Hledání

Muž
Žena
Skupina
Účel hledání:
přátelství
sex

Alba uživatele (1)

Osobní informace

Věk: 43 let
Výška: 165 cm
Váha: 55 kg

Sexuální záliby a zájmy

hluboké kouření
sendvič
skupinový sex
sperma
swingers
prstění

Osobní popisek

Nehladam ziadneho osameleho jedinca, mozem ich mat milion. Ale ak zaujmes tak moznoze ....
Tuzim posunut milovanie na vyssi level-idealne trojka m+m+z ,. ale nabranim sa ini prijemnej zene.
Nahodne som skusila po jednej zurke v skupine aj zenu a vobec som netusila ze som bisexualka. Urcite je to viacej takychto zien, ale to chce spravnu prilezitost. Samozrejme ziadne bum-bac a fertig. Vyzadujem uroven.

EDIT: Po par dnoch mam od vas stovky a stovky sprav. Neda sa vsetko citat a odpovedat. Ak odpovedam tak to je skor nahoda ako zamer. "Foto je moje"

Nikdy nepis bez fotky a trapne splechy napr.
ahoj
ako sa mas
popiseme
co robis
chcem sa zoznamit
co hladas....
.... a vseobecne "hole vety"

EDIT 2: Skusenosti s tymto portalom:
90% ludi tu ma IQ 0,0 nic. Zial, su tu aj dospeli ludia, ktory potrebuju, aby im boli prikladom v spravani ich neplnolete deti, ktore dostavaju aku taku vychovu zo skol a skoliek..

Dalsich takmer 10% :
- vela chlapov sa tu prezentuje ako zena a tahaju zo mna " nejake skusenosti " aby som poradila ako si najlepsie uzit sex a pritom si onanuju.
-ludia na tomto fore si kradnu navzajom foto a schovavaju sa zan. Uz niekolko krat som upozornovala na tuto skutocnost a konfrontovala som dotycnych ludi.
-dalsi hrdinovia pouziju foto profesionalnych sexi modelov a potom nasledne nafotia seba do albumu bez tvare a takto sa mi prezentuju. Trochu sa rozumiem aj anatomii tela a taky pupok Vas vsetkych prezradi. (extrem som videla ked mi jeden jedinec poslal pupocny pruch)
-dostavam vela ponuk od majetnejsich ludi na jednu noc, vikend, alebo trvalejsi sexualny vztah za velmi vysoke sumy (niekedy aj 10 000,- eur/1noc), ale takychto ludi sa vazne bojim a ignorujem ich. Nie som vobec odkazana na prostituciu. Chcem si naozaj uzit krasny, dlhotrvajuci a niekedy aj divokejsi sex.

na zaver- Ludia, tu nenajdete asi nic normalneho . Radsej sa stretavajte, komunikujte medzi sebou osobne, oslovujte sa a verte, ze je to prijemnejsie ako citat taketo Vase spravy. Chemia a pomyselna preskocena iskra su velky faktor.