Hledání

Muž
Žena
Účel hledání:
sex
focení

Osobní informace

Věk: 27 let
Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: ženatý/vdaná
Barva očí: modrá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 172 cm
Váha: 58 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
sendvič
sex na veřejnosti
sexy prádlo
skupinový sex
svazování
šmírování
uniformy
vysoké podpatky
pán - otrokyně

Osobní popisek

Otazka ci som realna:
1. certifikovany profil
2. účastník stretavky amatérov

Takže ano som reálna ;)

A TÍ KTORÍ OBĽUBUJÚ SEX BEZ KONDÓMU NEPÍŠTE! Zdravie je pre mňa najdôležitejšie! Ďakujem.

Nemám záujem tu zbierať nahé fotky ani zbytočne dlho pismenkovat bez zmyslu. Písať si po večeroch môžme keď sa budeme osobne poznať a bude to mať zmysel.

Hľadám reálne stretnutie , najradšej pravidelne sexstretnutia keď budeme mat chuť na dobrý sexik ;)
Nehľadám lasku,tu mám a som spokojná....
Hľadám milenca na dlhodoby milenecký vzťah ....,môj priateľ si rád pozrie ako si to dobre užívam s iným mužom,poprípade sa pridá do 3ky (samozrejme je hetero) ....a mňa zase vzrušuje keď si to užívam s dvomi naraz alebo sa na mňa priateľ pri tom pozerá ako si to užívam!
Radi si aj niečo z našich zážitkov pofotime pre nás i pre teba , samozrejme bez tváre.....,poprípade po čase keď sa spoznáme a čo to si užijeme a zvykneme si na seba tak prídeš keď budem sama doma a čo to môžme pre vzrušenie pofotit sami dvaja ;) :) a provokacne niečo pošleme priateľovi cez WhatsApp do práce 😀😀

Mám rada keď je muž inteligentný,prirodzene dominantný .... VYŠŠÍ ASPOŇ NAD 185 CM AK MÁŠ MENEJ NEPÍŠ!!!!! Postava nemusí byť vysportovana....stačí normálna postava....

Ak ta môj profil zaujal,si z Bratislavy alebo blízkeho okolia budem rada keď mi napíšeš,nahé fotky mi prosím neposielaj,nepotrebujem ich....potrebna je však civil fotka aby som videla si kým píšem a či sú sympatie 😍 a či má zmysel rozvíjať debatu vedúcu k osobnému stretnutiu ;)