Hledání

Pár žena & muž
Účel hledání:
přátelství
sex

Osobní informace

Pohlaví:
Znamení zvěrokruhu: Ryby Rak
Sexuální orientace: hetero hetero
Rodinný stav: ženatý/vdaná ženatý/vdaná
Barva očí: hnědá zelená
Barva vlasů: hnědá blond
Výška: 170 cm 170 cm
Váha: 68 kg 58 kg

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
fisting
orální sex
sendvič
sexy prádlo
sperma
šmírování
vysoké podpatky
prstění

Osobní popisek

Ahoj amatéri. Sme slušný, štíhly, mlado vyzerajúci a mlado mysliaci pár stredných rokov na úrovni. Máme dokonalé nekonfliktné manželstvo založené na harmonii, žijeme usporiadaným rodinným životom, sme nefajčiari. Ľahko naväzujeme na nové priateľstvá, alkohol len príležitostne a s mierou. Inteligencia, diskrétnosť, 100% zdravotný stav je u nás samozrejmosťou a to isté aj požadujeme. Máme radi grilovanie, dobré jedlá, tanec, turistiku, prírodu, chatu, welness.

Nemáme záujem o žiarlivcov a nemajú to v hlave doriešené, o promiskuitných ľudí zo swinger striedačiek a nehľadáme ani jednorázovku a vôbec nie samotných mužov - rovno mažeme, lebo nepochopili slovo inteligencia, škoda Vášho, aj nášho času.

Hľadáme jeden pár (čiže muž+žena) na trvalý priateľský vzťah zo Stredného, alebo Západného Slovenska, ktorý si v prípade sympatií mal záujem si okoreniť svoj sexuálny život aj s možnosťou výmeny partnerov, chceme vyskúšať aj pre nás niečo nové, bez narušenia vzťahov, sme otvorený novým veciam. Preferujeme štíhly, max plnoštíhly pár s menšími prsiami, výhoda, nie podmienka. Potešil by nás pár s vlastným priestorom, nie podmienka, mi ho momentálne nemáme, deti.

Obaja sme pracovne vyťažený, preto sme za stretnutia počas víkendu, piatok, sobota, nedeľa. Pre vysoký počet podvodných účtov, zberačov skalpov atď. našou podmienkou a požiadavkou okrem VIP členov a overených, bude vzájomné overenie cez soc. sieť, Facebook a pod. kde si môžeme pozrieť Vaše a Vy naše fotky, máme ich dosť. Poprípade môžete poslať civilnú fotku celého tela, už aj v prvej správe, nevyžadujeme fotku Vášho prirodzenia, o sympatiách nám to veľa nepovie, mob. číslo berieme ako samozrejmosť, tu sa overia Ž+Ž. V prípade obojstrannej sympatii môžeme dohodnúť stretko na neutrálnom mieste, kaviareň welness a pod. nemáme problém docestovať.

Vyhradzujeme si odpovedať len párom, s ktorými si padneme aspoň troška do oka, a pri prvom stretku by mohla naskočiť aj chémia.

PS: Máme sa radi, máme radi ak nás majú radi a to isté aj chceme ponúknuť. Kto pochopil zmysel tejto vety, kľudne napíšte, asi sme na jednej vlnovej dĺžke, určite sa Vám ozveme!