Neznáma slečna vo Wellnesse

26. 4. 2024 · 1 424 zhlédnutí MatthewSK

Služobné cesty dokážu byť náročné, nudné no existuju situácie, ktoré ich dokážu sprijemniť.

Ako som zaparkoval auto rovno pred hotelom a vstupujem do lobby vidím, ako krásna slečna v najlepších rokoch stojí predomnou. Krásne biele šaty s odhaleným chrbtom, bez podprsenky a v lodičkách s odhalenou krásnou francúzkom pedikúrou - moja obľúbená. Vravím si v hlave, že deň nabral na obrátkach a hneď sa blíska na krajšie časy. Slečna ako odchádza spadne jej karta od izby tak ako správny gentleman jej ju podám zo zeme a obaja sa na seba usmejeme, poďakuje a ako odchádza ešte sa otočí a dá mi pohľad, na ktorý už nezabudnem. Spravím si check-in a vypočujem si všetky možnosti hotela a čo ponúkajú tak ako slečna predomnou. Keď v tom sa začujem ponúku wellness služieb a bohatí výber saun. Vyberiem sa na izbu a dám sa do plánovania ako ísť do wellness v rovnaký čas ako daná slečna. No spomeniem si na číslo jej izby - 835 a to je len pár izieb odomňa. Tak teda len počkať na správny moment. O pár hodín neskôr začujem ako je slečna na ceste do wellness keď prechádza okolo mojej izby. Tak si vravím, že možno je správny čas ísť za ňou.

Prídem do wellness a slečna už je v šatni, podajú mi plachtu a uterák na wellness recepcii a odprevadia ma do šatne - samozrejme sú zmiešané a nie oddelené na dámy a pánov. Slečna si akurát upravuje plachtu keď vôjdem a pozdraví sa ba priam až zvodným hlasom a krásnym pohľadom. Mne úplne vypadnú slová ako ju tam vidím stáť a už len sledujem tie jej prsty na nohách a predstavujem si ich ako ich mám na sebe. Dám si dole zo seba župán a stojím tam len v Adamovom ruchu keď v tom prejde okolo mňa a da nenápadný pohľad na moje obdarené telo a vraví "vidíme sa vo vnútri". Odišla a ja som si teda zobral plachtu hodil ju len z ľahkosti na intímne partie a o pár minút neskôr išiel do wellnessu. Neskutočne krásne, pokojné a harmonické prostredie a úplne prázdne ako to už býva v hoteloch. Vojdem ku sprchám a vidím že slečna sa s radosťou sprchuje bez plachty - voda jej zteká po jej krásnych krivkách. Hneď do vedľajšej sprchy vojdem aj ja a nenapadne ju šmirujem ako si umýva to prekrásne telo šamponom. Dotýka sa všetkých miest s nežnostou a hladká si svoje prekrásne prsia. Vidím, že slečna na mňa tiež pokukuje a užíva si pohľad na to ako si pomaly masírujem svoj penis.

Slečna si pomaly zoberie veci, hodí na seba plachtu a pomaly odkráča do sauny. Nechcel som aby sa cítila neprijemne tak hovorím, že teda idem ja radšej do parnej a potom sa vystriedame. Zložil som zo seba plachtu a vstúpil som do oázy pokoja úplne nahý. Moje telo hneď cíti neskutočný pocit uvolnenia a harmonizuje sa s mysľou. No čo čert chcel slečna vstúpi rovno za mnou a mám krásny pohľad na celé jej telo s krásnou jemne zarastenou mušličkou. Vraví "tak teda opäť sa stretávame, nevadí?" v hlave si len pomyslím, že tento večer skonči vynikajúco a všetká fantázia čo je možná no ale odpoviem v slušnosti "vôbec nie, ak teda vám nevadí moje nahé telo" na to už len počujem krásny smiech čo rezonuje v mojích ušiach a sadá si vedľa mňa. Rovno si ľahne a natiahne svoje vlhké, zarosené telo vedľa mňa. Ja ako poslušný žiak tam sedím, s prekryženími nohami aby nevidela ako mi postupne prúdi všetká krv do môjho žhavého penisu. Nenapadne sledujem ako sa hrá so svojími prstami na nohách a ja sledujem každý jeden pohyb, predstavujem si ako ich mám v ústach a lížem ich.

No samozrejme to neujde slečne a jej upätému pohľadu na moje telo a začne sa prihovárať ako je unavená po náročnom dni a ako ju bolia nôžky z tých lodičiek. Dáme sa do debaty, preberieme zopár tém, predstavíme sa a o pár minútach slečna sa posunie bližšie so slovami či mi to nevadí a ja mám ešte krajší výhľad na tie prirodzené prsia so vztýčenými bradavkami a zarastenú mušličku, ktorá kričí aby som ju pooral. No ale odpoviem, že teda vôbec nevadí, a že ak chce tak jej tie nôžky pomasírujem...

A priatelia, to bol začiatok niečoho skvelého a neskutočne vášnivého no nechám si to na nabudúce. Je to môj prvý príbeh tu tak som zvedavý na feedback a reakcie ku príbehu. Verím, že sa vám bude páčiť a určite ak máte nejaké tipy/triky tak mi dajte vedieť :)

Ďakujem.