Valentín mimo kontrolu - pokračovanie

15. 2. 2023 · 2 810 zhlédnutí Rasto_svk

Priame pokračovanie prvej časti.

Ráno som sa zobudil s miernou bolesťou hlavy. Víno. Veľa vína. Manželka ešte spala. Ten pohľad ako nahá spí, čiastočne prikrytá paplónom sa nikdy neomrzí. Vstal som dal som si sprchu. Vrátil som sa späť do izby a stále spala. Tak som sa obliekol a šiel som dole. Mali sme krásny výhľad priamo na svah. Na svahu sa už veselo lyžovalo. Nalial som si pohárik whiskey a vychutnával som si pohľad na zjazdovku. Za chvíľu prišiel dole kolega. Začali sme štandardnú debatu, o chate, o horách, a že vraj oni pôjdu za chvíľu na svah, samozrejme som mu navrhol že sa pridáme. Rozhodol som sa ísť skontrolovať manželku. To už bolo približne desať hodín. Vošiel som do izby a jej nikde. Opatene som otvoril dvere do kúpeľne. To co som videl ma dosť zaskočilo. Manželka si to robila v sprche so sprchovou hlavicou. Chvíľu som ju sledoval. Poznám ju. Od orgazmu ju delili sekundy. A v tom to prišlo. Snažila sa krotiť, a s tichými vzdychmi sa urobila. "To si ma nevedla počkať?" prerušil som ju. Trhlo ňou a buchla si hlavu o stenu sprchy ako veľmi sa zľakla. "Nebol si tu tak som začala bez teba." povedala.
"A aj dokončila." doplnil som. "Teraz by si mohla urobiť mňa." a už som si vyzliekal tepláky. Keď v tom zrazu KLOP KLOP. Zo šéfovej strany bolo počuť klopanie. "Je kúpeľňa voľná?" ozvalo sa spoza dverí. "Za minútku." odpovedala manželka, a začala sa utierať a zabalila sa do uteráka. Ja som sa len obliekol naspäť a vrátil som sa do izby. Manželka, keď sa zahalila tak šéfovi otvorila. Ten keď ju uvidel v uteráku, usmial sa doširoka. A rukami jej naznačil aby roztvorila uterák. Ina sa len otočila a odkráčala za mnou. Zatvorila dvere na kúpeľni. Bol som dosť vzrušený ako som ju videl v tej sprche. Vrhol som sa na ňu. Začal som ju vášnivo bozkávať a strhol som z nej uterák. Šikovným chmatom som ju zvalil na postel. Manželka zapišťala. V tom sa otvorili dvere. "Nemáte požičať zubnú pastu?" opýtal sa šéf a sledoval situáciu. Manželka sa rýchlo zakryla paplónom. "Je na umyvadle, v kúpeľni." povedala manželka.
"jaaaaj" povedal šéf a vrátil sa do kúpeľne. Pre mňa to znamenalo že vidina sexu sa nateraz rozplynula.
"Tomáš a Tereza nás volajú na svah. Tak sa poďme obliecť. Raňajky si dáme v bufete."

Nakoniec sme išli lyžovať všetci. Šéf síce meškal a pripojil sa až o hodinu ale pripojil sa. Na svahu bolo podstatne viac ľudí. Po každej jazde sme sa zastavili na nápoj lásky čo tam dnes podávali. Bolo to varené červené víno. Lyžovačku sme si skvele užili. Organizátor svahu poňal Valentín vo veľkom. Bolo tam veľa roznych atrakcií. Dalo sa povoziť na zamilovaných saniach ktoré tahali snežným skútrom. K obedu každý dostal veľký červený šál, na spodnej casti zjazdovky bolo červenou farbou namaľované obrovské srdce, po svahu boli rozostavané zamilované foto kabínky. Pár krát sme sa v nich zastavili. Pri poslednej zastávke som tam manželku vyzliekol a fotila sa hore bez. Urobili sme ai tam pár peknych fotiek ako sa hram s jej prsiami.

Lyžovačku sme si náramne užili. Vratili sme sa do chaty a šéf objednal večeru. Doviezli nám na snežnom skútry pizzu až do chaty. Ponalievali sme si víno vládla skvelá atmosféra. Za oknami sme videli ako sa rozbieha Valentínske nočné lyžovanie.

Na Tomášovi a Tereze bolo vidieť že to s nápojom lásky trochu prehnali. Tomáš si bol vonku zapáliť. Keď sa vrátil tak nám ukázal čo našiel. Naše fotky z kabíniek zo svahu. Museli mi vypadnúť z vrecka keď sme sa vyzliekali. Tomáš nám ich nechcel vrátiť. Vraj ich našiel tak sú jeho. Navrhol ale že mi ich vráti keď moja manželka odlyžuje jednu jazdu na svahu nahá. "Zbláznil si sa?" vybehla na Tomáša.
"Pozri všetci sme už tvoje prsia videli, tu už o nič nejde iba o srandu. Zalyžuj si hore bez a vratim ti ich. Inak ich darujem šéfovi." navrhol kompromis Tomáš. Šéf sa usmieval. Obe verzie sa mu páčili. Ja som sa manželke opsravedlnil že som ich stratil a pocedal som že je to na nej. Zároveň som ju ale upokojil že ani jedna verzia nie je nič hrozné. Šéf nemá s tými fotkami čo lepšie urobiť ako si ich dať do šuflíka a von koniec koncov nie je veľká zima a nikto ju tam nepozná. "Je to na tebe miláčik. Ty sa musíš rozhodnúť."
"Ja sa nebudem pretŕčať polonahá na lyžiach. Nieže by som to nedala ale nenechám sa vydierať. Nech si tie fotky nechá. Ja som tam sexy."
Odpoveď na trochu zaskočila ale ok jej rozhodnutie. Budeme hrať poker pokúsim sa tie fotky vyhrať.

Zjedli sme pizzu a začali sme hrať poker. Dnes sa stávky dvihli. 300€ štartovné. Víťaz berie 900€. Nie zlé. Hra zacala opatrne. Ale len prvé dva kolá. Dnes sme víno vymenili za whiskey a burbon. Odhliadnuc sa spätne nebolo to od nás pekné. My sme hrali karty a oni pozerali romantický film... Valentínsky večer podľa predstáv každej ženy....

Ako večer pokračoval, hra bola naklonená Tomášovi. Mal šťastnú ruku. Chodili mu také karty že vyhrával skoro všetko. Jeho Tereza si to všimla a preaunula sa k nemu. Dnes sme sa dohodlo že sa oblečieme elegantne. Chlapi sme boli v košeliach a nohaciciach a dievčatá mali šaty. Tereza srala oresne oproti mne. Mala bordové šaty s yviazanou mašľou pod prsiami. Hyonotizovalo ma to. Nevedel som sa vôbec sústrediť. Tie prsia boli obrovské a snažili sa dostať sa von zo šiat. Nemal som veľa žetónov. A tam som hneď na flope stavil manzelkin vŕšok za vŕšok a od šéfa za 100. Zasmial som sa že cena je už nastavená. Podozrivo oahke všetci suhlasili. Dnes dievčatám život komplikovali šaty. Ramienka šaty v podsate držali na mieste. Nepamätám si už karty čo prišli na stôl. Pamätám si len výsledok. Zhrozil som sa. Prehral som. Tomáš to zase vyhral. Manželka mi dala facku na zátylok, rukami sa už nezakrývala, veď už jej prsia všetci videli. Odišla si sadnúť späť k filmu. Tereza podprsenku nechaka na stole a natiahla si ramienka šiat naspäť. Teraz to bolo ešte horšie. Tie jej prsia ma hypnotyzovali ešte viac. Hra chvíľu pokračovala. Šéf zrazu zavolal na moju ženu. "Janka neseď tam tak sama poď k nám."
"Ešte pozerám film. Za chvíľu končí." odpovedala a pozerala ďalej. Tereza jednou rukou Tomáša dráždila pod stolom. Evidentne bola nadržaná viac ako by sa patrilo. "Stav ma, vyhraj ma a splním ti všetky sny." šepkala tereza Tomášovi. Ja som rozdal karty. Tomáš sa na nich pozrel a doširoka sa usmial. Žetónov som veľa nemal ale srdcový kráľ a srdcové eso na ruke s tým sa dá pracovať. Keď mala prísť posledna karta a mne mohla prísť bud srdcová na flah alebo mi chybala 10 na postupku. Idealne srdcová desiatka. Šancu na vyhru som mal veľmi veľkú. Chystali sme sa na posledné stávky. Tomáš začal: "Okoreníme si to? Ja by som stavil blowjob  od Terezky." Tereza sa usmiala a dosť provokatívne si napravila prsia. Dnes to bola úplne iná Tereza ako včera. Vôbec sa nehambila, presne naopak. Priam sa ponúkala. "Čo by si dal proti tomu šéfe?"
"nemám čo staviť. Žetóny už veľmi nemám...." povedal šéf.
"Zlyžuješ kopec nahý?" navrhol dosť pripitý Tomáš?
"To by šlo." prikývol šéf.
"A co ty? Čo vsadíš?" opýtal sa ma Tomáš a pozrel sa na moju manželku. Ona sa tvárila nezaujate.
"Zase máš super karty. Nenechám svoju ženu ťa vyfajčiť."
"A čo keby jej víťaz dal 10 na zadok? Včera ste vraveli že ma výprask rada. A ak vyhráš, ty nemusíš." navrhol šéf.
"A samozrejme bude pri tom nahá." Rýchlo doplnil Tomáš. Nie je to zlá stávka. Manželka má rada aj tvrdé výprasky toto ju akurát rozrajcuje a potom.... Moja hlava pod vplyvom alkoholu už pracovala úplne inak. A vôbec nie racionálne.
"Tak dobre." súhlasil som. V tom sa moja manželka dvihla a vybrala sa k nám. Film skončil. Všetci sa na ňu pozreli. Krásny pohľad. Až mi z toho všetkého tvrdol. Vnimal som ju ako bohyňu. Bruneta, vlasy v cope. Svoju stávku, teda moju prehratú stavku držala. Šaty mala spustené a pridržiavala si ich. Vypla hruď a hrdo k nám kráčali krásne, pevné trojky prsia, ktoré sa pohupovali v rytme chôdze. Prišla s prázdnym poharom vína. Sadla si vedľa mňa. Hneď som jej dolial. Zobral som svoj pohárik a štrngli sme si. "Práve sme sa zase stavili." začal som opatrne. Pozrela na mňa s obavami ale mlčala. "Tereza bude fajčiť víťaza kola, šéf bude lyžovať nahý a ty.... "Ja tu nikoho fajčiť nebudem." Vybehla na mňa. "Kľud nebudeš, ja som stavvil tvoj zadok. Presnejšie 10 rán na zadok." myslel som si že ju takto upokojím.
"mal si si staviť vlastný zadok." povedala, a oprela sa. Prišla posledná karta čierna dvojka. Sakra. To ma ani nenapadlo že nebudem mať nič. Tomáš ukázal krásnu farebnú postupku. A šéf ukázal čierny flush. Vyhral bastard posledná karta mu došla. Vyhral väčšinu peňazí, fajku a ešte aj moju ženu. Manželka mňa pozrela so slovami: "Ty si fakt nič nemal? A aj tak si sa stavil?" povedala mi veľmi vyčítavo.

Šéf si zhrabol žetóny a postavil sa. "Janka pod sem a prehni sa cez stôl." okna sa postavila a keď šla okolo mňa pozrela mi do očí a povedala čistú pravdu: "Kokot." Postavila sa celom k stolu a oprela sa rukami. "Donaha!" direktívnym hlasom prikázal šéf. "To nie je súčasť stávky." namietala manželka.
"Ale je tak okamžite donaha!" povedal šéf ešte hlasnejšie. Manželka sa pozrela na mňa. A ja som len prikývol. Tak sa vystrela a spustila na zem šaty ktoré jej už v podstate len prekážali. Ostala tam pred nami len v čiernych čipkovaných tangách. "Tie si môžeš nechať. Povedal šéf. Aj tak jej skoro nič nezakrývali. Na šéfovi bolo vidieť že sa mi situácia páči. V nohaviciach mal riadnu bunču. Manželka sa opäť oprela rukami o stôl. On k nej prišiel a pritlačil ju na stôl az si hrudníkom ľahla a stôl. Všetci sme sa jej pozerali do očí len šéf sa pozeral na krásne vystrčený zadoček a vyšpulenú kundičku zabalenú v čiernej čipke. "Dúfam že vieš počítať. Keď napočítaš do 10 prestanem. Ja to počítať nebudem." Ako to šéf hovoril rozopínal si opasok. Ako ho vytiahol namietal som proti tomu.
"Nastroj nebol špecifikovaný, takže si môžem zvoliť. Ak ti opasok vadí dones mi ten kutáč čo je pri krbe." Uzemnil ma šéf. To bola druhá veľká lekcia tohto víkendu. Dohoda musí byť konkrétna. "Tereza a ty na čo čakáš? Máš tu prácu. Makaj." Tereza sa presunula k šéfovi a kľakla si pred neho. "Posuň sa trochu aby som ťa neudrel." Šéf sa napriahol a šupol manželke prvú. Nie silnú skôr takú testovaciu čo si môže dovoliť. "Jeden." povedala manželka a trochu zavrtela zadočkom. Tereza sa trochu zľakla ale hneď mu stiahla nohavice a keď potiahla lem trenírok vyskočil jej pred oči jeho penis. Pozrela, zhodnotila, chytila a začala ho dráždiť špičkou jazyka. Napriahol sa a prásk. Druhá silnejšia. Manželka len poslušne počítala. "Dva."
Šéf chytil druhou rukou terezu na vlasy, potiahol jej hlavu dozadu a pozrel jej do očí. "Chceš fajčiť alebo chceš ísť vymeniť Janu?" Tereza sa okamžite vrhla na jeho penis ako na najväčšiu dobrotu na svete. Takto to chvíľu pokračovalo. Tereza fajčila, moja manželka počítala inkasované rany na zadok a šéf si to užíval. Pri piatej rane už manželka trochu začala sičať. Siedmu ranu započítala dvakrát. Vtedy jej šéf prikázal aby si stiahla nohavičky a ona ako poslušná kurvička si ich stiahla až ku ktobíkom. Šéfovi naskytol pohľad na lesklú, mokrú, krasne dohladka vyholenú kundičku mojej ženy. Zadoček jej už chytal peknú červenú farbu. Natiahol sa a prásk. "Aaaaau Osem" zastonala. Šéf si chvíľu užíval fajku od Terezy. Bolo na nom vidieť že za chvíľu bude hotový. Zrazu chytil Terezu a pritlačil jej hlavu na svoj penis. Pár krát akoby prirazil a začal jej pumpovať semeno do úst. Prvú dávku polkla a pofom sa mykla a druhá jej pristala na brade a stekala na prsia. "Pekne ho dočisť." prikázal jej a už sa napriahol. Prásk. "Aaaaaa au." Vzdychla manželka. A jednou rukou si šuchala zadok. "Deväť." vzdychala manželka. Tereza dokončila svoju robotu a odišla do kúpeľne. Tomáš sa rozbehol za ňou. Šéf prišiel k manželke bližšie. Z kundičky jej tiekly šťavy po stehne dole. "Teba to vážne vzrušuje." povedal prekvapivo šéf a prešiel jej rukou po kundičke. Mal celú ruku mokrú. Ochutnal. "hmm chutíš skvelé." Zkonštatoval. "Maš krásnu riťku. A navyše takú výraznú, červenú. Chcel by som ti ho do nej strčiť." povedal šéf.
"Tak to nie. Zas majme nejaké hranice." zastal som sa jej.
"Dáme all in naslepo? Zopakujeme si to?" navrhol šéf.
"Nie dnes sa mi nedarí, nebudem to riskovať. Odpovedal som.
"stavme sa takto ak vyhráš ty prachy sú tvoje a pretiahneš si ženu sám. Ak vyhrám ja prachy sú tvoje ale pretiahnem ju ja." navrhol šéf. Manželka sa chcela dvihnúť a zapojiť sa do debaty. "Ty tam lež, ešte dostaneš jednu." zastavil ju.
"Tak dobre." súhlasil som. Neviem či to robil alkohol alebo preto, že ma celá táto situácia tak vzrušovala že som aj chcel aby to pokračovalo.

Šéf tľapol manželku po zadku: "Desať. A teraz sleduj ako ťa vyhrám. Manželka sa len potichu postavipa vedľa mňa. Ani sa neobliekala. Karty co sme dostali boli onicom a nič zaujimave neprišlo. Šéf mal na ruke sedmičku ako najvyššiu kartu. Vyhral. Zhrnul všetky žetóny zo stola ku mne a povedal mojem manželke aby si ľahla na chrbát na stôl. "Tak tebe ten výprask robil dobre. Mňa by zaujímalo čo ešte ti robi dobre. Chyť si nohy za koníky. A roztiahni ich." prikázal šéf. Opaskom jej ustedril tvrdú ranu priamo na kundičku. Ona zvrieskla Aaaaauuuuu a spojila nohy k sebe. "Vzrušuje ťa to?" opýtal sa.
"to už nie." odvetila so slzami v očiach. Šéf odhodil opasok.
"V tom prípade výprasku bolo dosť." ber to ako kompenzáciu za desiatu ranu." povedal a prunul sa k jej hlave. Chytil ju za ruky a vytiahol jej hlavu az spadla cez okraj. Vybral si penis, ktorý mu po predchádzajúcej fajke ešte vôbec nestál. "Potrebujem s ním pomôcť." za cala jej ho dávať úst. Chvíľu jej ho dával celý do úst. Po chvíli to ale už nešlo. Postavil sa mu poriadne. Šéf jej chcel očividne strčiť penis do hrdla ale nešlo mu to. "No ták. Zober ho celého veď včera ti to išlo." povedal jej šéf.
"Včera? Co sa dialo včera?" zaskicilo ma to.
"Potom ti povieme. Teraz tam ticho seď." odvetil šéf a tlačil jej penis do hrdla. Mandle po niekoľkých pokus povolili a on vošiel celý. "No vidíš. Ja som vedel že to zvládneš." pochválil ju šéf. Chytil ju za prsia, zaprel sa o nich a ocividne och stláčal veľmi silno. Manželku začal šukať do hrdla. Sem tu penis vytiahol a sliny jej rozmazal po tvári. Chvíľu to pokračovalo. Ja som nevydržal a už som si pomaly honil pri tom. "Ľahni si na stôl ako na výprask." prikázal jej. Ona sa trochu spamätala a počúvla. "roztiahni si polky." ďalší príkaz. Šéf jej napľul na zadok a penisom to rozotrel na anál. Začal ho tlaciť dnu. Najorv ro nešlo ale po chvíli sa to podarilo. Zasunul ho asi do polovice. Počkal chvíľu a tlačil ďalej. Keď už vošiel celý. Začal zrýchľovať. Manželka nahlas stonala. Boli to stony bolesti a rozkoše. Ona to miluje. Šéf ju už šukal v brutálnom tempe. Po pár minútach uz ale nevládal. "Piď na mňa." ľahol si na zem a ona sa nabodla na jeho penis. Do zadočku samozrejme. Začala na nom skákať a evidentne si to užívala. Ja som prišiel k nej a strčil jej moj penis do ruky. Ako tak na ňom skákala a mne honila prišiel Tomáš s Terezou. Stáli tam v nemom úžase a sledovali nás. Manželka sa iich všimla a asi vedomie že máme divákov vzrušilo ešte viac a s hlasnýmu vzdychmi prišiel orgazmus. To už nezvládol šéf a vystriekal sa jej do zadočku. Postavila sa z neho a zacala ma fajčiť. Dva krát si môj oenis strčila hlboko do hrdla a už som zacal vzdychať aj ja. Vedela že budem striekať. Vybrala ho von a nechala si ostriekať celú tvár. Tereza sa uz vyzliekala a zacinala Tomáša fajčiť. S manželkou som odišiel do kúpeľne. Potrebovali sme sprchu. Obaja. Pri tom ako sme kráčali po schodoch som vidrl ako sa šéf presúva k Tereze a penis, ktorý práve vytiahol mojej žene zo zadku dáva Tereze k ústam.

"Miláčik, a čo sa dialo včera so šéfom?" opytal som sa. "Vybavila som ti zvýšenie platu." povedala.
"Fakt? Lebo on mi ho o 20% dvihol ešte ored odchodom. To akože o ďalších 20%?" povedal som vyčítavo.
"No to si budeme musieť ujasniť" zahovorila to.
"A čo si to s ním vystrájala?" opytal som sa.
"No asi ti to nepoviem. Za to by si na mňa zobral rákosku....