Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
přátelství
sex
vztah

Osobní informace

Znamení zvěrokruhu: Blíženci
Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: rozvedený(á)
Barva očí: modrá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 181 cm
Váha: 89 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
footfetish
močení
sex na veřejnosti
silonky
šmírování

Osobní popisek

Hľadám príťažlivú, šarmantnú a inteligentnú spoločníčku vo veku medzi 40-53 rokov (môžeš byť aj mladšia, ak Ťa priťahujú zachovalí päťdesiatnici). Hľadám Ťa nielen na erotiku, ale aj na spoločný šport (bolo by fajn, keby si mala rada cyklistiku), výlety, sem tam kultúra. V erotike mám rád aj úplne "bežné" veci, ale občas na spestrenie je skvelá návšteva erotickej pláže (a keď už nie erotickej, tak aspoň nudistickej a urobiť tam trochu sexi atmosféru :-). Teda taká zmes spoločného exhibicionizmu a vyeurizmu :-) Toľko k mojim "úchylkám", ale som priaznivo naklonený aj rôznym "úchylkám" z Tvojej strany pokiaľ Ťa budú vzrušovať a nepôje o úplné bizarnosti, tak sú vítané.
Nemám žiadny problém zoznámiť sa bežným "klasickým" spôsobom. Takto cez inzerát to ale má svojský pôvab. Ale predsa len asi Ty aj ja hľadáme niečo viac a niečo iné, ako je bežný štandard. Som finančne zabezpečený a určite som pozorný muž, ale nie som charita - hľadám si seberovnú partnerku po všetkých stránkach. Z čisto praktických dôvodov by si mala byť z Bratislavy alebo blízkeho okolia.
Na časovo obmedzenú dobu som si tu vytvoril album, ktorý dokumentuje moje ostatné tri roky. Takto si o mne môžu záujemkyne vytvoriť rámcovú predstavu.