Hledání

Muž
Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
sex

Osobní informace

Pohlaví:
Sexuální orientace: bi
Rodinný stav: svobodný(á)
Výška: 174 cm
Váha: 59 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
fisting
latex
orální sex
sex na veřejnosti
skupinový sex
sadomaso
svazování
uniformy
pán - otrokyně

Osobní popisek

Sme liberálny pár neustále hľadajúci nové zážitky. Inšpirácia, sebaobjavovanie a rozvoj v oblasti intimity je to, čo by sme tu radi našli. Nikto nás neučil ako to vlastne so sexualitou je a aké sú jej možnosti, všetci sa učíme sami a každý z nás ide od začiatku metódov pokus omyl a to kde sme často pokladáme za maximum.
Dá sa však ísť ďalej. Oheň ktorý v nás horí je nekonečným zdrojom energie pre prakticky všetky aspekty nášho života počínajúc fyzickou silou, a ak vás to zláka do výšin tak až po spirituálny rozmer.
So svojim partnerom sa venujeme Tantre a ak by ste o tejto téme chceli vedieť viac, radi vám odpovieme. Táto cesta je otvorená ako pre páry tak i pre jednotlivcov, ktorí by si chceli rozšíriť svoje vnútorné limity a obohatiť svoj vzťah o zatiaľ nepoznané. Radi spájame a kombinujeme aj s prvkami BDSM, hlavne zväzovanie, vosk, spanking.
Aktuálne si budujeme podzemné priestory vynikajúco odhlučnené určené na hrátky v Záhorskej Bystrici pri Bratislave. Hľadáme pomocníčky a aj pomocníkov pri výstavbe, ktorí radi spoja príjemné hrátky s užitočnou prácou. Po dokončení budú môcť užívať vybudované priestory v nádhernom lesnom prostredí.