Inzeráty (7)

MASSAGEtime MASSAGEtime
Masáže/Sauna
Slovakia Banskobystrický kraj

Relaxačné a senzuálne masáže - B. Bystrica
Mlčím, nič od Teba nechcem a pritom sa Ťa dotýkam a masírujem Tvoje telo.
Pretvorím Tvoje napätie, únavu a stres na niečo pekné. Čomukoľvek sa venuješ, uľavím Tvojmu telu a svedomiu. Som všeobjímajúci ostrov pokoja a lásky. Pri mne si oddýchneš a nájdeš hlboké porozumenie pre čokoľvek ľudské, čo Ťa bolí, trápi, pichá, po čom túžiš ...
Uľavím ti. Zhodíš z pliec ... odpadne ti zo srdca ... zabudneš ...
Môžeš pri mne zabudnúť na svoje problémy. A môžeme ísť aj opačnou cestou. Privediem Ťa mojimi dotykmi a slovami do jadra Tvojich problémov. Tam spolu vytvoríme priestor, v ktorom prestaneš bojovať, tlačiť na seba a vojdeš do ľahkosti prúdu Života. Tam sa problémy a ťažkosti riešia spontánne, akoby samé a ty prestávaš byť obeťou a divákom svojich pádov.
Keď ťa počúvam, hoci nič nehovoríš, pozerám sa na teba, dotýkam sa ťa, masírujem ťa.
... je to pre mňa oslava, ceremónia, jemné umenie, ako prepojiť rozkošou tvoju dušu s tvojím telom muža, či ženy cez mňa ženu. Obaja sa spolu prepojíme hlbšie so životom. Ja stretávam seba cez to s čím prichádzaš. Pekný hlavolam - srdcolam, že?
Som výborná v tom byť naplno s tebou a v danej chvíli len pre teba. Len si to predstav - vidím ťa, počúvam ťa, prijímam ťa ... Viem byť krásne ticho, nič od teba nechcem a dotýkam sa ťa, masírujem, dráždim ...
Som zvedavá. Ja rada objavujem Teba a Tvoju jedinečnú osobnosť, hoci aj okorenenú zvláštnosťami, ktoré tajíš. V slovách i v dotykoch.
Som neohrozená posvätná masérka, hoci ťa len počúvam, alebo sa Ťa dotýkam. Vidím a vítam Ťa takého, aký si a ja som v tom fakt dobrá. Pojmem a okúpem Ťa mojím otvoreným vedomím v každom pohľade, v každom geste, v každom dotyku ... dokonca aj každým slovom sa ťa dotknem. Táto moja schopnosť zo mňa robí neohrozenú posvätnú hriešnicu.
Sprevádzam mužov cez slová a tantrické masáže a zmyselné ceremónie. Nemusíš všetko zvládnuť sám.
Som skvelá a trpezlivá vo výzvach, ktoré ti dávam. Dám ti čas, kým niečo urobíš, nájdeš.

*277*Príďte si vychutnať stretnutie somnou v Banskej Bystrici, či Zvolene. Spoločne si namiešame "drink" rozkoše s intenzitou potešenia a radosti. Zrelaxujte a prežite príjemné pocity. Vyberte si zážitok, ktorý najviac vyhovuje vašej osobnosti a potrebám. Sme tu pre ženy, mužov, páry. *302*Zavolajte mi dve hodiny pred vašou návštevou. Teším sa na Vás ... *342**219**342*

MASSAGEtime MASSAGEtime
Masáže/Sauna
Slovakia Banskobystrický kraj

Relaxačné a senzuálne masáže "ARMONIA"

Hriešnica je miesto, kde sa môžete oddať relaxácii a senzuálnej atmosfére. Ponúkame rôzne typy masáží s tantrickými prvkami, ako napríklad Joni & Lingam masáž, masáž prostaty alebo vaginálne mapovanie. Naše masáže sú určené pre pánov, dámy a špeciálne aj pre páry. Všetko je zamerané na dosiahnutie harmónie a rovnováhy v tele a mysli.

Špeciálna masáž lásky .. PRIVÁTNY WELLNESS MASSAGE pre všetkých - egyptská, klasická a tantrická masáž vo vírivke, v bazéne, v saune, v tropickej sprche, na masážnom stole, podľa chuti a výberu. Zážitok na ktorý nikdy nezabudnete. Wellness si spoločne užijeme vždy v absolútnom súkromí a bez vyrušovania. Vychutnajte si fínsku saunu, vírivku, hydromasážny bazén, bazén v malej jaskyne, ochladzovaciu kaďu, alebo tropické dažďové sprchy. O dokonalý oddych sa postará aj svetelná terapia a aromaterapia. Projekcia pre tých, ktorí si relax bez dobrého filmu nevedia predstaviť tiež nesmie chýbať, a k tomu všetkému tajomné masáže.