Škola už nie je povinná?

Akože čo sem aj len raz za týždeň prídem aby som pozrel čo je nové, tak mi príde ako keby jediná nová vec na tomto portáli je pravidelné zníženie inteligencie. Dôkaz toho je to, že mi sami od seba napísal jeden "pár" samozrejme bez fotiek a informácií na profile (ako inak), a vypýtali si odo mňa moje informácie a fotky, ktoré už na profile mám. A ja im na to poviem, že však na profile všetko mám a oni na to že chcú moju fotku tváre a ich odpoveď na to, prečo na svojom profile nič nemajú bolo to že chcú byť diskrétni :D Akože tak oni chcú byť diskrétni a preto si pýtajú fotku mojej tváre. A TO NEKONĆÍ. Keď som im toto vytkol tak mi napísali, že tá prvotná správa mne (dlhá asi 5 riadkov) bol preklik :D. Podľa mňa celkom veľký preklik, keď napísali 100 písmen a ešte to aj poslali :D. Ja už ani nemám kúsok nádeje, že by sa tu našlo inteligentné stvorenie.

V poslednom case je tu velmi vela ja ich volam negramotni neandertalci.. nechcem nikoho urazat ale tu ludia vedia iba ctrl c a ctrl v. Napisat rozvitu suvislu vetu to priam nadludsky vykon bohuzial. Aspon o zakladoch gramatiky ani nehovorim. Takisto vela chlapov tu nedokaze prijat odmietnutie - prave vtedy ukazu svoj potencial - nadavky, urazanie 🤣 ale to je len vysledok toho ze tu sa schovavaju za internety 🤷🏼‍♀️
mas uplnu pravdu tiez nechcem nikoho urazat ale ak si uz aj take kalibre ako ty mozu dovolit niekoho odmietnut tak to len vypoveda ako hrozni chlapi ti musia pisat
Obávam sa, že ty si nikdy krajšiu ženu ani nemal, ak si vôbec niekedy nejakú mal.
Potreboval si si rypnut nech sa paci. Nepacim sa ti okej 100 ludi 100 chuti ale ak si si nevsimol tu nepiseme o vyzore ludi ale uplne niecom inom. Takze tvoj prispevok bol nazorny priklad toho co za ludi tu je. Prajem ti vela stastia na tejto stranke 😉
Mam podobne skusenosti, zazitky s individuami tu. IQ nula bodov. Skoda reci.
Nuž veľa drevených vláčikov a hojdacích koníkov dnes behá po svete ....