Hledání

Žena
Pár žena & muž
Skupina
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání
focení

Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 44 let 38 let
Znamení zvěrokruhu: Vodnář Ryby
Sexuální orientace: hetero bi
Rodinný stav: ženatý/vdaná ženatý/vdaná
Barva očí: hnědá
Barva vlasů: hnědá
Výška: 179 cm 160 cm
Váha: 94 kg 90 kg

Sexuální záliby a zájmy

footfetish
orální sex
skupinový sex
swingers
šmírování

Osobní popisek

Ahojte

Hľadáme predovšetkým páry, ktoré sú nám podobné vekom a rozhľadom, za účelom priateľstva a sexu. Tak dúfajme, že to odpovedá všetky otázky typu „Čo hľadáte?“.

Tento životný štýl si užívame už niekoľko rokov a mali sme šťastie s tým, že sme prostredníctvom tejto stránky spoznali zopár úžasných ľudí.

Máme malé deti a tvrdo pracujeme, takže organizovanie nie je jednoduché, ako to vie každý v podobnej situácii. Chceme však nájsť to isté čo hľadáte vy, takže nech sa radšej pobavíme o tom, ako môžeme niečo podniknúť.

Snažíme sa rešpektovať každého kto nás kontaktuje, bez ohľadu na vaše fantázie, chuťe alebo úroveň skúseností. Ale napísať malý úvod a nájsť odvahu zverejniť pár svojich fotiek je základ. Ak ich nemáte, naozaj nie je o čom hovoriť. Skúste ich najskôr doplniť.

Či sa spolu pobavíme, naozaj nezáleží na vašej veľkosti, tvaru, alebo koľkokrát týždenne chodíte do posilňovne. Radšej na tom, či ste priateľskí, mladí v srdci a trochu blázniví. Ak áno, budeme spolu dobre vychádzať.

Od dokonalosti sme ďaleko aj my. Máme kilá navyše, strie, šediny a vrásky na tvári. Ak nie sme váš typ, nevadí. Žiadne zlé pocity a dúfame, že aj vy nájdete to, čo hľadáte.



Teraz pár slov pre chlapov:

Ste zďaleka najväčšou demografiou tejto stránky a radi sa čítame vaše komentáre, takže nemáme v úmysle vás ignorovať.

Slobodných mužov aktívne nehľadáme. To znamená, že mužov stretávame náhodne na partiách a v kluboch, ak a keď takéto miesta navštívime. Nehľadáme ich a nepozývame ich k nám. Sleduj naše poznámky, či plánujeme niekam ísť. Ak chceš, môžeš nás tam stretnúť. Takže znova, ak sa tvoja prvá správa spýta: „Hľadáte slobodných mužov?“ budeme vedieť, že si to nečítal, len si slintal nad našimi galériami.

Napriek tomu nás stále baví hovoriť s ľuďmi. Ale ak sa chováš ako kretén, budeme sa smiať a robiť si z tebe srandu. Môžeš si za to sám.

Ak sa chováš normálne, a máme na to náladu, môžeš nás zlákať na sexi rozhovor alebo výmenu fotiek. A kto vie? Jedného dňa si možno spomenieme na toho zábavného chlapíka s dobrými mravmi, pozrieme sa jeden na druhého a spýtame sa: „Zavoláme mu?

Uvedomuj si to: že tu máme profil, neznamená, že dostaneš to ľahko. Baví nás čo tu robíme, ale nerozdávame to lacno. Ak na ženu chceš zapôsobiť, musíš s nijakým spôsobom vyniknúť. A aby to bolo úplne jasné, správy typu „Ahoj“; „Ako sa máš“; „Mmmm“ nie sú pôsobivé. Radšej nám povedz niečo o sebe, pýtaj sa, vytváraj konverzáciu. Buď v správnej miere rešpektujúci a dominantní.

Samozrejme tvojou prioritou je urobiť na ňu dobrý dojem, ale ak ťa manžel neschvaľuje, veľa šťastia dostať k jeji blízkosti. Ona patrý jemu, ak si to neuvedomuješ, vypadni.

Ďalej, neposielajte nám fotky vašich penisov. Sme si istí, že ste všetci veľmi hrdí na tú vlastnú, ale doteraz sme dostali v priemere 1 346 fotiek vtákov a verte nám, žiadna z nich nie je o nič úžasnejšia ako tá druhá. Radšej pošli slušnú civilnú fotku seba.

Ešte raz, uvedomuj si: nejde o vtáka. Ak je ten muž sympatický, prijmeme ho celú. Ak si primitív bez osobnosti, môžeš mať kokota zo zlata, nikam sa nedostaneš.

Ďakujeme všetkým, ktorí dočítali až sem, veľa pekných stretnutí a nadržanej zábavy pre všetkých.