Hledání

Muž
Žena
Pár žena & muž
Účel hledání:
přátelství
sex
povídání

Videa uživatele (1)

Osobní informace

Jazykové dovednosti: Slovenčina
Znamení zvěrokruhu: Beran

Osobní popisek

nieco o sebe...
Som normalny mlady 37r hetero chalan s bi chutkami a som za kazdu srandu.
Vela z vas mi tu pisete len kvoli vtakovi a stale dokola tie iste vety, frazy, predstavy..

takze co tu hladam...
Niekedy si hovorim,ze asi ani nic ale zas niesom uplny pesimista tak povedzme, ze hladam normalneho chalana na obycajne kamaradstvo. Niekoho kto tu nemusi fajcit kazdeho jedneho vtaka co sa ponukne,niekoho kto je zadany ako ja a hlada uplnu diskretnost, 100% zdravie, niekoho s kym sa da vybehnut von na pivo,kofču,zmrzku pripadne niekde pred TV bez toho aby hned myslel na to ze bude oral, niekoho o kom budem vediet ze existuje a aj ked nebudeme mozno v castom kontakte sa budeme vediet stretnut a oralne si pomoct.

Postavu neriesim a ak nieco naozaj chces tak ju neries ani ty !! kedze mam rad oral tak ma zaujmes tym akeho mas vtaka, aky si sympaticky do tvare a mas aj nieco v tej hlave :)

co nehladam urcite...
Anal ma nelaka a to myslim tak, ze ani ja tebe a ani ty mne.Nehladam kamarata na bozkavanie a maznanie sa. Nehladam transky(ziadne damske nohavicky,silonky a pod.)

co sa mi paci...
AK MAS VELKEHO/HRUBEHO/PEKNEHO, si len hetero ale vedel by si si predstavit,ze si predomnou len tak vyhonis tak kludne napis(ak nechces aby som sa ta dotykal tak nebudem,ak chces aby som ti pomohol tak pomozem lebo vsetko je len vec komunikacie)..pacia sa mi mohutne vystreky a to ma vzrusuje. (ak mas video ako naozaj vela striekas tak prosim posli :) )

BEZ FOTKY/ALBUMU MI ANI NEMUSITE PISAT, preto ak budes cakat odpoved aby si necakal zbytocne