Doprial som jej iného vtáka...

24. 6. 2021 · 6 558 zhlédnutí liberali

Bol sparný, letný večer. Slnko už olizovalo neďaleké hory, ktoré som znudene sledoval z okna a hlavou mi stále bežali myšlienky, ktoré mi spôsobovali šteklivé pocity kdesi v trenírkach. Možno to bolo tým, že som už dlhšie premýšľal nad tým, aké by to bolo vidieť svoju milovanú ženu užívať si s niekým iným...

Neraz som si to predstavoval. Samozrejme, myslieval som aj na iné scenáre - ako si to rozdávame v trojici s jej najlepšou kamoškou, alebo ako sa navzájom sledujeme pri sexe s niekým iným, alebo v skupine...
V tomto bola moja žena úžasná - nikdy som pred ňou nemusel svoje sexuálne fantázie skrývať alebo ich tajiť. Práve naopak. Neraz mi schytila v noci môj nadržaný penis a jemne ho honila pričom mi do ucha šepkala: "Predstav si ako preťahuješ moju kolegyňu a ja sa pri tom na vás pozerám...". A podobne som jej takéto predstavy vkladal do mysle aj ja...
Ale tentokrát som mal chuť zažiť niečo z toho aj reálne, nielen v predstavách...

Skúsim dať mojej žene nejaké fiktívne meno, budem ju v našich poviedkach volať trebárs Julka, keďže to meno sa mi vždy páčilo - nie žeby jej skutočné meno nebolo rovnako pekné. Opisovať ju tiež asi veľmi nemusím – v albumoch má dostatok fotiek. :)

Julka bola v dnešný deň v práci až do večera, ja som bol doma už od poobedia a v prázdnom byte mi vždy čas bežal pomaly. Chodil som od okna k oknu, niečo som navaril, pozrel si nejaké krátke pikantné porno, chvíľu som sa díval na spravodajstvo a čas bežal nesmierne pomaly. Myšlienky preto stále kolovali okolo predstavy, že chcem Julke dopriať to, o čom snívala vo svojej fantázii - a možno som si to želal zažiť aj ja.
Mal som ešte takmer hodinu kým sa vráti domov. Mohol som byť neoriginálny a privítať ju bežne - s teplou večerou a objatím. Ale teraz som mal iné plány. Dobre som vedel, že ráno odchádzala do práce nadržaná. Už hneď po prebudení mala chuť, pred tým ako vyliezla z postele, trocha masturbovať a ja som sa k nej s radosťou pripojil. Neraz sa takto dráždime - len sa spoločne podráždime ale to sexuálne napätie nechávame rásť a rásť až do okamihu keď sa nedá vydržať. A nebolo tomu inak ani v dnešné ráno - tesne pred vyvrcholením sme to obaja stopli a vyskočili na rovné nohy, aby sme obaja zmizli v meste za našou prácou.

A teraz som si predstavoval jej krásny okrúhly zadok, jej šťavnatú kundičku aj nadržaný pohľad a zatúžil som ju vidieť plnú rozkoše keď do nej prirazí nejaký iný penis ako ten môj.
Vedel som odhadnúť jej vkus a vedel som aj kto z mojich známych je jej sympatický. Samo bol síce ženatý, ale jeho vzťah nebol bohviečo a tak sme neraz spolu zašli na víno a pili do noci aby sme mohli "ohovárať" naše polovičky. Ja, samozrejme, že len v tom najlepšom. Dobre vedel aký otvorený vzťah s Julkou máme a potom krútil hlavou a so smútkom v očiach konštatoval: „Kiežby som to mal doma aj ja tak.“
A ja som mu vždy uštipačne poznamenal už trocha pripitý: "Možno ti raz Julku požičiam." Oči sa mu zakaždým rozžiarili keď som to povedal. No zvyčajne som to naozaj myslel len ako provokáciu a žart. On určite nie, pretože vždy keď sme sa stretli v trojici, lačne po Julke zazeral a ja som si to všimol.

Dlho som váhal. Pozvať ho k nám? Alebo ako to vymyslieť? A čo jeho žena? Tá bola ozaj ako Xantipa - keby sa dozvedela, čo plánujem, zaškrtila by ma jej podprsenkou, taká bola žiarlivá.
Nakoniec som mu zavolal. Prehodili sme pár bežných slov a potom som sa ho nenápadne opýtal ako je na tom s časom, či nechce prísť na návštevu.
Ponúkol som vychladené víno.
Zaváhal.
Nenápadne sa opýtal, či je doma aj Julka. Bolo mi zrejmé, že radšej by bol ak by sme tam ako dvaja teploši nesedeli spolu pri fľaši vína, ale aby sme si mohli obaja oči popásť na Julkinom sexi tele.
"Zatiaľ nie je doma." Oznámil som mu. Zacítil som ako si povzdychol: "Škoda."
"Príde onedlho z práce. Môžme ju prekvapiť.", utrúsil som akosi tak dvojzmyselne, čo mu hneď došlo.
Chvíľu váhal. Istotne v hlave kalkuloval ako sa vytiahne z domu od svojej ženy... ale po chvíli sa ozval: "Ok, dám sprchu a nejako sa stade vyplazím. Daj mi 15 minút...".
Dohodnuté. A mne razom vystúpal tep na dvojnásobok normálu. Čo to robíš? Pýtal som sa sám seba. Čo ak sa to Julke nebude páčiť? Alebo čo ak príde z práce bez nálady? Musel som sa pripraviť na rôzne scénare.

Prekvapivo, všetko klaplo tak ako sa to podarí len málokedy. Samo naozaj neklamal, sotva ubehlo 15 minút už vyzváňal pri dverách - navoňaný, vyčesaný akoby šiel na prvé rande. Musel som si do neho podpichnúť hneď pri dverách: "Kam si sa vybral? Do divadla?". Zaškeril sa akoby na chvíľu zapochyboval či ma v telefóne správne pochopil a či si ten dvojzmysel nevyložil zle.
Nalial som mu do čajovej šálky víno, predtým sme si šupli ešte malý poldecák domácej, len tak aby sme si nepripadali ako ženy. Pár minút sme bez zmyslu kecali, sťažoval sa mi opäť na jeho ženu. Mávol som rukou vo vzduchu akoby som chcel naznačiť, že ona je už stratený prípad. V tom okamihu sa vážne zadíval mojím smerom a dodal: "Musím sa priznať...".
Zasmial som sa, lebo som čakal na nejakú blbosť, ale on pokračoval: "Keď preťahujem svoju ženu, často si predstavujem tú tvoju."
Prekvapilo ma to. Chvíľu som váhal ako mám reagovať, ale vlastne, nemal som mu čo zazlievať. Julka mala naozaj sexi postavu a dokonca sa aj, narozdiel od jeho ženy, veľa usmievala.
"Ja sa ti ani nedivím..." Štuchol som do neho s úsmevom.
"Ale vážne." Odvetil. "Julka je kus, máš šťastie, že ju máš..." Tušil som, že sa snaží zistiť a vytiahnúť zo mňa, či si domyslel správne na čo som ho zavolal k nám.
"Myslím, že tebe by Julka dala." Zasmial som sa pobavene. Páčilo sa mi privádzať ho do rozpakov. Oči mu zažiarili.
"Aká je v posteli?" Prešiel rovno k veci, hoci som mu zážitky s Julkou rozprával už neraz, ale to si každý chlap rád vypočuje znova a znova.
V tom okamihu prišla domov. Započul som ako buchli dvere na chodbe. Naklonil som sa bližšie k Samovi a pošepol mu: "Tak si ju vyskúšaj..." vstal som a odišiel privítať ju.
A Samo tam ostal sedieť zarazený a v šoku.

Len čo som vošiel do tmavej chodby, zbadal som ju ako si vyzúva v predklone topánky a jej sukňa sa jej pekne obopla okolo zadku. Hneď som k nej pristúpil odzadu aby som ju mohol zaň chytiť a rukou som prešiel po stehnách až do rozkroku, aby som ju trocha podráždil už na chodbe. Chcel som vidieť ako zareaguje. Už po chvíli sa začala zvíjať a zjavne sa jej to páčilo. Okamžite ma schytila za môj polotvrdý vták, ktorý bol vzrušený z konca tohto neistého plánu, ktorý som pre ňu pripravil.
Keď sa chystala rozopnúť mi nohavice a vytiahnuť mi ho von, zastavil som ju a pohľadom jej ukázal topánky pohodené vzadu v rohu.
"Máme návštevu?", okamžite vychladla. Akoby ju to podráždilo. A schladilo to aj mňa. Ale nedal som sa odradiť. Pošepol som jej, kto tu je a že o chvíľku už pôjde preč, len čo dopijeme vínko. Hneď sa upokojila, keď zistila, že to nie je nikto z rodiny, kto by tu sedel pol dňa a my by sme museli byť celý čas umelo zdvorilí.

Julka mala vždy taký rituál - keď prišla z práce odišla si dať sprchu a nebolo tomu ani teraz inak. Len nakukla do obývačky, pozdravila sa nezaujate Samovi a zavrela sa v sprche. Ja som sa medzitým vrátil k nemu a on na mňa zagánil trocha vystrašene ale zároveň vzrušene.
„Myslíš to vážne?!“ Upriamil na mňa pozornosť. A ja som si uvedomil, že je posledná príležitosť to buď odvolať alebo ho k tomu popohnať.
„Vyskúšaj to, ak nebude proti, ja jej doprajem.“ Zasmial som sa. A Samo akosi ešte viac zbledol, no všimol som si, že mu čosi vyrástlo v jeho priliehavých kraťasoch. Nie žeby som ten pohľad vyhľadával, ale nedalo sa to prehliadnuť.

Julka sa onedlho vrátila. Navoňaná a svieža s veselým úsmevom. Zamierila si to rovno medzi nás dvoch a prisadla si. Do ruky schytila fľašu vína a znalecky ju preskúmala. Pokrčila pery.
„Pozerám, že vám to veľmi neide dole krkom.“ Zazrela do našich nedopitých pohárov a bez okolkov sa napila niekoľko glgov rovno z fľaše a zvyšky vína na perách si utrela do chrbáta dlane. Vyškerila sa na nás svojím prenikavým úsmevom a vlasy zvodne prehodila z ramena na chrbát. Samo pritom pomaly slintal. Nevedel z nej strhnúť oči. A ona si toho bola vedomá. Rada provokovala a dráždila chlapov. Tesné domáce kraťasy jej obopínali zadok a priam vyzývali každého príčetného chlapa, aby sa na ňu vrhol, spod trička jej trčali bradavky. Ani sa len neunúvala si dať podprsenku – bola predsa doma, tak prečo by aj...

Popíjali sme víno, neskôr už aj tvrdé a atmosféra bola akási plná očakávania. Samo sa k žiadnemu činu nemal, bol nervózny. A Julke možno chodilo kadečo po rozume ale tiež si nič viac nedovolila.
Ostalo to na mne. Najprv som sa len párkrát nevinne dotkol Julkinho stehna, potom som jej dlaňou vošiel pod tričko a prešiel jej po chrbáte, aby som zacítil jej zimomriavky. Samo sa na to díval a len nervózne usrkával zo svojho pohára, akoby už bol najradšej preč, ale jeho napnuté kraťasy vraveli niečo iné.
Zbadal som, že aj Julke občas utiekol pohľad smerom k jeho rozkroku. Bol už pokročilý večer a všetci sme mali trocha pod čapicou. Začal som jej bozkávať krk a ona sa mi bezbranne oddala. Rukou som zamieril pod jej tričko aby som mohol zacítiť jej plné prsia. V tom okamihu som som jej pošepol: „Dnes sa chcem len pozerať ako si užívaš...“. Ona slastne zavrčala a ja som sa trocha odtiahol akože sa idem napiť. Kútikom oka som zazrel ako jej dlaň pristála na Samovom stehne.

Vzal som si svoj pohár a sadol si trocha bokom – tak aby som mal dobrý výhľad. Julkina ruka už mierila vyššie a Samo bol ako v siedmom nebi. Prekrúcal očami už pri jej prvom dotyku. Sotva sa ho dotkla trocha vyššie na stehne a už vzdychal ako pri orgazme. Zjavne túžil po tom aby ju mohol pretiahnuť a teraz si uvedomil, že má na to príležitosť...
Julka do dlane schytila to, čo mu trčalo pod kraťasami. Gurmánsky a jemne mu ho začala masírovať. Chvíľu som ešte váhal či to chcem vlastne vidieť a zažiť, ale keď som uvidel ako mu ho vytiahla von a okamžite sa mu prisala na žaluď, stvrdol som tiež. Bolo to tak zvláštne necudné, nechutné a erotické, že som bol vzrušený, ako keď som sa prvýkrát dotýkal Julkinej kundičky, keď mala čerstvých sedemnásť.

Samo sa onedlho prebral zo šoku a začal byť konečne akčnejší aj on. Schytil Julku za vlasy, ktoré mala rozpustené a poriadne jej hlavu zatlačil, aby mohol preniknúť do jej úst čo najhlbšie. Julka nadržane povzdychla. Vytrčila svoj zadok v tesných kraťasoch rovno smerom ku mne a ja som sledoval ako jej hlava vykonáva pravidelný pohyb smerom hore a dole. Penis som mal tvrdý ako skala, ale stále som sa len díval a snažil sa do ničoho nezasahovať. Chcel som, aby si Julka užila, aby vedela, že hoci je pre mňa jedinou ženou, s ktorou chcem kedy byť, neznamená to, že jej nedoprajem sexuálne zážitky, o ktorých istotne tajne sníva.

Po chvíľke fajčenia Samového vtáka, ktorý bol o trochu väčší než ten môj, mu stiahla kraťasy aby mohla dlaňou masírovať jeho gule. Na oplátku jej Samo stiahol tričko a pred tvárou sa mu objavili dve utešené prsia, ktoré okamžite schytil do dlaní. A Julka sa lačne stále vrhala na jeho žaluď, ktorý mu olizovala a cmúľala ako lízatko. Vyzeralo to, že Samo to už nevydrží. Zvýjal sa z rozkoše, ale aby sa nespravil prirýchlo schytil Julku za boky a hodil ju na gauč. Oprela si hlavu o moje kolená a ja som sa díval priamo do jej rozžiarenej tváre.
Samo jej stiahol kraťasy. Julka bez váhania roztiahla nohy aby mal Samo čo najlepší prístup a chcela aby jej oplatil svojím jazykom teraz on to, čo robila ona jemu. Samo sa na ňu vrhol ako zmyslov zbavený. Jej mokrá a oholená kundička si priam pýtala poriadne vylízať. A čo ho určite vzrušovalo ešte viac, Julka bola od oboch nás mladšia o viac ako desať rokov. A to je pre nás chlapov kdesi medzi tridsiatkou a štyridsiatkou vytúžená korisť.
Zatiaľ čo ju Samo dráždil jazykom a prstami ja som sa díval do jej tváre a sem tam sme sa pobozkali. Vzrušovali ma jej vzdychy a jej chtíč.
Nemohol som už vydržať, vytiahol som si ho ho vonku aj ja a začal si ho priamo pri jej tvári honiť. Bol už celý mokrý a vzrušený. Julka mi ho schytila do dlane a párkrát mi pomohla, to ju však už Samo začal dráždiť svojim tvrdým vtákom na jej kundičke a chcel ho do nej vraziť.
Julka chvíľu zaváhala. Roky sa snažíme sexovať tak, aby sme nechtiac nevyrobili potomka. Jeden pohľad stačil a Samo pochopil, siahol do vrecka kraťasov pohodených na zemi a navliekol si kondom. Julka sa hneď upokojila. A za odmenu si kľakla na štyri a otrčila pred neho svoju riťku. Samo ju po nej párkrát plesol a hneď do nej vrazil tvrdého vtáka. Julka zavzdychala. A ja som sa na to vzrušene díval. Páčilo sa mi vidieť Julku ako sa necháva preťahovať. Chvíľami mala snahu aby som sa do toho zapojil aj ja, ale ja som mal chuť sa len dívať. Keď som bol zapojený do trojky nevedel som si tak užiť jej rozkoš, ako keď som ju mohol takto sledovať.

Julka vzdychala čoraz hlasnejšie. Samo bol našťastie ohľaduplný a keď sa už už blížilo, že sa spraví, vždy ho vytiahol von, aby ešte chvíľu vydržal a medzitým dráždil Julku prstami aby nevychladla. Občas sa opäť sklonil a vnoril svoj jazyk medzi jej pekne našpúlené polky.
Julka si po chvíli sadla obkročmo na Sama a ja som videl ako jeho tvrdý penis preniká do jej kundičky. Vzrušovalo ma to vidieť. Ten pravidelný pohyb a jej krásne hladká a okrúhla riťka, ktorá na ňom hopsala hore a dole. Ja som už bol takmer na krajíčku. Viac som si ho hladil ako honil, pretože som sa bál, že sa spravím skôr ako táto dvojka predomnou a bolo by po mojom vzrušení.

Zatiaľ čo Julka obkročmo sedela na Samovi jednou rukou si dráždila klitoris a s hlavou zaklonenou dozadu vzdychala. Vedel som, že o chvíľu vyvrcholí. Už som poznal jej vzdychy dokonale. A to ma vzrušilo ešte viac. Nevedel som sa dočkať kedy ju uvidím ako sa zvýja v orgazmovom kŕči nastoknutá na cudzí penis. A netrvalo to ani pár sekúnd a už to prišlo. Telo sa jej roztriaslo a stehnami zovrela Samové nohy. Hlasno vzdychala a Sama to zjavne poriadne vzrušilo – pár krát ešte prirazil a teraz začal vzdychať on. Spravil sa v jej kundičke a dlaňami jej zvieral zadok a tvár ponoril medzi jej prsia. Videl som ako mu pulzuje penis, ako veľká dávka semena putuje do kundičky mojej Julky. A páčilo sa to zjavne aj jej. Natiahla ruku a zovrela mu penis pri koreni aby z neho dostala všetko semeno. Ešte párkrát sa zavlnila na jeho penise a pomaličky a opatrne z neho zosadla. Z jej mokrej kundičky vyšiel Samov penis s navlečeným kondómom plným semena. Julka sa k nemu ešte naklonila a párkrát mu ho pohladila. V tom okamihu som to už nevedel vydržať ani ja. Schytil som Julku za vlasy a stiahol na zem, tá vedela hneď o čo mi ide. Kľakla si a lačne otvorila ústa s vyplazeným jazykom. Len párkrát som sa dotkol svojho žaluďa a vyletela zo mňa poriadna dávka, ktorá Julke pristála nielen na jazyku ale aj na líciach a perách. Ona sa vzrušením usmievala a mokrý žaluď si vzala do úst aby ho mohla poriadne zbaviť všetkého, čo na ňom ostalo…

A teraz nastala trocha trápna chvíľka. Z každého z nás opadlo to extrémne vzrušenie. Rýchlo som každému nalial ešte pohárik aby som to mohol nejako zahovoriť, ale Julka ma predbehla a rýpla si do Sama: „Nie, že to doma povieš žene.“ Zasmiala sa a Samovi v tom okamihu zmrzol úsmev. Zamyslel sa.
„Dnes ju pretiahnem… ale budem myslieť na teba.“ Skonštatoval dívajúc sa na rozžiarenú Julku. Zjavne mu tento zážitok dodal chuť si užiť aj so ženou, ktorú už asi veľmi často nepreťahoval.
„Poslúž si…“ Zachichotala sa Julka. Tešilo ju, že môže byť niekoho „múzou“ pri sexe…