Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání
focení

Osobní informace

Sexuální orientace: hetero

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
latex
orální sex
sendvič
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
sperma
svazování
swingers
uniformy
vysoké podpatky
prstění

Osobní popisek

MUŽOM ODPISUJEME AŽ PO ZASLANÍ "KÓDU", ktorým preukáže, že prečítal profil. Jednotlivé časti kódu sú ukryté nižšie v texte :)

Organizujeme GB a SW stretnutia na súkromnej báze. Hľadáme príjemných ľudí s otvorenou mysľou a príjemnou komunikáciou, ktorí radi skúšajú, ale sú rešpektujúci a dbajú na zdravie seba aj ostatných. Privítame najmä ženy a páry. Vítaní sú ale aj muži na úrovni, ktorí čítajú a splnia podmienky.

ZDRAVIE: Podmienkou účasti na akejkoľvek našej akcii je test na najčastejšie pohlavne prenosné ochorenia (HIV, Syfilis, Chlamídie). Buď je požadovaný krbvný test, nie starší ako 72 hodín, alebo sa test vykonáva zo slín priamo na mieste akcie ("ZDR") Náklady spojené s testom pre dámy uhradzajú muži.

SWINGERS AKCIE:
Keďže akcií typu „stretávka – diskotéka – oddelené priestory na intimitu“ je dosť preferujeme akcie typu „swingers všetkých v spoločnom priestore“. A to bez ohľadu na prípadnú výmenu partnerov. Ak vás účasť na podobných akciách zaujíma pridajte si tento nick k priateľom a odpovedzte do pošty na otázky nižšie. Pomôžete tak pripraviť akcie podľa toho o č je záujem.

1. Zaujímala by vás SW akcia typu bez diskotéky, iba drink, small-talk a intímita viacero párov v spoločnom priestore?
2. Dávalo by vám zmysel na akcii označenie páskami na rukách z hľadiska vašich preferencií? (Hetero červená páska, Bi zelená pása, L/G biela páska, otvorený novým ľuďom žltá páska, iba so svojím partnerom čierna páska)? Samozrejme pásky neznamenajú povinnosť intimity s novými ľuďmi, to je vecou sympatie, ale slúžia len na indikáciu.
3. Preferencie čo do počtu ľudí/párov. Koľko najmenej a najviac párov by ste ma akcii chceli mať?
4. Preferencie čo do veku. V akom veku páry by sú pre vás na akcii prijateľné. Odpovedajte prosím z hľadiska cítim sa tam príjemne nie z hľadiska prípadnej výmeny
5. Preferencie čo do vzhľadu. Aké páry vzhľadovo by ste na akcii akceptovali Odpovedajte prosím z hľadiska cítim sa tam príjemne nie z hľadiska prípadnej výmeny
6. Miesto akcie. Je pre vás OK BA a okolie, alebo by ste preferovali inú lokalitu?
7. Termín? Piatok, či sobota? ("SW") Prípadne ak aj iné dni uveďte ktoré
8. Doba na prihlásenie. Koľko vopred pred akciou potrebujete o nej vedieť aby bola pre vás zaujímavá?
9. Priestor. Čo všetko v priestore očakávate (bazén, vírivka, sauna, masér, ...) Odpovedajte prosím spôsobom, čo považujete za minimum, je jasné, že čím viac tým lepšie. Sprchy, uteráky, mydlá, servítky, kondómy, občerstvenie a bar sú samorejmosťou
10. Overenie zdravotného stavu. Je pre vás prijateľné pri doniesť na výsledky akcie výsledky krvných testov alebo absolvovať rýchlo test zo slín v mieste akcie? Cena testu cca 30 Eur?
11. Fotenie a filmovanie? Bolo by pre vás prijateľné fotenie (ešte potrebuješ "foto") a filmovanie na akcii? Zabezpečené centrálne s možnosťou určiť (páska na ruke) či máte byť v zábere alebo nie?

GANG BANG:
Hľadáme dámy alebo páry kde dáma zvládne prevahu mužov, či už sama, alebo spoločne s inou dámou. Akcie sú organizované na mieru podľa požiadaviek dámy/dám. ("GB") V prípade záujmu o ďalšie informácie píšte prosím do správy. Ak si muž, máš záujem o účasť pošli do správy KÓD, ktorý si poskladal z textu vyššie a dostaneš ďalšie informácie.