Ako som odpanila mladíka...

3. 2. 2024 · 9 674 zhlédnutí jadore31

"Som nesmelý,20 ročný chlapec,hanbím sa ukazovať nahý pred dievčatami a som panic.Nikdy som este nemal žiadne dievča. Hanbím sa za to a preto takýmto spôsobom hľadám skúsenú,staršiu ženu,ktorá by ma odpanila a naučila základom sexuálneho správania sa k dievčatám.Priestor zabezpečím na moje náklady".

V takomto znení som si prečítala inzerát na jednom portáli/ nie na tomto/a celkom ma jeho obsah zaujal. S panicom som bola doteraz iba v trojke, prstoval má,ale neodpanovala som ho.
Bolo to pred mnohými rokmi a vtedy som chodila s dosť žiarlivým,ale tolerantným frajerom,ktorému som sa s obsahom tohto inzerátu zverila.
"Veď bude hotový za minútu.Naco tam vôbec pôjdeš? Nebudeš mať nič z toho.Ale v podstate si svojpravna,tak rob si,čo chces.Ale ja sa toho smiešneho divadla nechcem zúčastniť",odvetil.
"V poriadku nemusíš.Staci ,keď ma zavezies k penzionu".
Peter súhlasil a moja odpoveď na inzerát nedala na seba dlho čakať.

S mladíkom sme sa dohodli,že sa stretneme pred jedným diskrétnym penziónom a bude ma čakať už vo vnútri.
Mal fotky len mojich prs,zadku a kundičky a veľmi som sa mu páčila.Tvar pochopiteľne z diskretnych dôvodov som mu neposlala.
V podstate,ani o ňu nežiadal,ale chcel vedieť,s kým bude mať do cinenia.Samozrejme na oplátku som chcela aspoň časť jeho obnaženého tela/ toho najpodstatnejsieho/.

Pri výške 180 cm bol veľmi chuducky a jeho telo vyzeralo ako keby sa malo každú chvíľu prelomiť.Napisal mi ,že má len 68 kil,či mi to nebude vadiť.
Odpísala som mu,že samozrejme že nie, veď nejdeme na súťaž krásy.Co má však prekvapilo,bol jeho mohutný penis.Samozrejme, že ho nemal na foto v stoporenom stave,ale odhadovala som podľa fotky,že má v klude aspon19cm,šírku 5cm a v stoporenom nad 20cm samozrejme.

Vstúpila som do staršieho ,ale zachovaleho penziónu,ktorý sa skladal z 2 izieb, kúpeľne,toalety a predsiene.
Vyzeral útulne a na pár minút/ ako hovoril môj frajer/,nám to úplne stačilo.
Obzerala som sa,ale môjho "klienta" som tam zatiaľ nevidela.
Prvé,čo som si pomyslela,bola myšlienka "Oklamal ma",ako to už na sociálnych sieťach býva.

Ako strašne som sa mýlila.Do dverí za chvíľu vstúpil mladik s veľkou buketou tulipánov a gratulacnou tastickou.

"Ahoj,prepáč,že meškám ale bol som ti kúpiť ešte tieto kvety a niečo sladké pod zub.Dufam,že kvety sa ti budú páčiť" a usmial sa na mňa.
Bol vysoký,chuducky,presne ako na fotke,a v lícach mu žiarili 2 hlboké jamky. Predstavil sa mi ako Martin.Bol chutnucky.Ruka sa mu pri podávaní ale triasla cítila som to.

Hneď sme zamierili do obývačky .
Prvý dojem bol vynikajúci.Toto som naozaj nečakala,takehoto mladého gentlemana.
Rozhovoril sa že študuje na Technickej univerzite ,mal už pár pokusov zoznámiť sa s dievčatami ,ale vždy zlyhal.Bud sa hanbil prihovoriť alebo sa mu ani nepostavil a dievčatá ušli " z terénu".

Upokojila som ho,že nič také sa tu nebude konať,že sa ma nemusí báť a pôjdeme pomaly nato.
Bojazlivo pokýval hlavou a zdalo sa,že si pomaly získavam jeho dôveru.
Otvorili sme vínko a ja som si ho pomaly v kresle začala zobliekat.
"Ak si chces získať dievča,nemôžeš ísť NATO zbrklo,lebo ju odplasis.Najprv takýto neviazany rozhovor a uvoľniť sa".

Počúval má nepohnute a všímal si,čo s ním robím.Zacala som masírovanim jeho krku,ramien, bozkávaním jeho hrude a lizanim bradaviek.
Druhou rukou som ho hladkala po stehnách a zablúdila do jeho rozkroku .Zacítila som troška zdureny penis.Potesilo ma to, že pokračujem dobre.
"Bozkával si sa už francúzsky?",pýtam sa ho.
"Ešte nie.Alebo...neviem....ehm...ci to bolo francúzske bozkávanie."
Ani to neodpovedal a strčila som mu celý jazyk do jeho úst a začala sa s ním pohrávať.Chytil sa.Opatoval mi bozkávanie a cítila som,ako mi rukou zablúdil do mojej podprsenky a vyzliekol blúzku.
Bozkávali sme sa vášnivo,zaklanala som hlavu a môj mladík sa osmelil a začal mi bozkávať aj krk,uši, ale najviac ho zaujímali moje prsia.
Tempo sa zrýchľovalo a ja som už v tej chvíli mala dole blúzku aj podprdu.
"A teraz si ťa uložím ako bábätko a nakojim ta" a uložila som si ho do klína do horizontálnej polohy a dala mu cuckat raz jednu bradavku a raz druhu.Bol nenasytny a prisal sa mi na prsia ako malé dieťa.
"Chcel by som ,aby z nich tieklo mliečko".
"Urobíme aj to a natrela som si bradavky Salkom.Je to kondenzovane ,sladké mliečko a tak to mal ako keby ho kojila mamička.Strasne mu to chutilo , oblizoval a makal mi prsia do zblaznenia.

"Bože,ja to už nevydržím, som taký nadržaný,že sa za chvíľu urobím.Doteraz som sa stále len robil.Jeho penis už nadobudol obrovských rozmerov a tak som mu strhla nohavice aj s boxerkami ,troska pohonila ,ale keďže som už zbadala jeho zrýchlený dych, rýchle som mu strčila penis do mojej uz tečúcej kundy.

Hoci to bolo naozaj krátke,max.3 min.,bola som úplne vyplnená a toľko semena som snáď v kunde ešte nemala.Rinulo sa mi po stehnách,aj keď vytiahol vtáka z mojej kundy a ja som mu ešte všetko fajčením zlizala.
"Takže už nie si panic.Ani to nebolelo,však?"

" Bože,to bolo nádherné,len ja som zlyhal .Vedel som,že to bude také krátke "a nešťastne pozrel na mna.Ty si z toho nič nemala."

"Ale,netráp sa ,bolo to na prvý raz výborne, erekciu aj ejakuláciu si mal výbornú",pochválila som ho.
" To preto,že si bol nadrzany a s nikým nič predtym nemal".
"Ale si jemný a máš krásny penis.Dievcata sa za tebou potrhajú",odlahcila som to troška.

"Ale ja by som sa chcel ešte párkrát stretnúť s tebou,lebo si úžasná učiteľka".Úplne som sa pri tebe uvoľnil.
" To som rada,že sa ti to páčilo a nabudúce sa naučíme orál, polohy, zozadu, zboku, 69 a análny sex.Chces aj to?"

"Áno,chcem s tebou všetko".Stále ťa plniť do kundicky a potom aj pusinku."

Takže moja prvá výučba bola úspešná,aj keď som v podstate orgazmus nemala( zabudla som ešte na orál),lebo bol strašne nadržaný .Ale dohodli sme sa o týždeň na tom istom mieste a tam som ho " doučila" ostatok.
." No poď si poriadne zasukat,lebo toto nestalo za nič.Presne,ako som hovoril"podotkol môj frajer.
"Ale stalo" a bola som spokojná,že som jedného mladého človeka urobila šťastným..