Manželka na večieku vyfajčila kolegu

4. 1. 2024 · 4 877 zhlédnutí ten_korporatni

Ako sme dali našu malú do jaslí, manželka začala opäť pracovať. Po dvoch rokoch na materskej sa už nemohla dočkať kolektívu a riešení pracovných úloh, nie len vymieňať plienky, prať, kŕmiť, kočíkovať…

Nie je ten typ matka-gazdyňá a ja som za to rád.

Zmenila zamestnávateľa, teraz je manažérkou nákupu u konkurencii, ale aj tak je to pre ňu teraz mnoho nového.

U malej sa striedame, inak tomu nebolo ani pred Vianocami, keď mala v novej práci firemný večierok…

—————————————————————

Rozpitá fľaša primitiva na stolíku v obývačke, NETFLIX, chúvička… Už som driemal na gauči, keď ju okolo polnoci priviezol Bolt.

Bola krásna, ako vždy. Je nižšej postavy, dlhé husté ryšavé vlasy, dioptrické brýle s hrubým čiernym rámom, hlboký výstrih a v ňom krásne štvorky, už nie tak pevné, ako pred dieťaťom, ale o to krajšie, také prirodzené materské prsia.

Síce nie je na svojej pôvodnej váhe, ale jej postava pôsobí hodne chutne. Tých zopár kíl navyše jej pridali na ženskosti, na kráse. Božské krivky.

Už tradične mala na sebe čiernu sukňu a pod ňou čierne samodržky s čipkou. Vždy som miloval, keď sa takto obliekala.

Jej firemný večierok sa pretiahol, mala prísť do jedenástej. Ale nevadilo mi to, povedal som jej, aby sa dobre bavila. Dohodli sme sa nech spraví čokoľvek, nebude mi to vadiť. Zaslúži si to po dvoch rokoch v izolácii s dieťaťom.

Prišla v skvelej nálade, odhadol som to na 2-3 prosecca a nejaké negroni. To mala rada.

Vyzula sa, opláchla sa a sadla si ku mne na gauč. Vyzliekla si podprsenku a tiež si dala z môjho vína. Jej prsia dostali konečne voľnosť a ako si ju vyzliekala, ku mne doľahla jej vôňa. Vôňa ženy v kombinácií s jej parfémom. Mňam.

“Bavila si sa dobre miláčik?” Opýtal som sa.

“Bavila som sa skvelo, už mi to chýbalo”, odpovedala a pokračovala. Popísala mi pekný večer, ako sa boli najesť v tej novej reštaurácií v centre na steaky a grilované ryby. Ako si dala s kolegyňami zubáča a ako ho zapili Valdobbiadene Proseccom, ako sa rozbehla pri hlasnej hudbe zábava a ako to roztočili na parkete.

“Bol tam tiež?” Opýtal som sa na kolegu z pražskej pobočky a usmial som sa na ňu :)

Viem že sa jej páči. Pri sexe si navzájom rozprávame o iných ľuďoch, čo sa nám na nich páči, predsavujeme si, že to robíme s nimi. Hodne nás to oboch rajcuje. Tohoto spomínala už viackrát.

On, marketingový manažér, starší od nej o 5-6 rokov. Ženatý a s deťmi. Vyššej chudej postavy, širšie paže a bicepsy, cvičí. Na hlave upravené kratšie vlasy, hnedé oči, ostré rysy tváre, strnisko a vraj pekne vonia. Vždy elegantný v bielej košeli, tmavom saku a slim-fit nohaviciach v ktorých mu vraj vyniká jeho chutný zadok.

“Áno bol”, odpovedala a usmiala sa :)
Nedalo mi to. Pritisol som sa k nej a začal ju hladiť vo vlasoch po hlave. Vzal som jej ruku do dlane a pevne s láskou ju držal.

Pobozkal som ju a ona mi bozk šťavnato opätovala. Bola vzrušená. Cítil som ako sa jej zrýchlil dych. Dýchala hlboko, stále rýchlejšie.

Bol to dlhý bozk, ktorý pokračoval na jej krku. Na perách som cítil slanú chuť z jej pokožky, ako bola v priebehu večera spotená. Netrvalo dlho a na krku som ucítil jej naježenú kožu. Božsky voňala.

Uvolnila sa, zosunula sa nižšie na gauči až si takmer ľahka. Chcela to a ja som jej chcel vyhovieť. Hladil som ju vo vlasoch, naše pery a jazyky sa ochutnávali a ja som pomaly vošiel rukou pod jej sukňu. Pohladil som jej vnútornú stranu stehna a prešiel na jej gaťky. Tia mala celé premočené.

Bola presne tak vzrušená, ako to mám rád. Cítil som ako začala jemne dvíhať panvu, aby tlak jej vzrušenej vlhkej pičky na moje prsty bol čo najsilnejší.

Cítil som jej chĺpky, po pôrode si ju nechala zarásť a mňa to neskutočne vzrušovalo. Prestala sa holiť takmer úplne. Upravovala si iba boky. Bolo to ako tajomstvo. Kto by povedal že tak krásna, moderná mladá žena má dole taký porast. Vedeli sme to iba my. Bolo to naše intímne tajomstvo.

“Hmmm… chcem v sebe cítiť tvoj tvrdý kokot. Poriadne mi to urob.” Zašepkala mi do uška zdvorilo a vložila mi doň svoj jazyk. Vie, že milujem, ako mi ho vylizuje. Mám z toho husiu kožu.

“Urobím ti to ako štetke, ale porozprávaš mi čo si robila s kolegom”, odpovedal som. Dohodli sme sa, že môže čokoľvek, ale musí mi to potom pekne porozprávať. Tešil som sa na to.

“Ty zvedavý parchant” a usmiala sa :)
Oboch nás vzrušujú drsnejšie výrazy a skúmanie hraníc našej sexuality. Chytila do ruky môj tvrdý penis, začala rozpravať a jemne mi ho honiť.

————————————————————-

Začala svoje rozprávanie:
“Keď sa rozprúdila zábava, hrala hudba a s kolegyniami sme tancovali. Chalani sa pripojili. Odtancovali sme pár kolečiek. Cítila som ako sa na mna pozerá. Ako nadržané zviera z klietky. Nemohol pred kolegami nič, ale vysielal signály. Díval sa mi priamo do očí. Vlastne ma tam prepichoval pohľadom a ako sa nám pohľady stretli, ako sme sa na seba dlho dívali, hlboko do tých očí, cítila som sa pred ním ako nahá. Vzrušovalo ma to.”

“Keď tancoval za mojím chrbtom a ja som cítila ako ma obopína svojimi ramenami, cítila som jeho vôňu a na zadku niečo tvrdé v jeho nohaviciach, vedela som že je čas.”

“Vzal ma k baru na drink. Prvé a hneď za ním druhé Negroni. Rozprávali sme sa, ale videla som ako ma vyzlieka očami. Tiež si z toho rozhovoru nič nepamätám. Nebolo to podstatné.”

“Bla bla bla výsledky, bla bla bla ciele, bla bla bla deti, bla bla bla darčeky. Prerušila som ho a vypýtala som si cigaretu, vzala si kabát, kabelku a šli sme na vzduch.”

“Pod zámienkou, že mu ukážem výhľad na rieku sme odkráčali ďalej od podniku smerom k vyhliadke a hlavne ďalej od zvedavých očí kolegov. Za najbližším rohom ma chytil za ruku.”

Ako rozprávala, cítil som, ako mi z penisu vychádzajú prvé kvapky od vzrušenia. Pokračovala v jemnom honení. Ja som medzitym rukou odhrnul jej premočené gaťky, pohladil chĺpky na jej pičke a zasunul do nej dva prsty. Ako som ich povytiahol vonku, cítil som ako sú pokryté jej teplými šťavičkami. Ona hlboko vydýchla, odpila si z vína a pokračovala v rozprávaní…

“Pri prvej príležitosti ma zatiahol bokom mimo chidník, pár rýchlych krokov pomedzi stromy medzi dve budovy, snežilo, objal ma a začali sme sa bozkávať. Mal sladké pery. Úžasne voňal a ja som bola už hodne nadržaná. Prilepil sa na mňa a ja som na cítila jeho tvrdý penis.”

“Strčil mi ruku priamo do nohavičiek, ako ju tam máš teraz ty, a hral sa s mojím klitorisom. Pekne krúžil okolo. Zavrela som oči a vychutnávala som si to. Bolo to úžasné a keď to bolo najlepšie, zasunul prsty dovnútra a krásne ma tam opretú o budovu prstoval. Tiekla som od vzrušenia ako potok.”

“Prsty najprv zasúval pomaly a potom prirážal, vedel to, držal tempo, na to isté miesto. Triasla som sa vzrušením, bolo to tak intenzívne, že orgazmus prišiel rýchlo. Zastonala som, ani neviem ako hlasno. Uvolnila som sa a úplne sa na neho zavesila, cítila ako ma po tom jemne hladí po pičke a chĺpkoch a zo mňa vytekali moje šťavičky.”

“Chcela som sa mu odvďačiť. Chcela som, aby z toho niečo mal aj on. V nohaviciach mal už obrovskú guľu. Vajcia musel mať plné semena, ktoré som chcela do pusy. Chcela som ho vyfajčiť tak, že mu v nich nič neostane.”

“Keď som prišla k sebe, prebrala som iniciatívu, oprela ho o stenu, pobozkala a otvorila rázporok. Jeho vták bol hneď vonku. Hrubý a dlhý, trčal von z nohavíc. Vzala som mu ho do svojich teplých rúk a jeho žaluž si položila na jazyk. Cítila som, že mu z neho už niečo málo vytieklo, ale chcela som to všetko. Do ruky mu chtila jeho gule a perami pomaly prešla celou dĺžkou jeho vtáka až ku koreňu.”

“Druhou rukou som si šáhla do svojej pičky, kde som bola este stále hodne vlhká a rukou mu seba rozotrela po vtákovi. Mal ho veľký, nestačilo to. Musela som mu na neho pľuvnúť a oboma rukami som mu ho navlhčila.”

“Vzala som mu ho pevne do ruky, jeho žaluď do pusy a honila som mu ho po celej dĺžke. Medzitým som mu sala žaluď čo mi sily stačili. Pridávala som na tempe a moje pohyby po jeho navlhčenom vtákovi boli stále rýchlejšie a rýchlejšie. Cítila som ako mu v ňom brní. Cítila som jeho slanú chuť v puse a on opretý o stenu sa zvíjal slasťou.”

“Naslinila som si i druhú ruku, prešla mu okolo jeho guľ a zatlačila na miesto tesne za nimi, pred jeho zadočkom. Zrýchlila tempo ruky a cítila ako sa blíži jeho vyvrcholenie.”

“Za jeho hlasného výdychu som ucítila príval horúceho semena v mojich ústach, úplne ma zaplnil a musela som hneď prehĺtať, aby sa vmestilo ďalšie a ono to tieklo ďalej a ďalej. Nepresala som mu ho honiť, až kým nedotieklo všetko. Keď sa zdalo, že skončil, poriadne som sa prisala na jeho žaluď a ešte trochu jeho semena som dostala do pusy. Všetko som prehltla a dočistila mu ho do sucha.”

“Neviem či mi klamal, ale tvrdil, že lepšiu fajku vživote nedostal a ja som bola hrdá, že som mu mohla poslúžiť. Cítila som sa ako štetka. Ten pocit ma vzrušoval.”

“Dnu sme sa už nevrátili. Zavolali sme si Bolt, on na hotel a ja domov. Nemohla som sa vrátiť na večierok celá rozcuchaná a s mokrými kolenami od snehu.”

———————————————————-

“Páčilo sa ti to miláčik?” Opýtala sa ma. Neodpovedal som. V tej chvíli som jej kľačal pri nohách a mal jazyk v jej znova vlhkej pičke.

Cítil som jej šťavičky, ktoré mi stekali po brade a jazykom som sa jej snažil urobiť dobre.

“Nechaj to tak zlato, chcem ťa v sebe konečne cítiť, pichaj na tvrdo, ako kurvu”, viac nemusela hovoriť.

———————————————————-

Ako dopadol tvoj firemný večierok? Zašukali ste si?

Ak sa ti poviedka páčila daj lajk😉