Osobní informace

Věk: 44 let
Znamení zvěrokruhu: Býk
Barva očí: zelená
Barva vlasů: hnědá
Výška: 164 cm
Váha: 78 kg

Masáže pre dámy aj pánov

Ona nabízí služby
Slovakia Banskobystrický kraj

Ahojte,ak potrebujete uvolniť po fyzickej aj psychickej stránke,viem Vám poskytnúť príjemnú erotickú masáž celého tela..Som certifikovaná masérka,takže každý môj dotyk a ťah ruky má svoj význam😉.Nie je to len o dotykoch,ale aj komunikácii a nekonečne príjemnej atmosfére. Napíšte mi správu a dozviete sa viac🙂

Osobní popisek

Môj úsmev je moje logo,moja osobnosť je mojou vizitkou a to ako sa ľudia pri mne cítia je moja ochranná známka.💓

Potrebuješ na chvíľu vypnúť od každodenného stresu a zároveň urobiť niečo pozitívne pre svoje telo a zdravie? V tom prípade neváhaj a určite sa mi ozvi, ponúknem Ti dokonalý relax a vypnutie od reality a viem Ti zaručiť, že nebudeš ľutovať svoje rozhodnutie a ani sekundu strávenú v mojej spoločnosti v súkromnom maserskom salóne v BB.

Ponúknem Ti úžasnú masáž, ktorá je profesionálna a moje ruky vedia dokonale čo majú robiť a vcítiť sa do Tvojej energie a Ty sa už len necháš unášať príjemnou atmosférou a vychutnávať si zážitok, na ktorý budeš ešte dlho spomínať a ver mi ,že vyjdeš s úsmevom na perách.
Starať sa o Teba bude certifikovaná profesionálna masérka, milá, priateľská a komunikatívna, pri ktorej budeš mať pocit, že sa poznáme už roky a aj Tvoj najmenší stres opadne v prvom momente po zoznámení.
Môžem Ti prezradiť, že mám rada, keď masírujem úplne nahá a rada si aj ja popri staraní sa o Tvoje telo vychutnám Tvoje dotyky na tom mojom a ak to chceš dotiahnuť k dokonalosti čaká Ťa nádherné a intezívne ukončenie návštevy na mojom masérskom stole.
Tak ešte stále váhaš?

Ak si už presvedčený nečakaj a rýchlo si dohodni termín u mňa, teším sa na Teba a samozrejme som tu aj pre dámy a páry, tak smelo do toho nech Vás môžem privítať s úsmevom ma tvári🙂 a naplniť vás pozitívnou energiou🤗🤗🤗