Hledání

Muž
Žena
Pár žena & muž
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Alba uživatele (1)

Videa uživatele (1)

Osobní informace

Znamení zvěrokruhu: Beran

Inzeráty (1)

sympatak z BA

On hledá jeho
Slovakia Bratislavský kraj
Muži
Věk 18-50

nejaky mlady chalan s riadnym vtakom co by potreboval poriadne pofajcit a uvolnit tlak? ak si sympaticky mlady neskuseny to vobec nevadi,staci napisat a maj foto vtaka a napis nieco o sebe :)

Osobní popisek

nieco o sebe...
Som normalny mlady 35r hetero chalan s bi chutkami a som za kazdu srandu.
Vela z vas mi tu pisete len kvoli vtakovi a stale dokola tie iste vety, frazy, predstavy..

takze co tu hladam...
Niekedy si hovorim,ze asi ani nic ale zas niesom uplny pesimista tak povedzme ze hladam normalneho chalana na obycajne kamaradstvo. Niekoho kto tu nemusi fajcit kazdeho jedneho vtaka co sa ponukne,niekoho kto je zadany ako ja a hlada uplnu diskretnost, 100% zdravie, niekoho s kym sa da vybehnut von na pivo,kofču,zmrzku pripadne niekde pred TV bez toho aby hned myslel na to ze bude oral, niekoho o kom budem vediet ze existuje a aj ked nebudeme mozno v castom kontakte sa budeme vediet stretnut a tu spolocnu honku/fajku si uzit s chutou a pohodou..

Postavu neriesim a kedze mam rad oral tak ma zaujmes tym ak mas pekneho vtaka, si sympaticky do tvare a mas aj nieco v tej hlave :)

co nehladam urcite...
Anal ma nelaka a to myslim tak, ze ani ja tebe a ani ty mne.Nehladam kamarata na bozkavanie a maznanie sa. Nehladam transky. Nehladam gayov.

BEZ fotky/albumu mi ani nemusite pisat !!