Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 31 let
Znamení zvěrokruhu: Štír Štír
Sexuální orientace: hetero bi
Rodinný stav: nesezdaní partneři nesezdaní partneři
Barva očí: modrá zelená
Barva vlasů: hnědá blond
Výška: 178 cm 165 cm
Váha: 75 kg 56 kg

Sexuální záliby a zájmy

footfetish
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
sperma
šmírování

Osobní popisek

Som psychologicka, ktora sa specializuje na zavisloti, navyky..Inymi slovami, mojim oborom nie su bipolarny jedinci tohto sveta. Vykonavam aj sukromne poradenstvo ale hlavne pracujem v jednom napravnom ustave na Slovensku.

Milujem spanielske musky, ustrice, orechy ale nepoviem nie ani roznym doplnkom ktore zo mna niekedy spravia zvrhlu, uchylnu az choru zenu, ktorej nechcete vidiet do mysle.


Fotografia je zachytenie momentu, ktorý sa už nikdy v živote nezopakuje. Tak ako nikdy nebude obloha rovnaká, keď sa na nu pozriete. Zakaždým sa zmení. Fotografia je história. Neexistuje fotografia pritomnosti alebo buducnosti. Je to jediná možnosť ako si uchovať prítomný okamih v živote.
Moj priatel a zaroven snubenec pracuje v inej sfere. Mozno ste mali niekedy tu cest a pracoval na vasich profesionalnych profiloch, eshopoch atd.


Kebyze ludia vedia, co si ostatni myslia, aku maju fantaziu.. Tak by svet spachal hromadnu samovrazdu. Myslienky, fantazia, vnutorny hlas.. nazvite to ako chcete, je niečo, čo je totalne maximum. Je to hriech, vsetci sme hriesnici. Vsetci pojdu do pekla a tam uskotočníme všetko, ČO SME MALI PO CELY ZIVOT V PREDSTAVACH.