Hledání

Žena
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Osobní informace

Barva očí: modrá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 180 cm
Váha: 85 kg

Sexuální záliby a zájmy

orální sex
sexy prádlo
vysoké podpatky

Osobní popisek

Rozhodol som sa vytvoriť si nový profil s novým Nickom ,kde prezradím o sebe viacej a uvidím či otvorenosť tu má svoje miesto....a hlavne ušetríme kopu času.

Viem že tu je nespočetne množstvo mužov ktorý doslova poľujú na krásne ženy a schovávajú sa za falošnú identitu alebo sa hrajú na niekoho iného kým skutočnosti nie sú ,pretože inak by nemali šancu zbaliť ženu a hlavne....klávesnica znesie všetko,no nie ?
Páči sa mi príslovie "Nechváľ sa cudzím perím" a preto na časté otázky ohľadom práce,auta,čo tu hladám a podobný typ otázok....odpoviem radšej hneď teraz otvorene aby sme preskočili tento level. Aj ked ani ja nie som dokonalý a samozrejme mám aj ja svoje chyby,skúsim ale vyložiť karty na stôl:

Čo robím?
- Mám svoju firmu vďaka ktorej nemusím pozerať v obchode čo koľlko stojí a môžem ísť na dovolenku kedy chcem a kde chcem na svete....ale to neznamená že si nevážim peniaze a rozhadzujem nimi :). Nikdy nieje tak,aby nemohlo byť lepšie a stále je na čom pracovať.

Aké mám auto?
- Áno mal som aj Škodu Felíciu a nehambím sa za to,ale iba vďaka tvrdej práci mám teraz krásny Mercedes a myslím že veľmi slušný na slovenské pomery,alebo asi aj na akékoľvek pomery....ale to neznamená že nestojím nohami stále pri zemi :).

Čo tu hľadám ?
- Možno ma niekto bude odsudzovať ,ale kto to nezažije...ten nepochopí.Pre mňa je to tu v prvom rade relax a reset hlavy.Rád spoznávam príjemných ľudí a virtuálny flirtík tiež niekedy neuškodí :) .Nemusíme si klamať....koľko žien sa otočí za pekným mužom a tiež sa nechce hneď za neho vydávať ? Som síce momentálne zadaný(nebudem klamať že nie som, ked som)....no nehľadám tu novú manželku.
Nebudem tu rozpisovať môj vzťah a obhajovať sa či je to správne alebo nie, že som tu na zoznamke.Ak spoznám ženu ktorá stojí za to....nebránim sa osobnému stretnutiu.A kľudne sa môže nazývať kamarátka,milenka,diskrétna priateľka,priateľka s výhodami...atď.

Prečo hľadám práve tu?
- V prvom rade sa tu dajú spoznať veľmi zaujímavý ľudia. V druhom rade, ja nemám čas chodiť večer po baroch alebo diskotékach a hľadať známosti takýmto spôsobom. Nehovorím že sa nechodím sem tam večer baviť....ale nieje nad diskrétnosť,že?

Ako vyzerám?
- Je to ťažká otázka pretože je to uhoľ pohľadu.Mňa keď sa niekto spýta aká žena sa mi páči...tak aj keď som podľa mňa veľmi náročný ,no aj tak neviem opísať jednoznačne typ ženy ktorý sa mi páči. Pačia sa mi blondínky,hnedovlásky ale aj čiernovlásky......mám rád síce štíhle ženy ale už som sa otočil aj za pevnejšou ženou.Niekedy je žena krásna ako modelka ale mne proste nehovorí nič...a niekdy vyzerá žena na prvý pohľad obyčajne ,ale z nej vyžaruje taký sexappeal že by som ju hneď pomiloval :).Mám rád na žene keď sa o seba stará,keď sa pekne oblieka a hlavne keď krásne vonia...to je moja slabosť :).
Podľa mňa každý človek vyžaruje nejaký ten svoj sexappeal a niekto ho proste vidí a niekto nie.Musí preskočiť vzájomna iskra alebo tzv musí byť chémia.