Dovolenka s priateľmi -Narodky (Súťažná)

25. 4. 2024 · 2 807 zhlédnutí Palindroom

Jeden deň mi žienka oznámila, že dohodla s Lindou výlet na Maltu, ktorý chce Linda dať jej Maťovi ako darček k narodeninám. K lacným letenkám sme bookli aj lacné ubytko, jednu izbu s manželkou poschodovou posteľou.

Termín odletu bol tu a už nás kamarát viezol všetkých 4roch do Viedne na letisko. Ryanair systém bez priority nás rozhádzal po celom lietadle, čo sa dalo počas tých 2 hodín vydržať. Let prebehol hladko, dohodnutý transfer sme tiež našli a o chvíľu sme už ťukali prístupový kód ku kľúču k nasej izbe. Po otvorení dverí sme vstúpili do malej izby s poschodovou manželskou posteľou, príjemne osvietenou led svetlami. Jediné vnútorne dvere s nalepeným veľkým zrkadlom viedli do priestoru s WC, umývadlom a veľkým sprchovacím kútom. Malinké ale útulne ubytko, v ktorom sme plánovali stráviť najbližšie 4 noci.
Hodinky ukazovali málo po 20tej a tak sme sa zhodli, že zbehneme niekam na rýchlu večeru a spoznať najbližšie okolie.

Prechádzka aj s večerou nám zabrala dve hodinky a po desiatej večer sme sa unavení z cesty rozhodli ísť spať. Na hornej manželskej posteli spali Martin s Lindou, dolu ja s mojou žienkou Emou. Aj vzhľadom na náročný deň sme všetci rýchlo zaspali.

Druhy deň ráno som sa zobudil na šuchot prikrývky a tlmené Maťove vzdychy. Predstava čo sa hore deje len zvýšila moju rannú erekciu. Aj keď nie som zvyknutý po zobudení sa ostať ležať v posteli, tento raz som spravil výnimku a neprezradil svojim pohybom, že už nespím, aby som neprerušil prijemne chvíle, ktoré Martin práve určite prežíval, veď práve v ten deň mal svoje narodky. Zvyšujúca sa intenzita vzdychov z hora zobudila aj moju ženu. Keď som videl že nespi, len som jej naznačil nech je ticho a gestom naznačil, čo sa hore odohráva. Usmiala sa, prikývla a pod prikrývkou nahmatala môj tvrdý penis. Jemne my ho hladila a spoločne sme čakali na koniec Maťovej narodeninovej fajky.
Onedlho Maťo vyvzdychal svoj ranný vrchol. Dal som mu minútku na rozdýchanie a poprial pekné narodeninové ráno, čím som dal páriku hore vedieť, že už sme tiež hore. Z batohu s vytiahol čisté prádlo a s úmyslom vybehnúť do sprchy prvý. Úmysel mi nevyšiel, keďže som sa zrazil nahý s postaveným penisom, s nahou Lindou s Maťovým semenom na prsiach. Linda mala zjavne ten istý úmysel, byť v kúpeľni prvá. V tomto momente bolo všetkým jasné, že všetci vieme čo sa hore dialo a vzájomná nahota sa stala viac akceptovaná.

V sprche sme sa prestriedali a spoločne sa vydali na raňajky, ktoré boli súčasťou ubytovania. Počas raňajok sme si dohodli plán na ten deň - výlet do Valletty a k ránu nemal nik potrebu sa vracat.

Cely prvý deň prebehol úžasne, navštívili sme všetky naplánované miesta, dali sme si skvelý stredomorský obed. Cestu späť na ubytko sme sa rozhodli ísť peši a nie loďou tak ako ráno. Baby šli pred nami a cely čas sa rozprávali, smiali, chvíľku držali za ruky, chvíľu šli v objatí.
Okolo devätnástej sme dorazili k ubytku a rozhodli sa ešte zbehnúť na večeru do neďalekej gréckej reštaurácie.

Po príchode na izbu nám baby oznámili, že idu do sprchy prvé a spolu. Len sme s Maťom na seba prekvapene pozreli, ale zjavne ani jeden z nás im v tom neplánoval brániť. Po tom čo sa za dievčatami zavreli dvere, sme sa o nich a o tom čo sa deje začali rozprávať
Linda, podľa Matových slov ma už za sebou nie jednu skúsenosť so ženou, zatiaľ čo moja Ema si užila letmé ženské dotyky len v rámci našich občasných štvoriek, nikdy nie samé dve ženy. Bol som zvedavý čo sa v sprche deje, ale s Maťom sme sa dohodli, že ich nebudeme rušiť, predsa len, ak by chceli našu účasť, povedia nám, resp. nechajú otvorene dvere. O to väčšie bolo moje, naše prekvapenie, keď dievčatá vyšli zo sprchy dosť skoro, obe v dlhších tričkách na spanie. Maťo dostal pokyn, že teraz ide on, čomu som moc nerozumel, ale neriešil som, že do sprchy pôjdem posledný. Hneď ako sa v sprche pustila voda, baby začali niečo pripravovať ... jedna zrolovala prikrývky na nasej spodnej posteli, druhá vytiahla zo skrine deku navyše a rozprestrela ju na dolnej posteli. Linda vytiahla z tašky telové mlieko a na moju otázku, čo sa to vyvádzajú sa mi dostalo odpovede, že pripravujú Maťovi darček k narodeninám. Zatváril som sa prekvapene, čo ešte narástlo, keď s obe baby takmer naraz vyzliekli do naha. Jedna vysoká dlhonohá, dlhovlasá fešanda s pre mňa stále úžasným telom a krásnymi prsiarmi s upraveným úzkym pásikom na venušinom pahorku, druha nižšia so šikovným chirurgom upravenými prsiarmi, bacuľatejším zadočkom.
Pohlaď pre vyvolených, ktorý som sa snažil ustáť bez otvorených úst a erekcie. Našťastie ma Maťo zbavil toho "utrpenia" a len v trenkách vyšiel zo sprchy. Takmer mu oči vypadli z jamiek, keď zbadal obe naše fešandy nahé. Linda k nemu pristúpila, zaželala mu všetko naj k narodeninám, kľakla si k nemu, stiahla spodné prádlo a vložila si jeho tvrdnúci penis do úst. Trosku sa s nim pohrala a nasmerovala na pripravené dolné letisko. Bolo mi jasne, že toto su Maťove narodky, Maťova chvíľka a tak som ich nechal samých a šiel do sprchy.
Do sprchy som vchádzal s rastúcou erekciou, ktorú zvyšovala moja predstavivosť čo sa v izbe deje a čo sa v izbe bude diať. Sprchu som si užíval dlhšie ako som plánoval, erekcia troska opadla ale že by som bol tam dolu v kľude, sa povedať nedalo. Po 15tich minútach, keď už začala dochádzať tepla voda v bojleri, som sa osušil. Keďže som si zabudol vziať čisté trenky a predpokladal som, že svojou nahotou v izbe nikoho nepobúrim, vstúpil som do izby.

Na posteli na bruchu ležal Maťo, Ema mu sedela na zadku a masírovala ramená a chrbát, zatiaľ čo Linda sedela na jeho lýtkach a masírovala mi stehna. Ema keď ma zazrela mi rukou naznačila aby som si sadol na pripravenú stoličku a nerušil Matovú narodeninovú párty. Neušlo mi, že Linda plynulo prechádzala z Maťových stehien cez Emin zadok až na jej chrbát a späť. Zjavne si to všetci traja užívali a mne ostala úloha pasívneho pozorovateľa. A bol to pohľad úžasný.
Zrazu sa Linda spýtala Matka, ci sa chce aj otočiť a zliezla z jeho lýtok. Zároveň pomohla Eme aby uvoľnila Matov zadok a ten sa otočil a ľahol si na chrbát. Do priestoru vystrelil jeho z dvojitej masáže vzrušený penis, čo neuniklo pozornosti obom masérkam. Každá si ľahla z jednej strany a začali Maťa viac hladkať ako masírovať po bruchu a prsiach a zároveň jednou rukou po stehne. Prvá sa odvážila pohladiť Maťovho vtáka Linda. Prisala sa mu ústami k bradavke a začala mu vtáka jemne honiť. Ako to zbadala Ema, prisala sa k bradavke druhej a do ruky zobrala Matove vajka. Ten si dvojitú starostlivosť hlasito užíval a bolo na ňom vidno ako ma napnutý každý sval. Linda sa perami pomaly presunula cez Maťove bruško dolu až jej plné pery objali a prijali Matov penis. Venovala mi pri tom vášnivý pohlaď a nechala ma pozerať ako si svojho Matka fajčí. Ema sa zatiaľ venovala Matovému vrchu, bozkávala ho a hladkala po jeho hrudi, bradavkách, krku.
Linda na chvíľku prerušila fajku a naznačila Eme, že je na rade. Ta nevedela ci môže alebo nie predo mnou, či jej dovolím iného vtáka. Na jej prosebný pohlaď som jej odpovedal prikývnutím, súhlasom. Ema opať začala pusinkovať Maťka na hrudi a po podobnej ceste ako Linda pred chvíľou skončila ústami pri jeho tvrdom penise. O okamih ho obkrúžila perami a začala si vychutnávať túto pre ňu novú hračku. Bola tak touto hračkou zaujatá, že si asi ani neuvedomila, že sa Linda presunula ku nej a začala ju hladiť na chrbte a riťke až tak, že skončila prstami v jej vlhkej pičke. Pekne ju zo zadu prstovala, šťastie že jej vzdychy tlmil Maťov penis zasunutý v ústach.

Pre mňa to bolo krásne divadlo a bol som rád, že sa môžem zúčastniť Maťovej oslavy ako divák. V tejto úlohe som chcel zotrvať aj na ďalej a neplánoval som sa osobne zúčastniť. Lindine vzdychy postupne naberali na intenzite ako aj frekvencii, keď ju zrazu Ema dosť silno odtrhla, k Lindinej nevôle od jej hračky a povalila na chrbát na posteľ. Chytila Maťa za penis a pritiahla k roztiahnutej Lindinej buchtičke. Hladko do nej zašiel a vzhľadom na jej silnú vydráždenosť z Lindiných prstov Maťko rýchlo priviedol Emu k silnému orgazmu. Vytiahol z jej pulzujúcej pičky penis a s Lindou si ľahli každý z jednej strany a jemne ju hladkali po celom tele a spoločne si vychutnávali tieto chvíle. Linda sa začala pri tom dráždiť sama a jej šikovné prsty na jej klitorise vedeli ako jej spraviť dobre. Keď už bola riadne rozbabraná položila básnickú otázku .. a mňa nevyšuká nikto ? Ema sa usmiala nahmatala Maťov penis, rýchlo ho rukou a ústami dostala do bojového stavu a pomohla zasunúť tam kam patrí ... do Lindinej do hladka vyholenej pičky. A Maťo už vedel čo má robiť .... opäť relatívne rýchlo priviedol Lindu k orgazmu. Jediný, kto doteraz nebol (diváci, teda ja sa nerátajú) bol Maťo. Keď sa Linda vrátila do reálu, položila Maťa na chrbát pritiahla Emu a spolu začali Maťa fajčiť. Podávali si jeho penis z úst do úst, jedna sa venovala žaluďu, druhá vajíčkam a hrádzi, občas splynuli do vášnivého ženského bozku. Hladkali sa pri tom navzájom a robili pre Maťa túto jeho narodeninovú párty úžasnou, jedinečnou a nezabudnuteľnou. Nečudujem sa, že to nemohol dlho vydržať a o chvíľu už striekal silné dávky jeho semena na svoje brucho. Dievčatá mu pekne jeho penis dohonkali a skončili v vzájomnom vášnivom bozku. Po chvíľke sa postavili a spoločne odišli do sprchy. Nechali Maťa nech oddychuje a mňa v predstavách čo tam asi robia.

Začína sa mi na tej Malte páčiť :)