Na internáte II.

10. 8. 2020 · 3 690 zhlédnutí Rasto_svk

Priame pokračovanie mojej prvej poviedky:
https://www.amateri.com/cs/povidky/7011/na-internate

Prebúdzam sa plný výčitiek s bolesťou hlavy, niečo tu búcha. Spolubývajúci sa balí, odchádza. Na chdobe divné hlasy. Asi sa rozhodli konečne dokončiť maľovku. Včera sa to zvrtlo... To som prehnal... Ten alkohol mi nerobí dobre...  V tom si spomeniem že som si urobil pár fotiek. Chytám mobil a pozerám čo tam mám. Krása, Lucia s postriekanou tvárou od semena, zadok vyšľahaný do červena. Hneď sa mi začína prebúdzať penis a zdraviť na ráno ale mám spolubývajúceho. Pozerám fotky a zrazu video.. Ja som si to natočil. V tom okamihu boli všetky spomienky späť. Pozerám na čas 14:23. Sakra zaspal som prednášku. Snáď nebola prezenčka. Ktovie či Lucia bola na prednáške. Ale pochybujem že si na ten zadok vedela sadnúť. Ááaaa Ja som jej prikazal že 15:15 má prísť prosiť o odpustenie. Asi nahá nepríde keď tam maľujú. Nič to hodím sprchu, trochu sa dám dokopy keby náhodou prišla ale pochybujem. Bude ma nenávidieť. Ktovie komu to vykecá. Baby na intraku sú mega klebetnice. Nič to sprcha mi prospeje. Spolubývajúci pomaly odchádza: -Si sa musel včera riadne zrúbať, keď pri tom hluku na chodbe si spal az doteraz-
-ťažký večer s krasnym koncom- a usmial som sa
-á chápem, dám si večer s kamošmi jeden na teba-
-dik, opite sa, v pondelok ráno prídeš ako vždy?-
-tak ako vždy, maj sa-
-čau-
Sadám za PC, napichnem mobil video a fotly treba zálohovať niečo také už asi v zivote nezažijem. Pozerám na hodinky 15:10 srdce mi začína búšiť. Neverím že príde, veď som jej zmaľoval zadok. Ale čo ak. Záloha hotová. Spúšťam video na PC trochu mam mrzí že to mobil v tom šere nezvládol veľmi dobre natočiť ale je všetko vidieť aj keď kvalita hrozná. 15:14. Srdce mám až v krku. Vypínam video, otváram Facebook a pozerám jej profil. Nič. Neviem čo som čakal. 15:15. Obrovské napätie. Facebook som vypol a čakám. Minúta trvala celú večnosť. 15:16. Nič. Ja som vedel že nepríde, má svoju hrdosť. Za noc si subku neurobím.

15:17. Klop klop. Stuhol som idem otvoriť. Penis mi dáva najavo že sa teší rovnako ako ja. Otváram dvere a tam Lucia. Oblečená čo ma zamrzelo. Prišla v teplákoch a voľnom tričku. Vlasy v cope. Je to jasné prišla sa mi vysmiať. Na chodbe vidím presne čo som si myslel. Nejaký maliar tam má zapnuté maďarské rádio a maľuje chodbu. - poď ďalej- vravím Lucii a ideme dnu. Zaviera za sebou dvere a ostane pri nich stáť.
-včera sa to prehnal- začala - nemôžem si ani sadnúť, celú školu som kvôli tebe dnes vybechala-
Chcel som niečo povedať ale nešlo mi. Mrzelo ma to. Mal som ju rád, je to skvelé dievča. Asi som jej ublížil.
-priviazal si ma a bil si ma ako zviera. Ešte aj spolubývajúca ma tam videla s kefou v zadku. Vieš si predstaviť tu hambu?-
Našťastie, trápne ticho ktoré nastalo prerušovalo to maďarské rádio na chodbe.
- vieš čo je na to to najhoršie?-
-Nie- odpovedám skľúčený
-že sa mi to páčilo- v tom sa mi otočil svet. Zdalo sa mi že zle počujem. V tom okamihu myšlienky naplno.
-lepší orgazmus som nikdy nezažila, hambím sa za to. Od rána bojujem s tým či mám prísť alebo nie. Pozerala som na internete rôzne články. Vraj sú ľudia ktorý to potrebujú. Asi som jedna z nich. Mám podmienku. Chcem záchranné slovo. Keď sa mi niečo nebude páčiť tak prestaneš. Pane prosím o záchranné slovo ananás.- a sklopila hlavu dole na znak pokory. Stál som tam ako zamrznutý. Stratil som dych aj reč.
-dobre. Ale mala si prísť nahá s opaskom a prosiť o odpustenie a nie si klásť podmienky. Ale súhlasím. Máš moje slovo že keď povieš ananás končíme. Ale ak ho povieš končíme na celý ten deň. Je to stopka.-
-súhlasím pane. Prosím odpustite mi že som nedodržala vaše pokyny. Čo môžem urobiť na odpustenie?-
Stále som bol v šoku toto som nečakal. Ona si to všetko premyslela. Prišla pripravená.
-mala si byť nahá tak začni tým- Tričko a tepláky boli okamžite na podlahe. Prišla bez spodného prádla a ostala predo mnou nahá len ten opasok mala zapnutý na nahom tele. Bola krásna ani som ai ju takú krasnu nepamätal. Zrazu mi nevadilo že je blondínka. Tie trojky prsia by presvedčili každého.

-na kolená, vyskúšam ťa.- a už išli moje kraťasi dole a penis som jej priložil pred oči. Hneď ho chytila a dala si do úst. - hooo, kto ti to dovolil?- zastavil som ju -nebudeš robiť nič bez mojho príkazu alebo dovolenia. Tak skús to znovu.
-pane prosím môžem vás vyfajčiť ako ospravedlnenie?-
-začni-
A začala. Chytila ho do pravej ruky a začala veľmi zručne fajčiť. Chytil som jej hlavu a trochu pritlačil ale hlbšie nešlo nebola naučená na hlbokú fajku. Po chvíli veľmi dobrej fajky sa to na mňa blížilo. Chytil som penis a vystriekal sa jej na tvár nebolo toho veľa ale pekne na čelo a začalo jej to tiecť po pravom oku dole. Zrazu sa dvihla a zamierila do kúpeľne.
-kam to ideš?-
-umyť sa.-
-a kto ti to dovolil?-
-pane prosím vás môžem sa ísť umyť?-
-áno môžeš ale za to že si najprv neopýtala tak na svoju izbu-
-ale veď vonku je ten maliar-
-tak sa nezabudni slušne pozdraviť. Čakám ťa do 5 minút naspäť- zohla sa, chytila tričko a išla sa obliecť.
-čo to robíš? U mňa si chcela ísť nahá tak pôjdeš aj k sebe a bez rečí inak si zložíš ten opasok-
Tričko pustila z teplákov vybrala kľúče, pozrela sa na mňa veľavravným pohľadom, semeno jej tieklo po tvári, a išla k dverám. Otvorila vystrčila hruď a vyšla na chodbu. Urobila pár krokov, maliar na ňu hneď zapískal. - dobrý deň- pozdravila prešla okolo neho o pár dverí ďalej a vošla do izby.
Maliar sa pozrel na mňa ukázal mi palec hore, ja som mu prikývol a šiel dnu do izby. Rozmýšľal som co ďalej. Napadali ma rôzne scenáre aoe nakoniec som si povedal aby nám to vydržalo musím ísť metódou cukor a bič. Zrazu mi zvoní telefón. Lucia. Dvihnem a počujem: - za svoju drzosť som bola potrestaná. Smiem sa obliecť?-
-obleč si to najsexi čo máš, ak budeš ďalej poslušná pozvem ťa na večeru.-
-ďakujem-

Prišla asi o hodinu. Oblečená ako bohyňa. Na vlasoch si urobila vlnky, výrazne očné tiene a červený rúž. Biela blúzka cez ktorú presvitala biela podprsenka. Červená mini sukňa len trochu pod zadok a samozrejme topánky na vysokom opetku. Ja som uz mal košeľu a nohavice, hodil som na seba športové sako a vyšli sme von. Maliar už mal zbalené veci na konci chodby ale nebolo ho vidieť.
Zavolal som taxi, nech máme úroveň. Prišli sme k výťahom a zastavili. Pre internátom sme čakali len chvíľu a hneď bol tu taxi. Biela škoda octavia. Otvoril som jej zadné dvere, počkal kym si sadne a zatvoril. Obehol som auto a sadol si vedľa nej.

-poprosím Vás do centra k DaLanonemu- povedal som taxikárovi. Otočil som sa na Luciu. -musím uznať že ti to náramne sluší, ale bez podprsenky by to bolo lepšie. Myslím že podprsenku necháme pánovi taxikárovi ako tringelt.-
-ale mám priesvitnú blúzku-
-to nevadí budeš krajšia, daj podprsenku pánovi taxikárovi. Ja ti kúpim novú-
Veľmi neochotne začala rozpínať blúzku. Taxikár si v momente upravil stredné zrkadlo. Keď rozopola podprsenku prosebne sa na mňa pozrela či si to neromyslím. Zložila ju a podala dopredu. -Pan taxikár, nech sa páči to je malá pozornosť- povedala a obliekla si naspäť blúzku cez ktorú jej nebolo až tak veľmi vidieť prsia ale o to boli krajšie. Vystupili sme v meste, taxikár nám poprial pekný večer a povedal že už sme platili.
Reštaurácia je krásna. Ladenádo čierno červenej výzdoby. Sadli sme si uplne do zadu do rohu. Na večeri sme sa dohodli ako to bude ďalej. Že bude moja subka 24/7 s narokom na dovolenku ktorú musí hlásiť 3 dni dopredu. Pozreli sme na internete aké rôzne praktiky sa v takom vzťahu môžu vyskytnúť a na zopár mi povedala že nikdy. Čo som sa rozhodol rešpektovať. Po večeri sme sa vybrali na prechádzku mestom smerom naspäť na internát. Zrazu som zbadal sex shop. A  navrhol že ideme dnu. Chvíľu namietala ale ked som sa na ňu zamračil pochopila na čom sme sa práve dohodli. -poďme dnu, máš zákaz rozprávať iba ak sa ťa bude niekto niečo pýtať môžeš odpovedať-

Za pultom stál starší vysoký pán asi pedesiatnik. Pekne sme sa pozdravili. Ja hneď z prvej
- potreboval by som výbavu pre moju novú subinku.- Lucia urobila krok späť a veľmi sa červenala od hamby. Pánovi naskočil široký úsmev. - Čo budete potrebovať?-
-Hmmm je toho veľa musíme začať pomaly, nejaké laná, putá na ruky a nohy-
Položil na pult štyri laná a zväzovaciu sadu na ruky a nohy. - toto je lepšie dáva to viac možností ako putá.- prikývol som
- ďalej potrebuje korzet korzet pre dámu- Lucia sa snažila zmenšiť a najradšej by tam nebola. Len ticho stála.
-máme veľa ale doporučil by som tento, dvíha prsia vysoko a tlačí ich von vyzerajú oveľa väčšie. Má rozne úchyty na prípadný bondage. Nech si to vyskúša tam je kabínka.- zobral som ten korzet. Pozerám naozaj kvalitný kúsok ani cena nieje zlá. Nie je na šnurovanie ale má take sťahováky po stranách že si to zvladne založiť aj sama. Čo ma tešilo. Podal som ho Lucke. -Choď si ho vyskúšať do kabínky.- neochotne zobrala a vykročila ku kabínke. Ja som sa zatiaľ vratil k predavačovi.
-ďalej potrebujem svorky na bradavky- ukázal mi tri rôzne. Ukázal na prvé so zvončekom a povedal  že su najslabšie pre začiatočníkov a potom posledné masívnejšie. Tieto majú nastaviteľnú silu. Na maximum držia tak že sa na nich dajú vešať závažia. Tie sa mi páčili. Polozil som ich na stôl k lanám. Ďalej potrebujem análny kolík. Ukazal mi veľkosti od S po XXL. Vybral som kovový veľkosť L. Bol zaliaty v plastovom obale. Roztrhol som ho obal položil k lanám, kolík zobral a šiel za Luciou. Odhrnul som záves.

Nádhera prsia neboli v košíkoch iba take podpierky z dola mali a tlačili sa von. Podal som jej kolík a povedal jej nech si dá nohavičky do kabelky a toto založí. Zatiahol som záves a šiel naspäť k predavačovi.
-tak ako páči sa?- opýtal sa
-samozrejme, veď posúďte sám. Lucka poď tu k nám- pomaly sa odhrnul záves a Lucia vyšla von. Prsia jej trčali dopredu, bradavky vztýčené. Pohľad pre bohov.
-ako ušitý pre ňu- zkonštatoval predavač. Lucia sa pozerala do zeme a celá sa červenala.
-ostávajú nám posledné dve veci. Lucka poď si vybrať dildo. Pozrela na mňa a chcela ma prepichnúť pohľadom. Prišli sme k vykladnej skrini kde boli dildá od malých až po také obrovské že by to Luciinho útleho tela ani nevošlo. -vyber si ake sa ti páči. A nenúť ma aby sme to tu skúšali.- po chvíli si vybrala. Ružové s rozmermi 18x2.5 cm.
-na začiatok ti bude stačiť zober si ho- zobrala zabalenú krabičku a isli ske ďalej.
-posledné čo potrebujeme je bičík. Poraďte nám.- a zobral nás dalej do zadu. K stene kde vyselo asi 15 rôznych bičíkov. A štyri dlhé biče ktoré ma fascinovali a na Lucii bol vidieť strach. -potrebujeme niečo menšie na začiatok- pustil som ich a šiel k bičíkom. Predavač nam začal vysvetľovať rozdiely.
-Lucka vyber si jeden- vybrala si ten na ktorý povedal že najmenej bolí. Červeno čierny so semišovími povrazcami.
-hmmm neviem myslím že to bude slabý. Pán predavač prosim vás vyskusajte ho na Lucii chcem to vidieť. Lucka prehni sa a dvihni si sukňu.-
-nie prosím tu nie- Lucia začala cúvať
-Lucka nehnevaj ma poď sem, zase si nedisciplínovaná. Zaslúžiš si to. Prosím vás päť krát a nešetrite ju.-
Lucia sa veľmi neochotne zohla. Prsia jej stále trčali dohora. Úžasne to ten korzet držal. Chytil som jej sukňu a dvihol hore. Ukázal sa krásny análny kolík a pár modrín  zo včera. Čo sa mi páčilo. Predavač pristúpil pozrel na mňa a čakal na povel.
-Lucka povedz keď môže začať.-
-m-môžete- s trasľavým hlasom povedala a predavač saporiadne zahnal a šľahol. Predajňou sa rozletela rana dopadu a Lucia nič čo ma prekvapila na takú ranu. Predavač to ešte štyri krát zopakoval a povedal mi. Tento bičík ma veľký zvukový efekt ale nebolí to tak.
-aha tak skusme tento ukazal som na jazdecký 60 cm dlhý bičík.
-to je niečo iné- chytil a švihom reprezentoval jeho silu. Postavil sa k Lucii a povedal s tymto treba opatrnejšie silný úder pod zlým uhlom môže trošku natrhnúť kožu a potom sa to dlho hojí. A spomalene mi ukazoval ako správne má bičík dopadnúť.
-vyskúšajte ho, Lucka povedz keď budeš pripravená.
Predavač ma prerušil na to nebude pripravená nikdy. Musí byť priviazaná po prvej rane sa bude krutiť na zemi.
-Aha. A nemôžme to skúsiť na tej lavici?- ukázal som trochu ďalej.
-hmmm trochu ju poumývam a môžte to skúsiť. Povedal predavač podal mi bičík a išiel po vedro s vodou.
Kým to pripravoval išiel som k Lucii. Zatiaľ sa ti darí dobre. Rukou som jej prešiel po kundičke. Bola celá mokrá. Úplne tiekla. - Vidím že aj tebe sa to páči.- len zahambene pozerala do zeme.

-tak a mám to- pribehol predavač. - Už je osem hodín tak som aj zatvoril predajňu aby nás nikto nevyrušil.- doniesol zväzovaciu sadu a podal mi ju toto potrebuje na ruky a nohy aby sa dala pripnúť. Podal mi ju. Otvoril som ju a podal Lucii aby si to založila. Zatial mi predavač ukazoval ako sa dá lavica nastaviť. Vybral som nastavenie kde bude ležať na chrbte a nohy má do V skoro nad hlavou upnuté spolu s rukami. Lucoa si ľahla na lavocu a popripínali sme ju. Zadoček mala krasne vystrčený klitoris sa vytŕčal do hora. Dobre pán predavač ukážte mi jednu ukážkovú ak sa mi to bude páčiť ideme rovno k pokladni. Napriahol sa a celou silou jej šľahol po zadku. Lucia okamžite vykríkla a začala plakať. Na zadku sa začal ukazovať odtlačok.

-super poďme k pokladni- napočítajte mi to všetko. Nech viem koľko to bude. Ked to spočítal a ukázal mi tak ma zobral bokom a hovorí.
-mám jednu skvelú vec. Je to dráha hračka ale dohodneme sa ked jej do 3 minút s tym urobím striekajúci orgazmus tak ma vyfajčí a hračka je grátis ak to nestihnem do 3 minút aj tak je hračka grátis.-
-poďme to povedať Lucii. Nech sa rozhodne sama.- keď sme jej predniesli návrh už tak tiekla. Že by za orgazmus dala čokoľvek takže po krátkej námietke že nie je kurva súhlasila ale ak to nestihne do 3 minút alebo nebude striekať tak chce tým veľkým bičom predavačovi vrátiť požičané. Všetci suhlasili. Ja som zobral stopky a predavač doniesom masážnu hlavicu.
-Hitachi magic wand- povedal predavač a postavil  sa Lucii medzi nohy. Zapol ju a bolo počuť mierne vrčanie.
-štart- zapol som stopky a predavač začal masírovať Lucii klitoris. Lucia sa už pri prvom dotyku prehla ako luk. Predavač pomaly pridával prsty do kundičky. Ked ich tam mal tri dvihol hlavicu hore a zapol silnejšiu intenzitu, pritlačil na klitoris a začal vášnivo palcovať. Lucia veľmi hlasno vzdychala a užívala si to. 2:34 na stopách a Lucia sa začína triasť za chvíľu bude výsledok. Vzdychy ešte hlasnejšie a zrazu ticho a veľký výstrek a znovu hlasné vzdychy. Vlastne ani nevzdychá skôr kričí. Slzy jej rozmazávajú očné tiene a tečú po líci. Pozerám stopky 2:46. Predavač ich chce hneď vidieť. On vidi už 2:52 a ja ich stopol. - Stihol to- on v momente nohavice dole a postavil sa k jej hlave zo zadu. Uvoľnil hlavovú opierku a sputil jej hlavu do záklonu. Penisom jek prešiel po tvári a strčil do úst. Žiadna fajka... Šukal ju do úst dosť tvrdo až sa miestami dusila. Mne to nedalo vytiahol som napumpovaný penis, natiahol kondóm a strčil jej ho do kundičky. Šukali sme ju z oboch strán. Zachytil som ako krúti rukami a zrazu triaška a sťahy na kundičke. Vytiahol som penis a znovu vystriekla ale len trošku. Uvoľnila sa čo dovolilo predavačovi strčiť penis hlbšie do krku. Ja pokračoval v prírazoch. Na Lucii som videl že má problémy s dýchaním keď jej predavač celý penis vráža do krku. V tom som sa urobil a pomaly ešte pár krát prirazil. Predavač sa tiež už napínal a keď to naňho prišlo všetko jej vystriekal rovno do krku.

Odopli a poumývali sme Luciu. Pomohol som jej vstať a obliecť sa. Predavač nás odviezol naspäť na internát nakoniec sme nakúpili všetko na účet podniku. Lucia bola veselá a spokojná. Oslovovala ma pane celý čas. Pred izbou som jej povedal: zajtra rano o 9:00 ťa čakám s tým bičíkom v ruke a iba v korzete. Tentokrát ma nesklam. Na nástenke v recepcii som videl napísané že na našom poschodí budú prebiehať maliarake práce celý víkend od 8:00 do 16:00. Som zvedavý či príde.