Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Skupina
Účel hledání:
přátelství
sex
vztah

Osobní informace

Znamení zvěrokruhu: Štír
Barva očí: modrá
Barva vlasů: černá
Výška: 185 cm
Váha: 75 kg

BULL FOR cuckold

On hledá pár
Slovakia Žilinský kraj

Som 45 ročny seriózny, zrelý muž z praxu v cuckold M 20 cm . Ja muž elegant na úrovni mám rád fetish cuckold aj prijatélsk vzťah. Caly Štát však som mobilny , len sieriozny parik

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
fisting
footfetish
latex
orální sex
sendvič
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
sadomaso
sperma
svazování
swingers
šmírování
uniformy
vysoké podpatky
pán - otrokyně
prstění

Osobní popisek

Človek, ktorý má mnoho skúseností získaných v priebehu rokov . Od prírody nie je ani tak dominantný, ako skôr asertívny. Mám skúsenosti a nebojím sa ľudí. Vidím však, že mnohí ľudia sa tu správajú ako panny, ktoré by "chceli, ale boja sa". Hľadám ženu alebo pár na vzťah založený na dôvere a úcte. Sme dospelí a vieme, čo tu hľadáme. Ak sme ako deti, nič nehľadáme.
Oko za oko ,zúb za zúb , to prečo pička za FO?
Môžem ponúknu niečo inne ako výlet na nákupy ale nie FO najlepšej cuckold pre zvedavých .Ak niekto ma otázky o môjho vtáka tak va povem že jest výnimočný viac ako lákajú a múdrejší od Ary . Listok na ornitologiu stoi 20.euro.

Na Slovensku už nie sú ľudia v strednom veku, ktorí by chceli po rokoch priniesť do svojho života niečo nové? Niečo zaujímavé nádych zvrátenosti priateľ domu diskrétny človek na úrovni. Niet vydatej ženy, ktorá by potrebovala dominantný živočíšny sex?