Hledání

Žena
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Videa uživatele (1)

Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 44 let 26 let
Sexuální orientace: hetero bi
Rodinný stav: ženatý/vdaná ženatý/vdaná
Barva očí: hnědá modrá
Barva vlasů: hnědá zrzavá
Výška: 190 cm 175 cm

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
orální sex
sendvič
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
sperma
šmírování
vysoké podpatky
prstění

Osobní popisek

Hľadáme ŽENU. Nie muža ani pár. Prosím rešpektujte to, v opačnom prípade neručíme za to, že sa Vám bude naša odpoveď páčiť.
Hľadáme hlavne pre mňa (Ona). S partnerom máme nastavené pravidlá tak, že sex bude mal len so mnou, voči novej partnerke je jeho hranicou vzájomný orál, pršteky a bozkávanie. My môžeme spolu robiť čokoľvek, na čo bude chuť - a to, čo máme radi je v našich albumoch.

So zverejňovaní albumov sme prestali, lebo to nemalo pre nás žiadny zmysel - nepomohli nám nájsť ani niekoho zaujímavého, ani komentárov a hodnotení nebolo toľko, aby nás to motivovalo pokračovať. Voči foteniu sme ale nezanevreli, tak možno zase raz... 😊

Pokiaľ si žena a chceš si písať, prosím akceptujte, že si možno vypýtame dôkaz, že si naozaj píšeme so ženou - stačí civilná foto bez tváre s papierom, kde je napísaný nás nick a dátum. Musí byť len vidieť, že si píšeme so ženou.

Pre pánov s návrhmi, prosím uvedomte si, že tento nick zdieľame obaja a to, čo si myslíte, že píšete len Jej si číta aj On.

Pre tupelá, ktoré to nikdy nezažili a majú úchylné predstavy.
D/S neznamená, že Sub partner/ka je handra, ktorou si vyčistím toaletu. Nie je to ani kus mäsa, na ktorom si urobím dobre a vôbec ma nezaujímajú jeho/jej potreby.
Sub znamená, že partner/ka je submisívny, má rád, ak je ovládaný, páči sa mu, ak ho niekto riadi, má nad ním kontrolu a moc. Môže to byť čokoľvek od peknejšieho objatia, zviazania, spútania, až po škrtenie a pridusenie. Výnimkou nie je ani MIERNE ponižovanie, nadávky, pľuvanie, NÁZNAKY fackovania, alebo úderu.
Pokiaľ to vaše hlavičky nedokážu absorbovať, šup na Wikipédiu a naštudovať si rozdiel medzi D/S a BDSM.
MY SI NAVZÁJOM NEUBLIŽUJEME. Máme radi extrémy, takže všetko z toho hore sme vyskúšali a páči sa nám to, ale voči tomu druhému máme ÚCTU, REŠPEKT a DÔVERU. Väčšina ľudí (chlapov), ktorí nám na túto tému písali si myslí, že to znamená, že žena je kus mäsa na odbavenie. Takže, takí nám už prosím nepíšte. Pokiaľ nebudete rešpektovať svojho partnera, tak o podobných veciach budete navždy iba snívať.


A naozaj nemá zmysel nám posielať fotky vašich nástrojov, toto nás nezaujíma. Čo máme doma, to nám stačí.