Hledání

Žena
Účel hledání:
přátelství
sex
vztah
focení

Osobní informace

Rodinný stav: svobodný(á)

Inzeráty (1)

Zarábaj z domu!

On hledá ji
Slovakia
Ženy
Páry ženy a muži
Páry ženy a ženy

Máš tu galérie? Niesi hanblivá? Chceš si pekne privyrobiť? Neváhaj a kontaktuj ma! Áno ukážem ti OnlyFans! Tak ako som ho ukázal už niekoľkým z Vás! Úprimne, seriózne bez zavádzania a hlavne profesionálne ti ukážem ako TVOJE fotky budú zarábať krásne peniaze TEBE! 4 dlhodobé profily ktoré spravujem už vyše roka, 5 nových profilov ktoré pribudli vďaka týmto inzerátov a práve TY môžeš byť ďalšia spokojná klientka! Pravidlá su jednoduché! Všetko vysvetlím, stále pomôžem a som tu pre TEBA! Viac info profil alebo správa! Ak neodpisujem, pravdepodobne si sa stratila v návale správ, určite sa ale k tebe dostanem!
(Ak máš nastavené VIP správy tak ti nemám ako odpísať, pozor na to.)

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
domina - otrok
fisting
footfetish
orální sex
močení
sendvič
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
sperma
svazování
šmírování
uniformy
vysoké podpatky
pán - otrokyně
prstění

Osobní popisek

Máš tu galérie? Niesi hanblivá? Chceš si pekne privyrobiť? Neváhaj a kontaktuj ma! Áno ukážem ti eroticky instagram. Tak ako som ho ukázal už niekoľkým z Vás! Úprimne, seriózne bez zavádzania a hlavne profesionálne ti ukážem ako TVOJE fotky budú zarábať krásne peniaze TEBE! 4 dlhodobé profily ktoré spravujem už vyše roka, 5 nových profilov ktoré pribudli vďaka týmto inzerátov a práve TY môžeš byť ďalšia spokojná klientka! Pravidlá su jednoduché! Všetko vysvetlím, stále pomôžem a som tu pre TEBA! Viac info profil alebo správa! Ak neodpisujem, pravdepodobne si sa stratila v návale správ, určite sa ale k tebe dostanem!

(Ak máš nastavené VIP správy tak ti nemám ako odpísať, pozor na to.)

Ak si myslíš, že si spravíš 5 fotiek z každej strany tvojho holeho zadku, capneš ich na web a peniažky sa budú sypať - tak mi ani nepíš.

Nesnaž sa so mnou vyjednávať moju províziu, nesnaž sa ma presvedčiť, ze tie fotky sú dobre lebo na pokeci si ich predala za 10€. Viem čo robím, robím to dobre, kvalitne a dlho.

Nemenovaná stránka je zložitý systém kde dominujú chlapi ktorí platia za tvoje fotky, ver mi viem ako to funguje, viem čo chcú a viem ako ťa dostať vysoko.

Ak máme spolupracovať, moja prvá podmienka je “čítaj s porozumením”. Ak si to nezvládla už tu, chod ďalej predávať na Pokecik.

Neviem ti zaručiť že budeš milionárka, viem ti zaručiť profesionálne rady, viem ťa zdieľať na dôležitých miestach ale nikdy nieje 100%, že prave ty budeš vyvolená. Ale ak ma poslúchneš a budeš sa tomu venovať, zaručím ti pekný zárobok.

Viem ako sa vyhnúť tomu aby ta niekto na OF spoznal, nieje to však 100%.

Profily ktoré spravujem posúvam hlavne mimo Slovenska/ Česka / Poľska. Prevažná väčšina sledujucich je zo severnej Ameriky, Kanady a Ázie. Európa veľmi zriedkavo.

Správa pre viac info, ak si ochotná do toho ísť, nepýtaj odomňa rady a pomoc ak nemáš v pláne spolupracovať so mnou.

Píš mi správu ak si došla až sem a účes začať.

Zatiaľ mám 8 klientiek, každý týždeň to stúpa, ponuka platí do zmazania osobného popisu