Hledání

Žena
Pár žena & muž
Pár žena & žena
Skupina
Účel hledání:
přátelství
sex
focení

Alba uživatele (1)

Osobní informace

Znamení zvěrokruhu: Štír
Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: svobodný(á)
Barva očí: modrá
Barva vlasů: plešatá
Výška: 180 cm
Váha: 90 kg

Inzeráty (1)

spoznať tvoj svet cez objektív

Fotografování - nabídka
Slovakia Prešovský kraj
Ženy
Páry ženy a ženy
Bez trans
Věk 18-35

Hľadáš dobrodružstvo, ktoré osvieži nielen tvoju galériu na sociálnych sieťach, ale aj tvoje srdce? Sex zoznamky možno vo svojej podstate vnímaš ako moderné tabu, ale čo keby sme to videli inak? Predstav si, že existuje miesto, kde môžeš stretnúť niekoho, kto nie len rozumie tvojim vášňam, ale kto je pripravený spoznať tvoj svet cez objektív fotoaparátu.

Predstavujeme ti inzerát, ktorý znie ako pozvanie do sveta plného príbehov, kreativity a možno aj lásky. Fotograf hľadá osobnosť, ktorej by nielen ukázal krásu sveta prostredníctvom jeho objektívu, ale s ktorou by aj sám rád objavil nové horizonty. Je to pozvánka nielen k objavovaniu skrytých zákutí sveta, ale aj hľadaniu spojenia, ktoré sa môže rozvinúť aj mimo umení.

V tomto neobyčajnom príbehu možno nájdeš nielen inšpiráciu pre svoje umenie, ale aj spoločníka, ktorý sa s tebou podelí o jedinečné peripetie života. Možno tvoja fotografia bude vystavená, možno tvoj príbeh bude povedaný. A kto vie? Možno práve ty budeš múzou, ktorá zostane navždy zachytená vo večnosti momentov zvečnených na film. Nezadržuj zvedavosť a staň sa súčasťou príbehu, ktorý čaká, aby bol rozpovedaný.

Sexuální záliby a zájmy

anální sex
hluboké kouření
orální sex
sendvič
sexy prádlo
silonky
skupinový sex
swingers
vysoké podpatky

Osobní popisek

Len upozornenie : Som momentálne späť v mojom rodnom kraji ( okres PP na Slovensku ) kvôli rodinným záležitostiam. V Prahe bývam už len príležitostne.

**Hľadá sa Múza Mladosti pre Fotografického Virtuóza**

Vo svete, kde umenie a šport tancujú v dokonalej harmónii, sa objavil zaujímavý inzerát, ktorý si zaslúži pozornosť. Fotograf v najlepších rokoch, zrelý päťdesiatnik so športovým duchom, hľadá mladú slečnu, ktorá by mu priniesla inšpiráciu nielen vo svete objektívov, ale aj v intímnych chvíľach.

Takéto stretnutie generácií môže byť vzrušujúce! A prečo? Pretože skúsenosť sa mieša s mladosťou, umelecký pohľad s novým vetrom do plachiet. Je to príležitosť pre mladú dámu, ktorá sa nebojí vstúpiť do sveta, kde klasické hranice ustupujú na druhú koľaj.

Šarmantný umelec by vďaka tomuto spojeniu mohol objaviť nové horizonty vo fotografii aj v športe, a mladá dáma by mohla objaviť svet plný umenia, skúseností a sofistikovanosti. Vzájomné učenie a zdieľanie môže byť bezpochyby obohacujúce pre obe strany.

Pokiaľ si mladá osobnosť , ktorá hľadá nielen sprievodcu svetom fotografie, ale aj spoločníka, ktorý ju môže vykonať labyrintom života s gráciou, tento inzerát môže byť práve pre teba. Odpíš a možno nájdeš nielen nový objektív, ale aj srdce plné príbehov a zážitkov, ktoré čakajú, kým budú rozprávané. A kto vie? Možno sa objavíš na niektorej z jeho budúcich fotografických výstav ako múza, ktorá inšpirovala novú éru jeho tvorby.

A kebyže niekoho zaujímala aj moja profesná tvorba môžem poslať odkaz na moje foto_portfólio .