Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Účel hledání:
přátelství
sex

Osobní informace

Pohlaví:
Věk: 39 let 43 let
Sexuální orientace: bi bi
Výška: 178 cm 168 cm
Váha: 81 kg 51 kg

Sexuální záliby a zájmy

fisting
sex na veřejnosti
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
swingers
uniformy
vysoké podpatky
prstění

Osobní popisek

Sympatický, pohodovy BI pár hľadá rovnako sympatickú osôbku nežného pohlavia alebo pekny, atraktivny par :) Nehladame oddelenu vymenu partnerov - tomu sa povie nevera. Nas sex je mega super a radi by sme si ho len spestrili. Vzdy si to chceme uzivat spolu obaja/traja/styria👍🥳

Vzajomna pritazlivost a chemia je klucova! Vymena civil foto podmienka, pri vzajomnych sympatiach spolocny call prip. kava/obed. Uvidime, ci budeme surfovat na rovnakej vlne 🏄‍♂️🏄‍♀️

Iba muzi, prosim, nepiste.

Foxy🦊 blond, vysportovana, s vystavnymi nohami
Ta neznejsia polovicka z tohto veselo paru. Ma rada pekne spodne pradlo, vysoke opatky, nalakovane nechty a vonavych ludi :)

Bear,🐻 brunet, atraktivny, s usmevom ako z reklamy na zubnu pastu
Ta maskulinna polovica z tohto prijemneho paru . Ma rad otvorenu mysel a zeny, ktore vedia co chcu. Vzrusuje ho predstava pozerat sa na Foxy ako si to uziva s peknou zienkou a rad by sa aj aktivne pridal.

Obaja mame radi pekne zadk, mensie a pevne prsia a udrziavana, sportova postava nas potesi 💪💪 Aktivne sportujeme, vsak chceme vyzerat 💯 Co ponukame aj hladame.

Vieme ocenit dobre jedlo a vino. Kava a kolac je nase oblubene kombo ☕🍰 Sme scestovani, rozhladeni, na urovni, s kritickym myslenim a sebareflexiou, ktora tu vela ludom chyba 😉 Obaja sme silni extroverti, ukecani, so zmyslom pre humor.

Sme vesela dvojka, ktora je za kazde dobrodruzstvo, radi sa bavime, tancujeme a neberieme zivot az tak smrtelne vazne.