zažil na tantramasáži kdy mě masérka přes prostatu udělala. Opravdu bez jakékoli stimulace penisu a tak silné vyvrcholení a doba trvání než úplně odeznělo jsem prožil poprvé.
Ja se dřív udělal i při šplhu. Na laně to bylo bezpečnější, mohl jsem chodidly držet smyčku a nemusel se držet jen rukama. Ale při šplhu na tyčí jsem taky vyvrcholil... nevím co to je.
jo tak tohle jsem mival taky. pravidelne v telocvične jsem se tak udelal. nezkutečny orgasmy silny...ta tyč byla tutovka. a vlastne cokoli na co se dalo šplhat. Prostě to najednou přišlo..asi prostata stimulace nebo nevim
Jak píšou borci tady. A protože jsem nedočkavý, zkracuji si to honěním až do určitého bodu vzrušení. Pak jen šukáním analu dildem dosahnu orgasmu. Ale ten teda je. Úplně jak kdybych dostal cihlou po hlavě. A taky vystříkám tak 2x víc než obvykle.
A vis ze existuje i neco jako analni multiorgasmy? A bez drazdeni postevaku
Ti jsou pak lety do nebe….

Jde to. Chce to hodně trénování, asi se to nepovede napoprvé. Když toho ale dosáhneš, je to hodně intenzivní zážitek.
Jednou u dominy jsem u przneni analu širokým kolikem jsem dosáhl orgasmu a i přes to že penis jsem měl v normální poloze jsem vytekla jak nikdy až mě to zarazilo kolik toho že mě vyteklo a dosáhl jsem extrémního orgasmu že jsem se nedokázal udržet na nohou.... Při normální styku tohle nikdy nezaziju jen při tvrdém análním dráždění....
Ahoj já občas požádám moji drahou polovičku aby mi projížděla análek robertekem 17/5,5 a když dostanu do rause tak cca za 15 minut teče hodně semena a jak jsem v vzrušen tak mi nevadí že mii to žena dává lízat že své ruky
.
(upraveno)
.
(upraveno)
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Obdobně jako dráždění přes anál lze po nácviku dosáhnout ejakulace přímým drážděním prostaty sondou přes močovou trubici. Ale nejde to hned, chce to natrénovat a zvyknout vnitřní sliznici. Něco k tématu v mém blogu.
Dříve mi to šlo. V mládí. Je potřeba maximální koncentrace a soustředění.
Orgasmus byl nepopsatelný ❤️❤️
Orgasmus byl nepopsatelný ❤️❤️
Příspěvek byl uživatelem smazán.
Nesrovnatelně silnější. Bouřlivý, úžasný ❤️❤️
Ale už to neumím 😢😢
Ale už to neumím 😢😢
Ejakulace bez simulace penisu
Ejakulace bez stimulace penisu