Hledání

Muž
Účel hledání:
přátelství
povídání

Osobní informace

Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: rozvedený(á)
Barva očí: modrá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 160 cm
Váha: 62 kg

Sexuální záliby a zájmy

sexy prádlo
silonky
uniformy

Osobní popisek

NA NEVYPLNENY PROFIL NEREAGUJEM


Pred tým ako prečítaš môj popis, maly by si sa zamysliet nad sebou....ja viem čo tu hľadám, vies aj ty? 🤔


Nehľadám úlet či jednorazovky. Hľadám niekoho kto mi vie dať po čom túžim a čo mi patrí 😉 (dlhodobo). Partnera, kto mi rozumie, kto ma bude podporovat a komu môžem verit.
Milujem sex, láskanie dotyky, bozky, ale milujem aj spoločne strávený čas len tak, vedľa seba, prechádzky v prírode.


⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

Chuť

Gurmánske sklony u chlapoch zasadila sama príroda a tak si vychutnávanie vagíny patrí k tým najmilším činnostiam, ktorým sa radi dodávajú v posteli.
Prirodzená chuť a vôňa ženy je najerotickejšou súčasťou posteľných hier. Žiadne parfumy, ani vône nám netreba. To len kazí zážitok z prirodzeného spojenia.

Vlhkosť

Kvalitný sklz si zamiluje každý muž a skutočným fajnšmekrom lásky nikdy nevadí, ak po milovaní ostanú mokré plachty. Vodopád slasti je pre vás ako odmena za dráždenie, láskanie, zvládnutie techniky, skrátka okamžite viete, že sa to babe s vami páči. A to k spokojnosti stačí.

Úprava

Musí byť. Nežijeme v pralese a preto džungľa medzi nohami už tiež nie je v kurze.
Zaujme, keď je absolútne vyholená, vtedy ju máte ako na tanieri z každého uhlu. Atraktívnym je aj jemný pásik, netradičný útvar, malá zmena.
Kúsok ochlpenia naznačí, že máte v posteli dospelú ženu a nie lolitku, preto je vhodným korením. Práve vizuálne potešenie je dôvodom, prečo si nechcete zhasnúť svetlo, keď nohavičky smerujú k členkom.

Túžba

Aj vagína môže túžiť. Mnoho žien to o svojej „šuške“ ani netuší, ale chlapi dobre rozpoznajú, či je priam chtivá po sexe, alebo ako sa vraví, je vhodná len na to, že podrží. Milujete túžobne roztvorené rozkroky, prekrvené a lesknúce sa horlivou túžbou.