Skutočný príbeh

13. 12. 2019 · 5 273 zhlédnutí nedockavec32

Boto to pred niekolkymi rokmi. Zil som v mensom meste na strednom slovensku a pracoval v centre mesta. Oproti cez ulicu bol mali elektro obchod v ktorom pracovala mlada slecna. Velmi usmievava, nizsia a krasnej postavy. Casto som sa len tak zastavil na kratky pokec. Tuzil som po nej a nevedel som s nej odtrhnut pohlad. Mala ale priatela a preto som sa o nic viac nepokusal. Nase debaty boli vzdy take vseobecne.
V jeden som nejako nabral odvahu a opytal sa jej, co robi vecer po praci. Vraj bude s priatelom, ale ked sa od neho vrati, isla by sa niekam prejst na chvilku. Opytal som sa, co tak sa previest namiesto prechadzky.
Suhlasila, povedala mi kam mam prist a ze sa o 9 vecer vidime. Nic som od toho neocakval, maximalne si dobre pokecame.
Vecer som ju z cakal na dohodnutom mieste. Zrazu mi nastupila do auta a vravi mi, ze mozeme ist, ze ciel cesty necha na mna. Viete ako to chodi, debatovali sme a motali sa v okoli mesta po cestach. Bol som stale odvaznejsi, chytil som ju za koleno a hladkal nohu. Videl som, ze neprotestuje a ze sa jej dokonca paci. A tak som si povedal, ze neskusit to, budem si nadavat este dlho. Vzal som nas na menej frekventovanu cestu a z nej odbocil na este odlahlejsie miesto. Ani naznakom sa nespytala kam ideme :)
Zastavil som a bez dlheho cakania a kecania som ju zacal bozkavat. VSetka aktivita mi bola opatovana a tak som nezavah a vsunul ruku pod rifle. Na moje prekvapenie bola totalne mokra, gatky mala vpredu komplet premocene. Uvedomenie si, ze je totalne nadrzana mi pridal na odvahe a bez slova som jej vytiahol svojho vtaka, nech sa pohra. Bez slova a a naznaku prekvapenia mi sa sklonila a zacala mi ho sat a fajcit. Najsko len jemne na konceku, aby ma ochutnala, postupne isla hlbsie a hlbsie. Nadherne sala stavu a a bolo vidiet ze si to vychutnava. Prerusil som ju a navrhol, ze by sme sa mohli presnutu dozadu. Obaja sme vystupili a vonku sa vasnivo bozkavali. Stiahol som jej pri tom vsetko nepotrebne oblcenie. Seba som tiez uvolnil od zbytocnosti. Na zadne sedadlo sme si sadali uz v spodnom pradle. Hned mi uvolnila nohy a vtaka a zacala pahltne fajcit. Robila to tak dobre, ze jedine co ma napadlo, bola otazka, ci jej mozem vystriekat pusinku. Prestala, zodvihla hlavu a s usmevom na perach mi povedala, ze musim. A hned sa vratila k fajceniu. Bol som tak nadrzany, ze som nevydrzal dlho a citil ako to na mna prichadza. Nic som jej nenaznacil ale zacal rovno striekat do plneho fajcenia. Vsetko semeno mi sala a prehltala, vycucala ma uplne do cista. Ked skoncila, len sa slastne usmievala.
Dali sme na par minut pauzu, rozpravali sa o vsetkom moznom, najma o tom ako sa ma v praci a tak. Jej hladkanie mojho vtaka sposobilo, ze sa opat dostal do pozoru a bol pripraveny na dalsie kolo. Stiahol som jej uplne mokre nohavicky, ktore tak krasne vonali stavou, posadil si ju na seba, zasunul vtaka a zacali sme hladat spolocny rytmus. Trvalo to mozno len par sekund a uz sme sukali jedna basen. Stale totalne tiekla a krasne to mlaskalo. Bola radost sukat tak mokru zenu. Naramne sme si to obaja uzivali, kricala a jazdila na mne a cela sa oddala tej chvili. Vdaka tomu, ze som sa pred chvilou vystriekal, vydrzal som celkom slusne a na oboch to prislo priblizne naraz. Nezavahala ani na moment a dalsiu davku semena som nastriekal rovno do nej. Este chvilu sme takto lezali bez slova. Ked sme sa zacali davat dokopy, povedala mi len, zajtra o 9 vecer sa tesim.

Přezdívka
Region
sexik5512 sexik5512
Slovakia
Autor5 Autor5
Slovakia Košický kraj
pali-maji pali-maji
Slovakia Nitriansky kraj
stonesmon stonesmon
Slovakia
XxFTMman XxFTMman
Czech Republic Vysočina
Trevor1981 Trevor1981
Germany Bayern
Marek5869 Marek5869
Slovakia Banskobystrický kraj
jaamon jaamon
Slovakia Banskobystrický kraj
Zetko371 Zetko371
Slovakia Bratislavský kraj
baculkomil1 baculkomil1
Slovakia
momar55 momar55
Slovakia
lustimus lustimus
Slovakia Bratislavský kraj
emilio02 emilio02
Slovakia Prešovský kraj
bobox94 bobox94
Slovakia Žilinský kraj
chlap2404 chlap2404
Slovakia Trenčiansky kraj
Warlock89 Warlock89
Slovakia Bratislavský kraj
Wahoo238 Wahoo238
Slovakia Bratislavský kraj
mylove mylove
Slovakia Prešovský kraj
nobody369 nobody369
Slovakia Banskobystrický kraj
Par-ParPO Par-ParPO
Slovakia
nemo789 nemo789
Slovakia Žilinský kraj
robotko69 robotko69
Slovakia
smile11 smile11
Slovakia Nitriansky kraj
jarooo25 jarooo25
Slovakia Banskobystrický kraj
trhak trhak
Slovakia Banskobystrický kraj
dr545 dr545
Slovakia Bratislavský kraj
rianco rianco
Slovakia
Sino2 Sino2
Slovakia Nitriansky kraj
nicer nicer
Slovakia Prešovský kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
Jankohrasko1234 Jankohrasko1234
Slovakia Trenčiansky kraj
suprovadvojka suprovadvojka
Slovakia
katana333 katana333
Slovakia Košický kraj