Hledání

Žena
Pár žena & muž
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
orální sex
sex na veřejnosti
sexy prádlo
skupinový sex
swingers
prstění

Osobní popisek

SOFT SWING - to ispada vise kao podjebavanje nego jebanje
GRUPNI SEX - podrazumjeva 5 i vise sudionika, sve ispod je trojka i razmjena partnera (gdje u 90% slucajeva netko ima nesto za prigovorit)
BISEKSUALNOST - je pojam koji oznacava sexualnu orijentaciju pojedinca a ne stvar osobnog dozivljaja. Dakle ona HETERO sam ali volim popusit muskarcu je jebanje samog sebe u zdrav mozak
SINDROM BALKANSKOG MUZJAKA – jeba bi sve sto ima dvije noge (pojedinci i cetri) i rupu a fizicki bi se obrcuna sa svima koji samo i pogledaju njegovu zenu. E sad zanima me zapitaju li se ti MUZJACI kada se nadu s zenom u diskreciji da je to necija zena i gdje je u to vrijeme njihova zena? Iz iskustva znam da nije tamo gdje oni misle da je ;-)
IZNADPROSJECNOST - Cast izuzecima ali zanima me dali vecina profila koji traze iznadprosjecnost u vizualnom pogledu i izgled im je jako bitan, imaju ogledalo kod kuce?
BI/HETERO - cudni neki parovi tu, sve zene BI a ne vole lizat picku, svi muskarci HETERO a vole popusit kurac
NE - čak je i „ne“ odgovor. Reagirati agresivno, vulgarno, samo zato što se netko usudi preliti vaš napuhani ego na takav način, idealan je smjer za jednosmjernu ulicu, naziva "Ignore lista"