Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Skupina
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Osobní informace

Věk: 20 let
Znamení zvěrokruhu: Beran
Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: svobodný(á)
Barva očí: modrá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 190 cm
Váha: 75 kg

Sranda tu je

On hledá ji
Slovakia Trnavský kraj

Zdravím, mám 20 rokov a bývam v Piešťanoch. Hľadám niekoho na spoločné prežitie pôžitku a zaujímavých momentov. Som ochotný skúsiť čokoľvek a tiež mám aj svoje vlastné záľuby ako v sexuálnom tak aj normálnom živote. Je pre mňa dôležitá čistota a vzájomné pochopenie. Na veku ani vzhľade mi nezáleží no prosím iba páry, ženy alebo celkovo "zženštilí" ľudia, dúfam že to pochopíte.

PS: na základe nechápania niektorých nadržancov, o MUŽOV NEMÁM záujem

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
fisting
footfetish
latex
orální sex
močení
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
šmírování
uniformy
transvestismus
transsexualita
prstění

Osobní popisek

Zdravím, mám 20 rokov a bývam v Piešťanoch. Hľadám niekoho na spoločné prežitie pôžitku a zaujímavých momentov. Som ochotný skúsiť čokoľvek a tiež mám aj svoje vlastné záľuby ako v sexuálnom tak aj normálnom živote.

Moje sexuálne záľuby sú anál, sex na verejnosti, mamičky, prstenie, cunilingus, neoholené, nezvyčajné diildá (značka bad dragon alebo podobne), stehná + boky a mnoho viac. Ak by ste mali záujem neváhajte sa mi napísať. (Myslím si, že by sme sa mali o čom pobaviť)

Na vašom veku ani vzhľade mi nezáleží a hľadám niekoho, komu nevadí mladý. Skúsenosti v sexe mám a vzťah som mal taktiež čiže nie som jeden z tých "chcem po prvýkrát skúsiť sex"
Hľadám kohokoľvek no záujem mám len o ženy, páry či celkovo "zženštilých" ľudí. O samotných mužov nemám záujem, ďakujem tím, ktorí to pochopia a netreba im to ďalej vysvetľovať.

Čistota je pre mňa jedna z najdôležitejších vecí, aj keby sme vykonávali "špinavé" akty, tak je jasné že celková čistota pred a po je špičkou, čo by som vyžadoval.