Hledání

Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
přátelství
vztah
povídání

Osobní informace

Věk: 43 let
Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
Barva očí: zelená
Barva vlasů: černá
Výška: 192 cm
Váha: 88 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
domina - otrok
latex
orální sex
sendvič
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
svazování
šmírování
uniformy
vysoké podpatky
pán - otrokyně

Osobní popisek

Som normálny, seriózny, inteligentný muž, ktorý by rád našiel zrelý pár. Hľadám priateľstvo so zrelým párom. Hľadám ľudí, ktorí vedia prečo hľadajú muža a za akým účelom. Ideálne pár okolo 40tky - 50tky a viac. Žena - dáma, ktorá sa o seba stará, muž- cuckold, ktorého vzrušuje pohľad na rozkoš manželky s niekým iným.. . Nehľadám jednorazové stretko. Hľadám dlhodobejšie priateľstvo.. Pár môže byť aj z väčšej vzdialenosti. Vieme si predsa zadeliť čas. Alebo len tak spontánne stretnutia podla chuti a nálady ? Ste zrely pár so zmyslom pre erotiku ? Rád Vás spoznám.

Láka Vás mať doma iného muža a neviete sa odhodlať? Napíšte.. môžme si dať len kávu a porozprávať sa, k ničomu nás to nezaväzuje ;)

Ste z Trnavy, Bystrice, Popradu alebo Lucenca, Levic, Galanty.. ste ďaleko od ZA kraja ? Nevidim v tom problem, pohonne hmoty nie su problem a prekazkou :)

Máte svoje tajné chúťky ? URčite nájdeme spôsob, sex je predsa o množstve krasnych momentov a ked su traja ľudia uvolnení a v zápale vášne, hranice sa posúvajú.. alebo nie ?

Nebudte sexturisti prosím. Nie som ním ani ja. Preto hľadám len jeden pár na dlhodobý vzťah.

HYgiena je samozrejmost, bohuzial nie pre vsetkych z Vás. Hladám len ludí, ktorí sa o sebe staraju.

Ozvite sa len seriozni ludia. Nepíšte stroskotanci, ktorý chcú len foto a takí, ktorých partnerky ani nevedia, ze im hladate muža.