Ponúka ma v okne

Dnes je horúci deň, všetci susedia sú v oknách a na balkónoch. Som úplne rozpálená a v sexi statičkách, môj pán ma začal fotiť. Povedal mi nech sa schladím v okne. Vykukla som von oknom, ospalé tváre na mňa pozreli a spali ďalej s otvorenými očami. Takže si ma asi nevšimli, že som skoro nahá.

Takto vyzlečená som ale nemohla otvoriť celé okno, pootvorila som ho a sadla na vnútorný parapet. Príjemný vánok ma pošteklil medzi stehnami. Poobzerala som sa, ale asi si ma nikto nevšimol, zatiaľ. Od rána som bola nadržaná, vlastne aj celú noc, snívali sa najrôznejšie zvrhlosti.

Prebudila som sa úplne vlhká s rukou medzi nohami a rozprávajúcim sa s nom v mojej pamäti. Matne som si spomenula na útržky z posledného sna ktorý ma prebudil. Ležala som na chrbte, roztiahnuté nohy, okolo mňa skupina spokojných nahých mužov, jeden z nich ho práve vytiahol z pomedzi mojich stehien, ďalší si obtieral penis o moje prsia potom ako sa na ne uspokojil, v ústach som cmúľala ďalší stoporený penis ktorý mi práve striekal horúce semeno do hrdla.

S týmito spomienkami a rukou medzi nohami som sa prebudila a teraz sedím v okne skoro nahá, s rukou medzi nohami a môj pán ma fotí a hecuje. Pri predstave, že ma môže ktokoľvek uvidieť som začala vlhnúť. Hlavne na balkónoch boli prevažne muži, ale aj baby mám rada. Tak som si vyložila nohu, pootvorila okno ešte viac a očami prechádzala z jedného okna na druhé a prstami na rozpálenej buchtičke. Zapla som vibrátor, zavrela oči, celé moje telo sa chvelo a moje zvrhlé predstavy ma zalievali horúcim pocitom. Začala som vzdychať, zavrela som teda okno, ale musela som poslúchnuť svojho pána ktorý ma fotil a povedal, že je horúco a mám pokračovať pri otvorenom okne. Mala som v sebe vibrátor, úžasne mľaskal, prievan mi prechádzal medzi stehnami.
Ako som tak vzdychala, otvorila som oči a na chvíľu zamrzla, nevedela som či ma vidí, ale pozeral sa do môjho okna.

Bol to sused z ..... *71* pokračovanie v blogu s názvom "Ponúka ma v okne" *71*

21,850 views 12.8.2019 09:58
779 users like it
Like