Hledání

Pár žena & muž
Účel hledání:
přátelství
sex

Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 26 let 25 let
Znamení zvěrokruhu: Beran Beran
Sexuální orientace: hetero bi
Rodinný stav: nesezdaní partneři nesezdaní partneři
Barva očí: hnědá hnědá
Barva vlasů: hnědá hnědá
Výška: 175 cm 171 cm
Váha: 74 kg 60 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
footfetish
orální sex
sendvič
sexy prádlo
skupinový sex
sperma
swingers
prstění

Osobní popisek

Ahojte *52* hľadáme pár, s ktorým by to malo postupom času viesť k výmene partnerov. Prípadné hrátky Ž+Ž by boli príjemný bonus :) hľadáme ľudí na dlhodobé stretávanie, takže by bolo super, ak by sme si rozumeli aj ľudsky, a tak mohli spolu občas tráviť čas aj mimo postele :) prosím, ak nám píšete, tak skúste trošku javiť záujem. Naozaj nás nebaví odpisovať vám na jedno/dvojslovné odpovede a vypytovať sa otázky ako na pohovore. Nedáva to moc zmysel, keď píšete, že hľadáte pár, ale konverzácia stojí... Človek potom predpokladá, že rovnako tichí budete aj v reále :)

Stojíme o reálne stretnutie, nechceme si len vymieňať fotky, ani donekonečna vypisovať, avšak pár správ pred stretnutím si chceme vymeniť, aby sme si boli istí, že sme kompatibilní v predstave - požadujeme teda dialóg :) keď sa zhodneme na osobnom stretnutí, chceme si vždy vymeniť civilné fotky, pretože sympatie sú dôležité. To všetko však až po pár správach, naše tváre určite nepošleme po pár minútach.

Nestojíme len o sex vedľa seba, ani len o samotné hrátky medzi ženami. Chceme si totiž užiť obaja, takže správy typu "chceme len ženu, tvojho muža možno budeme chcieť, ak..." fakt nie :-D

Nestojíme taktiež o správy od samotných mužov vydávajúcich sa za pár, a momentálne nehľadáme ani samotné ženy.

Od neoverených užívateľov vždy žiadame overenie. Takže ak máte problém poslať nám fotku seba bez tváre s vaším nickom a dnešným dátumom, ani nám nepíšte, ďakujeme :) Sme opatrní, a keďže je tu kopec ľudí, ktorí sa vydávajú za to, čo nie sú, je to ozaj nutné. Ak s overením problém nemáte, a ste štíhly pár, stojaci o výmenu partnerov a o fajn zábavu, tak sa budeme tešiť na vašu správu :-)