Searching

Woman
Couple woman & man
Group
Purpose of search:
friendship
sex

User videos (2)

Blogs (1)

Ponúka ma v okne

5 years ago 6 2202 29

Pokračovanie príbehu z rovnomenného fotoalbumu Dnes je horúci deň, všetci susedia sú v oknách a na balkónoch. Som úplne rozpálená a v sexi statičkách, môj pán ma začal fotiť. Povedal mi nech sa…

Personal information

Sex:
Age: 39 years 38 years
Sexual orientation: hetero bi
Hair colour: brown brown
Height: 179 cm 169 cm
Weight: 70 kg 65 kg

Sex hobbies and interests

anal sex
deepthroating
fisting
oral sex
piss
sandwich
sex in public
sexy lingerie
nylons
group sex
SM
sperm
bondage
swingers
sneaking
uniforms
dominator - slave

Personal description

Sme milý, komunikatívny, vzdelaný, distingvovaný, nekonfliktný pár, ktorý má rád prírodu, nahotu a sex. Sme nefajčiari! Touto cestou tu hladáme nám podobných ;-)

Hľadáme pár, prípadne bi ženu - dievča s podobnými túžbami na spoločný sex a priateľstvo. Keď sme vás zaujali napíšte :)

Civilné fotky nepýtame a ani neposielame (rozumej pre ťahačov fotiek- je ich tu habadej, že?!! )!!! Je na vás či nám svoju pošlete, ale skutočne svoju a nie nejakú stiahnutú z iných nickov z cudzích galérii.
Vieme koľko je 2+2 *24*

Na správy typu ... ahojky,
nechceš ma, či dáme už aj ASAP ( sofort) dneska sex? Pošlete nám ešte viac fotiek, lebo vás máme radi a fandíme vám, alebo si ho chcem vyhoniť, atď, atď nereagujeme !!!

Na margo komunikácie s iným párom. Sme skôr za osobné stretnutie a boli by sme radi, keby to v prípade sympatií neostalo len pri kávičkovaní. Snáď tu nejaký normálny a kultivovaný pár nájdeme na naše spoločné šantenie. *18* *4*

Sólo muži: komentáre k albumom nás potešia, pošta nás obťažuje. Prosím neposielajte nám vôbec fotky vašich ,, tátošov" ani k raňajkám, obedu, ba ani k večeri :-)

Ďakujeme *175*