Hledání

Muž
Účel hledání:
přátelství
vztah
povídání

Alba uživatele (1)

Osobní informace

Věk: 35 let
Znamení zvěrokruhu: Kozoroh
Sexuální orientace: hetero
Rodinný stav: svobodný(á)
Barva očí: modrá
Barva vlasů: zrzavá
Výška: 160 cm
Váha: 54 kg

Osobní popisek

Zadaná, nezadana.. Je to zaujímavé co všetko život prináša. Každý deň sa to môže zmeniť. Toto som písala asi pred pol rokom-Vážiš si samého seba? Nebojís sa zobrať aj sekeru do ruky a narubat drevo a vysypes aj smeti? Nefajčís, nepijes? Vydržíš aj dve hodiny? - aby si sa hneď nespravil co ho vsunies do ženy. Dokážeš milovať bez podmienok? Si aktívny muž, a TV doma nemáš alebo ju využívas iba na padanie prachu nan? Občas si prečítaš nejakú knihu? Ak aspoň na jedno z otázok odpovieš nie, neunuvaj sa písať. Ja som žena do voza aj do koča. Som prirodzene krásna takže nepoužívam žiaden make up. Som aktívna. Milujem sa milovat(nie sex. Milovanie. Rozdiel? Ak nevieš ani mi nepíš.) milujem sa rozprávať. Milujem prírodu a rada trávim co najviac času v nej, pripadne nejakými aktivitami, športmi, stolovými hrami. Chodím bosá. Nie, nepošlem ti foto mojich nôh. Na to si ich až moc vážim. Chodila som po skle, aj po uhlikoch. Bez zranení. Mam rada splav, učím sa lyžovať, atď. Mam rada rovnováhu medzi duchovnom a materiálnom. Ak chceš viac než len bezduchy sex alebo ďalšiu trofej, napíš. A ešte jedna podmienka, slobodný a mal by si mat rad deti - momentálne čakám mimi


Som tu,lebo tu mam ludi,s ktorymi si rada pisem. Sex nechcem. Milujem ho, ale len s partnerom. Takže aj keď toto nie je stránka, podľa mnohých, kde sa dá nájsť partner, hľadám vhodného partnera a zároveň otca pre moje dieťa.

Alebooo, ak by sa nasiel nejaky partak na travenie volneho casu. Normalne veci ako ist sa prejst,ist na obed, caj, túru, zahrat si napr. volejbal, ping pong, bowling, biliard, tenis,, ísť na bike, čokoľvek. Z BB.

A ak Sa nahodou niekto najde na travenie volnych chvil,ciste kamaratsky,nebudem proti,ludi so spolocnymi zaujmami Nikdy nie je dost. ;-)
Nepiste mi prosim pod 31 a nad 39 rokov. A o cením aj foto tváre. dik.

Laska je jedinym zdrojom stastia. Ak mame lasku v sebe,sirime ju okolo seba ani o tom nevieme. Robim veci najlepsie ako viem. Najlepsie ako som sa to doposial naucila. A ucim sa dalej.

http://www.dimenzie.sk/2003_01/12vztahy.htm

casto dostavam otazku co rada robim vo volnom case. je toho vela takze citajte :)
- malujem, vyrabam kade co ked mam cas, chodim so psikom na prechadzky, tury, mam rada lesy, vodu , ucim sa lyzovat, korculovat na lade, mam rada nove sporty, rada si zahram biliard, bowling, tenis, sipky, cokolvek, spolocenske hry milujem, minuly rok som bola na splave a bolo to senzacne, chcem si to zopakovat. mam rada spanie v hamake v lete vonku na strome. som akcna zena. mam rada ked sa stale nieco deje. takze nech sa deje :D !
Nevadí mi, že som iná 😉