Prvý klient

21. 5. 2024 · 2 256 zhlédnutí dirty_poet

Deni bola moja prvá vážnejšia frajerka počas vysokej školy. Spoznali sme sa na párty, asi ako mnoho iných študentských lások. Na tanečnom parkete mi padla do oka nízka bruneta s vyšportovanou postavou a plnými perami. Pozval som ju na víno a strávili sme spolu večer. Ten prvý ešte neskončil sexom, ale tie nasledujúce sa ním začínali aj končili. Súložili sme každú voľnú chvíľu. Vždy keď sa nám podarilo na intráku nájsť voľnú miestnosť. Alebo v sprche. Alebo po tme na schodoch medzi poschodiami. Proste sme sa viac venovali šukaniu ako štúdiu. A bavilo nás to.
Deni bola mrška, rada experimentovala. Rada fajčila aj prehĺtala, rada si to so mnou rozdávala na všetky možné spôsoby. Raz ma prekvapila, keď som po sprchovaní nahý ležal na posteli. Otočila si ma, aby som ležal na bruchu. Najprv mi jemne hladkala zadok, pričom postupne rukou zachádzala hlbšie medzi polky. V jednom okamihu mi ich roztiahla a začala mi jazykom lízať anál. Čo vám poviem, bolo to prvý krát, bol som zaskočený. Ale určite som sa nebránil. Páčilo sa mi to a keď sme sa vymenili, očividne sa to páčilo aj jej.
Jedna vec, ktorú sme ale neskúsili, bol análny sex. Vždy, keď som naznačil, že by som ju chcel pretiahnuť do zadku, zmenila tému. Vyslovene ma neodmietla, ale bolo mi jasné, že tam sa tak rýchlo nedostanem.
Jeden večer po niekoľko hodinovom sexuálnom maratóne sme sedeli na balkóne internátnej izby, popíjali víno a vychutnávali si západ slnka. Už ani neviem ako, ale prišla reč na tému sex za peniaze. Sám som s tým nemal a ani dodnes nemám skúsenosť, ale prekvapil ma jej pohlaď na vec:
„Môže to byť zaujímavé,“ povedala s pohľadom upretým na červenú tekutinu v pohári.
„Ako to myslíš?“ spýtal som sa.
„Určite je to iné ako sex s partnerom. Bez emócií, bez okolkov a bez myšlienok na to, čo bude zajtra. Proste od začiatku do konca je jasné, čo je cieľom stretnutia a že sa nemusíme na nič hrať,“ vyslovila a mne bolo jasné, že sa nad tým nezamýšľa prvý krát.
„Chcela by si to skúsiť? Alebo s tým máš už skúsenosť?“ spýtal som sa mierne zhrozený, zároveň s pocitom divného vzrušenia.
„Nemám. Ale asi by som to chcela zažiť,“ odpovedala bez váhania s pohľadom upreným niekam do diaľky.
„Vadilo by ti to?“ dodala.
Bol som zaskočený, nechcel som hneď zatrhnúť jej sexuálnu fantáziu.
„Noooooo, asi nie. Ale bál by som sa o teba. O nás,“ váhavo som zo seba vyjachtal.
„Chcel by si ma strážiť ako taký môj pasák?“ reagovala s úškrnom. Všimla si, že ma táto téma vyviedla z konceptu a mierne ju to pobavilo.
„Určite by som mal potrebu byť nablízku a v prípade potreby vstúpiť do diania.“
„Ako vstúpiť? Akože pridať sa?“ a opäť pridala ten jej provokatívny úsmev.
Nevedel som čo odpovedať. Mal som pocit, že by mohlo byť zaujímavé sledovať ako si to rozdáva s niekým iným. Ale nevedel som , či by som sa chcel pridať.
„Neviem. Musel by som tu situáciu zažiť na vlastnej koži.“ odvetil som.
Na chvíľu sme ostali ticho. Ja som premýšľal nad tým, čo by so mnou robil pohlaď na iného chlapa, ktorý by prášil Deninu mladú šušku. A onedlho som zistil aj nad čím zatiaľ premýšľala ona:
„Mám profil na jednom četovacom portály a z času na čas tam dostanem takúto ponuku.“ hodila do pľacu a mne bolo jasne kam táto debata speje.
Odbehla do izby a po chvíli doniesla notebook. V prehliadači otvorila spomínaný portál. Na profile mala samozrejme aj zopár provokatívnych fotiek. Neostýchala sa mi ukázať ponuky od nadržaných anonymov. Videl som, že ani na jednu z tých ponúk doposiaľ nereagovala.

Uplynulo niekoľko týždňov a na túto debatu som zabudol. Bol piatok večer. V dobrej nálade sme sa vracali z podniku.
„Maťo, pamätáš si tú debatu z pred pár týždňov?“ spýtala sa ma len tak medzi rečou.
„Ktorú debatu myslíš?“ Netušil som na čo naráža.
„Tú o sexe za peniaze,“ pohotovo mi pripomenula.
„Ahá, už viem. Prečo sa pýtaš?“ rýchlo sa mi pripomenuli zmiešané pocity z toho rozhovoru, ale aj vzrušenie z predstavy vidieť, ako ju obrába iný chlap.
„No, našiel sa ďalší záujemca. A má čas zajtra,“ povedala s citeľnou neistotou v hlase. Nevedela ako zareagujem.
„A čo očakávaš, že poviem?“ spýtal som sa s hranou prísnosťou v hlase.
„No ak s tým nesúhlasíš, tak ho samozrejme zruším. Ale ak to chceme skúsiť, mám premyslené ako by sme to spravili tak, aby si mal pocit, že to máš pod kontrolou.“
Opäť ma zaskočilo smerovanie rozhovoru. Ale zároveň som ma zaujímalo, čo sa odohráva v jej fantázií.
„Ako?“ spýtal som sa rýchlo a stručne.
„Baby z vedľajšej izby sú na víkend preč. Môžeš sa skryť u nich na izbe. Keď sa bude diať niečo, s čím by sme ty, alebo ja neboli OK, tak môže nabehnúť cez spoločnú kúpeľňu a prerušiť to,“ predstavila mi svoj plán Deni.
Ostal som ticho. Celú cestu na intrák som bol ticho. Ticho som bol aj keď sme došli na izbu. Z poličky nad posteľou som zobral fľašu vodky a doprial si riadny dúšok. Keď som si od úst odtrhol fľašu, vyšlo zo mňa: „V poriadku. Napíš mu nech zajtra dôjde.“
Deni na mňa prekvapene pozrela. Nič nepovedala, nič sa nepýtala, len kývla hlavou. Otvorila notebook a po chvíli už ťukala do klávesnice. Mne zatiaľ búšilo srdce. Predstava toho, s čím som práve súhlasil mi naháňala strach ale zároveň ma lákala.
Pozeral som na ňu ako číta reakciu svojho budúceho zákazníka. Potom zaklopila notebook.
„Je to dohodnuté. Príde o jedenástej pred obedom. Vie kam má prísť, vie ako sa dostať cez vrátnicu, vie koľko bude platiť. Vie, čo môže robiť a čo nie,“ informovala ma akoby dohadovala nejaké obchodné stretnutie. Ale teraz som videl aj na nej neistotu. Bola sebavedomá, kým sme sa o veci bavili len v teoretickej rovine. Teraz to však nabralo reálne kontúry.

Na druhý deň sem sa naraz zobudili a pri pohľade jeden na druhého sme sa začali smiať.
„Tak čo, si pripravená predať svoje telo?“, pýtam sa jej rozospatý.
„Ak si ty pripravený byť mojim pasákom, ktorý striehne vo vedľajšej izbe, tak som,“ odpovedala s dávkou sebaistoty a odhodlania.
Išla sa pripraviť. V sprche sa zbavila chĺpkov na kundičke, navoňala sa, namaľovala a upravila.
„Počuj, dohodneme si safe word,“ povedal som sledujúc jej prípravy.
„To je čo?“ spýtala sa, nanášajúc si kontúrku na pery.
„Slovo, ktoré nahlas skríkneš, keď budeš chcieť aby som to ukončil. Kým ho nebudem počuť, nebudem zasahovať. Takto to máš ty pod kontrolou. Stačí zvolať safe word a ja sem nabehnem.“, navrhol som jej.
„Dobre, Povedzme, že začnem kričať Horííííí,“ začala sa smiať.
„Môže byť, to je jedno aké slovo to bude. Len ho nezabudni.“, zdôraznil som.

Jedenásta hodina prišla nečakane rýchlo. Sedeli sme na izbe, so zrýchleným tepom a otázkami v hlave. Deni vyzerala fakt dobre. Plné pery zvýraznené rúžom, obtiahnuté červené minišaty a podväzkové pančuchy. Kebyže nečakáme návštevu, okamžite ju pretiahnem. Ale držali sme sa plánu. Kopli sme obaja do seba po jednej vodke a v tom zapípala smska. „Som vo výťahu.“
Akcia sa rozbehla na ostro. Odišiel som cez kúpeľňu do vedľajšej izby. Skôr než som zavrel dvere, stihol som jej ešte zašepkať: „Horí.“
Deni si nervózne prehodila vlasy a mávla na mňa rukou aby som zaliezol do susednej izby.
Následne sa ozvalo klopanie.
„Už idem.“ zvolala Deni a ja som si uvedomil, že sa jej trasie hlas.
Otvorila dvere.
„Ahoj. Tak som tu,“ počul som zo svojej skrýše.
„Ahoooj. Poď ďalej,“. Deni sa snažila znieť uvoľnene.
Dvere sa zavreli a obaja vošli do izby. Začali sa rozprávať, ale ja som žiaľ cez dvere nerozumel o čom. Chvíľu som tam stál a snažil sa porozumieť ich debate. Ale nedalo sa, počul som len mumlanie. Z času na čas zaznel nesmelý smiech, raz mužský, potom ženský - ten Denin, ktorý som tak dobre poznal. Silno ma znervózňovalo, že im nerozumiem a že neviem čo sa tam vedľa deje. Už začali? Asi nie, to by bolo moc rýchle. Hlavou sa mi valili myšlienky a intenzívne som tlačil ucho na dvere. V tom som si uvedomil, že dvere netlačím len uchom, ale aj postaveným vtákom. Takže predsa ma táto situácia vzrušuje. No uvidíme ako sa to vyvinie. Bol som odhodlaný nevstupovať do diania, kým nebudem jasne počuť ako kričí „Horí.“. Ale čo keď jej nebudem cez tie zavreté dvere rozumieť? Rozhodol som sa po tichu pootvoriť dvere. Podarilo sa. Cez škáru som nazrel do kúpeľne. Uvedomil som si, že vďaka veľkému zrkadlu, ktoré bolo nad umývadlami, som mal skvelý výhľad na dianie v Deninej izbe. Videl som ako sedia oproti sebe pri stole. Týpek sedel chrbtom ku mne, takže ma nemal ako vidieť.
„Dajme si ešte do druhej nohy,“ navrhol čiernovlasý chlapík so širokým chrbtom.
„Jasne, dajme si“ odvetila Deni a obom naliala z vodky, ktorú som ešte pred chvíľou s ňou pil ja.
Kopli ju do seba. V tom sa chlapík k nej naklonil, položil jej ruku na koleno a mierne ju vsunul medzi jej stehná.
„Si fakt atraktívna. Ešte oveľa krajšia ako na fotkách,“ povedal a súčasne ruku zasunul hlbšie pod šaty. Musel sa jej už dotýkať nohavičiek. Deni inštinktívne zovrela stehná, aby nemohol ísť hlbšie. Ale hneď na to, akoby si uvedomila prečo ho pozvala. Povolila a jeho dlaň úplne zmizla pod červenými šatami. Deni sa v tom postavila, priložila si fľašu vodky k ústam a nechala si do hrdla stiecť jej celý obsah.
Prešla k posteli a vyzvala svojho zákazníka: „Poď ku mne.“
Chytila ho za obe ruky a zdvihla ho zo stoličky. Vtedy som si uvedomil, že je to chlap ako hora, asi štyridsiatnik. Nevedel som si predstaviť ako ho budem krotiť ak by Deni zvolala „Horí,“. Vyzerala pri ňom úplne drobulinko. Taký samec ju rozšuká na cucky, prebehlo mi hlavou.
Chlapík sa k nej sklonil, odrhnú vlasy a začal jej bozkávať krk a ušné la. Zároveň ju obrovskými rukami chutil za riť. Muselo to byť silno, lebo zvýskla. Mne citeľne stúpal krvný tlak a aj tlak v nohaviciach. Musel som sa uskladňovať, aby som nevydal nejaký zvuk alebo nespravil prudký pohyb, ktorý by ma prezradil.
Týpek jej masíroval riť a ústami jej behal z jednej strany krku na druhú. Ruky sa mu presunuli na jej prsia. Tiež jej ich silno stisol, lebo Deni opäť zvýskla. Vlastne ona nezvýskla, to bol vzdych. Asi sa jej páčilo byť vystavená takému obriemu mužovi a jeho silným rukám.
Zdalo sa mi, že Deni tam stojí ako taká srnka v žiari reflektorov. Zaskočená tým, čo sa s ňou deje. Ta sebavedomá mrška odrazu pôsobila tak bezradne. Ale možno sa mi to len zdalo.
Mohutné ruky je zrazu začali cez hlavu vyzliekať šaty. Jeden rýchly pohyb a Deni zrazu stála v izbe len v podprsenke, nohavičkách a podväzkových pančuchách.
„Si krásna. Chcem ťa. Si pripravená?“ spýtal sa jej, ale v skutočnosti nečakal na odpoveď.
„Čo mám robiť?“, spýtala sa Deni neisto.
„Tu si ľažkaj na posteľ, o ostatné sa postarám.“ povedal zákazník a jemne štuchol do Deni. Stála priamo pred posteľou, po štuchnutí sa zvalila na matrac. Nepáčilo sa mi, že chlapík takto do nej strčil, ale určite si neublížila. Tiež som to tak robieval, keď som ju išiel pretiahnuť. Mala to rada...
Chlapík sa predklonil a začal jej vyzliekať nohavičky. Odhodil ich na bok. Rukami jej držal rozkročené nohy a uprene pozeral ja jej upravený rozkrok. Deni sa pozerala na neho a rukami si skrývala prsia, ktoré ešte boli zahalené v podprsenke.
„Máš ju krásnu a ružovučkú,“ povedal a zároveň rukou prešiel po stehne priamo k jej kundičke. Ani sa nenazdala a mala v nej strčený jeho prst. Pri veľkosti jeho ruky, musel byť tak hrubý ako moje dva. Deni zavrela oči a počul som ako potichu vzdychá. V tom som si uvedomil, že si rukou šúcham vtáka, ktorý mi vydúva nohavice. Srdce mi bilo a premýšľal som, čo sa odohráva v jej hlave. Či sa jej to páči, alebo či to je utrpenie pre ňu.
„Ty si už krásne vlhká, priam tečieš.“, zaznelo z izby a moje otázky boli zodpovedané.
Ona to ešte zaklincovala: „Perfektne to robíš tým prstom, presne vieš kam treba pritlačiť.“
„Počkaj, pridám ešte jeden.“ A zrazu tam Deni mala jeho ukazovák aj prostredník. Začala z toho hlasne stonať a jej telo sa začalo vlniť takým istým tempom, akým do nej zákazník zasúval svoje prsty. Zrazu si kľakol vedľa ňu na posteľ, prsty mal hlboko zaborené do nej. Prestal ich však vsúvať dnu a von, ale začal s rukou hýbať hore a dole. Ako keby mal z prstov spravený hák a snažil sa ju zdvíhať za šušku z postele. Pridával na tempe a na pohľad to vyzeralo dosť násilne. Deni začala veľmi hlasne stonať, priam kričať. Čakal som či zaznie „Horí“, ale nepočul som toto slovo. Bol som odhodlaný tam vbehnúť, ale nie kým jasne zaznie safe word.
Denine telo sa zvýjalo a metalo po posteli. Chlapík ale neprestával, naopak ešte pritvrdil. Druhou rukou ju schmatol za prsník, pritlačil ju o posteľ a znehybnil.
„Vydrž!”, precedil cez zaťaté zuby.
Divoko kmital ruko hore dole. Deni už vrieskala. Alebo stonala. Neviem čo to bolo. Nikdy som to od nej nepočul. Zrazu z nej vystrekla dávka čírej tekutiny, ktorá s čľapotom pristála na linoleu pred posteľou. Týpek mierne spomalil svoj pohyb rukou a z jej šušky sa ozývalo čvachtanie. Zvierala zuby a chrapčala. Vytiahol ruku a niekoľko krát dlaňou pleskol po mokrej kundičke. V odraze zrkadla som videl ako sa bradatý týpek uškŕňa.
Deni ležala a zhlboka dýchala. V tom sa týpek postavil, vyzliekol si nohavice a košeľu. Stál pri posteli úplne nahý. Bol vypracovaný. Ja som bol oproti nemu podvyživené dieťa. Videl som ho len zozadu, nevedel som aké péro pravé vytasil na Deni.
Ona na neho len bez slova civela. Asi ešte spracovávala, čo sa práve odohralo a nebola úplne pripravená na to čo príde.
Chlapík sa postavil na posteľ, obkročmo nad Deni. Potom so kľakol tak, že medzi kolenami mal jej hlavu. Pod hlavu je podložil dva hrubé vankúše.
„Otvor ústa“, prikázal so značnou dávkou dominantnosti.
Nevidel som presne, či poslúchla. Ale videl som ako zákazník razantne pohol panvou dopredu. Chvíľu bolo ticho, zdalo sa mi, že sa Deni v tejto nepohodenej polohe snaží fajčiť jeho péro. Uprene pozeral dole na jej snahu.
Po chvíli však oboma mohutnými dlaňami schmatol jej hlavu a začal panvou prirážať do jej úst.
Zdalo sa že všetky svaly na tele sú napnuté. Pozvoľne ju šukal do hlavy. Nevidel som jej do tváre, len som počul divný zvuk, ktorý vydávala:“Gl, ggl, glll, gll“. A z času na čas zaznel hlboký nádych, ako keď sa po potápaní vynoríte z vody a lapáte po vzduchu.
Chlapík ju pevne držal a hlavu a stále rýchlejšie jej ju vrážal na jeho penis. „Gl, gll,glll“ sa tiež zrýchľovalo. Príležitosti na hlboký nádych boli čím ďalej, tým kratšie. Vtedy som si uvedomil, že keď má ústa zaplnené jeho kokotom, nemôže na mňa zakričať. Začal som panikáriť. Nevedel som čo robiť.
Divočina vo vedľajšej izbe sa na chvíľu prerušila.
„Čo je?“ spýtal sa jej prísnym hlasom.
Lapajúc po dychu zahlásila: „Nič, pokračuj! Vraz mi ho do hrdla.”
Toto som fakt nečakal. Ja sa tu o ňu bojím a ona si to podľa všetkého užíva. Začal som si uvedomovať, že ten týpek vedel čo robí. Vedel, že niektoré ženy majú rady dominantných chlapov.
Zákazník, podporení Deninou žiadosťou o vrazenie vtáka do hrdla, pokračoval. Hlava je už začala narážať o perinák za posteľou. V tom prestal. Postavil sa a vreckovkou si začal z péra zotierať Denine sliny. Vtedy som zahliadol jej tvár. Bola červena a mejkap mala rozotretý po lícach a brade.
Týpek stál pri posteli a honil si péro. Vtedy som si uvedomil, že aspoň to nemá obrovské. Ja som mal väčšieho vtáka, ktorého som si spokojne pošúchal v nohaviciach. Pociťoval som zvedavosť, čo sa bude diať ďalej.
„Kľakni si na všetky štyri“ naznačil ďalšiu kapitolu režisér Deninho debutu v role prostitútky.
„Ale sex len s kondómom,“ povedala chvejúcim sa, ale odhodlaným hlasom.
Týpek nič nepovedal, len sa otočil k stoličke, kde mal prehodené sako. Niečo v ňom hľadal.
Deni sa v domnienke, že hľadá šprcku, nastavila zadkom k nemu. V zrkadle som videl jej lesknúcu sa šušku a aj dierku nad ňou.
Chlapík sa otočil spať k nej. V ruke však nedržal krabičku kondómov, ale nejakú tubu.
„Kurva, to je lubrikačný gél. Ten mu je na čo?“ prebehlo mi hlavou. Kundičku ma jednoznačne vlhkú a nemá zas tak veľké péro aby ju musel lubrikovať.
Deni sa obzrela čo sa jej deje za zadkom. „Na čo ti je lubrikant?“ spýtala sa.
„Uvidíš.“ odvetil úsečne.
Mne v tom momente docvaklo, čo sa ide diať. „On ju chce vytrtkať do zadku.“
Do ruky som schmatol sklenenú flašu, ktorá stála na písacom stole pri mne. Bol som presvedčený, že onedlho zaznie „Horí“. Už som kypel zúrivosťou. Bol som pripravený tam nabehnúť a v najhoršej prípade mu fľašou jebnúť po hlave. Ak mu na ňu dočiahnem...
Ale vedľa bolo ticho. Opäť som zaostril pohľad na zrkadlo, aby som videl, čo sa deje.
Chlapík kľačal na posteli, jedno rukou mačkal tubu s gélom a druhou jej kvapkajúcu, hustú tekutinu rozmazával okolo konečníka. Deni sa s vykrútenou hlavou pozerala, ako si ju pripravuje. Videl som jej v očiach strach. Ale bola ticho.
„Pre Boha, prečo je furt ticho. Veď musí vedieť, že som pripravený zakročiť.“
Medzitým, jej už masíroval dierku prstom. Vchádzal ním dnu až na doraz. Deni držala, ani necekla.
„Bude to prvý krát?“ spýtal sa jej tento krát kľudným, vľúdnym hlasom.
„Áno“, odvetila neisto, ale bez zaváhania.
„Neboj sa toho. Budem to robiť pomaly, aby som ti nijak neublížil. Možno sa ti to nakoniec bude páčiť," uisťoval ju.
Potom si natrel riadnu dávku gélu na péro a kľakol si za jej zadok.
„Zhlboka dýchaj a uvoľni sa. Keď sa tomu nebudeš brániť, nebude to ani bolieť“ radil jej, ako nejaký inštruktor sexu.
„V poriadku, budem sa snažiť.“ odvetila nesmelo.
Je som neveril svojim očiam ani ušiam. Čo sa to tam dialo? Bola to tá Deni, ktorú poznám? Pri mne o anále ani nechcela počuť. Tu týpkovi proste nastaví riť a povie, že sa bude snažiť? Asi sa mám od neho čo učiť. Nepýtal sa jej, či súhlasí. Proste ju postavil pred hotovú vec. Možno som to mal tak spraviť aj ja.
Jednu ruku jej polozil na chrbát, druhou nasmeroval žaluď smerom k namazanej dierke. Panvou pritlačil. Deni cukla.
„Psssst. Kľud,“ povedal po tichu.
Oboma rukami ju chytil za boky, aby sa nemohla uhnúť. Opäť pritlačil. Deni zastonala. Chvíľu sa nehýbal. Videl som jej zvraštenú tvár. Potom však začal opäť kmitať panvou. Pomaly, jemne. Uvedomil som si, že sa práve pozerám ako mi cudzí chlap šuká frajerku do zadku. Mal som zmiešané pocity. Mrzelo ma, že som to nebol ja. Na druhú stranu ma vzrušovalo, ako ju tam pred mojim zrakom šuká a že mi vlastne ukázal pár fajn trikov.
Denina tvár a uvoľnila a zhlboka dýchala. Jeho pohyb bol čim ďalej tým odvážnejší. Pridával na tempe aj hĺbke prirážania. Deni držala a vzdychala. Nie tak intenzívne ako keď jazdí na mne. Ale predsa si našla niečo vzrušujúce aj na tejto praktike.
Dianie v izbe naberalo opäť na dynamike. Zákazník šukal Deni do zadku stále divokejšie, dlaňami jej pevne zvieral boky a z času na čas ju silno capol po zadku. Stále pridával, celé telo mal napnuté ako jednu pružinu. Odrazu sa zaklonil a silno zaručal, vrážajúc si jej zadok na kokot.
„Aaaaano,“ zaznelo izbou. Ale nevyšlo to z jeho úst. To Deni pocítila ako do nej strieka svoje semeno. Prvý krát do otvoru, kde ho ešte nemala. Asi ju ten pocit vzrušil, keď tak slastne zakričala.
Chlapík postupne spomalil svoj rytmus až následne padol na posteľ vedľa nej. Ona stále kľačala na všetkých štyroch a mne sa naskytol pohlaď na jej zadok. Anál mala roztiahnutý a vytekala jej odtiaľ hustá, biela tekutina. Stekala jej po šuške a stehnách, kvapkala na posteľnú plachtu. Obaja dychčali a leskli sa potom. Zavládlo úplne ticho.
Po chvíli Deni zahlásila: „Idem do sprchy.“ Vyskočila z postele, schmatla uterák a vbehla do kúpeľne. V tom zastavila a zmeravela. Zbadala, ako na ňu pozerám cez pootvorené dvere. Dívala sa na mňa tými jej obrovskými očami, v ktorých som videl zahanbenie. Stehná mala zalepené od ejakulátu, ktorý jej vytekal zo zadku. Chcela mi niečo povedať, ale uvedomila si, že by ju počul klient. Miesto toho sklopila oči, vošla do sprchy a pustila vodu. Bola tam dlho, sama so sebou a so zážitkom, ktorý sa práve odohral.
Z Deninej izby zrazu zaznelo:“ Peniaze máš na stole.“ A zabuchli sa dvere.
Zrazu sme tam boli len my dvaja. Deni vyšla zo sprchy. Stála mokrá a nahá oproti mne. Ja som je pozeral do očí. Ona sa mi do tých mojich pozrieť nedokázala. Chvela sa hanbou.
Zobral som si veci a šiel k sebe na izbu. Potreboval som spracovať to, čoho som bol pravé svedkom. Môžem sa len domnievať, čo všetko musela spracovať ona, ako priama účastníčka tohto perverzného divadla.


Chcel som s Deni naďalej fungovať. Pár mesiacov sme sa snažili spamätať a vrátiť k nášmu bezstarostnému vysokoškolskému vzťahu.
Jedného dňa som však bol s autom na pumpe. Pristúpil ku mne pumpár a spýtal sa či chcem natankovať.
„Naftu. Do plna.“ nariadil som mu. Pumpár zobral tankovaciu pištoľ a vrazil ju to otvoru palivovej nádrže môjho auta. Vtedy som sa mu pozrel do tváre. Bol to ten týpek, čo len nedávno vyšukal moju frajerku do análu.
Vrátil som sa na intrák a rozišiel som sa s Deni.
Odvtedy si svoje auto tankujem sám. A tak isto si aj frajerku obrábam len sám.

Podobné povídky