Sissy víkend vol. 4

Na večerní vyvrcholení jsem se moc těšila, celý den jsem se pěkně připravovala abych večer ukázala co umím. Znovu jsem se pěkně vykoupala, navoněla a tentokráte si rozhodla že budou v růžovém. Připadne mi že růžová je nejvíce sexy a k sissy patří. Vyměnila jsem si klícku a upravila čárku aby byla zase krásná. Změnila jsem lak aby mi to ladilo a jak jsem si lakovala nehty cítila jsme jak se mi houpají prsa. Nejdříve podvazkový pás, tentokráte vysoký aby mi vyrýsoval boky a pak nové punčošky s růžovým lemem s krajkami. Pak krajkovou podprsenku, která mi krásně nadzvedla ty moje megakozy a dala vyniknout jejich velikosti. Chvilku jsem si jen tak se sebou hrála, mnula bradavky a prstem si roztírala lubrikant po dírce. měla jsem ji krásně připravenou a 3 prsty tam vklouzly bez potíží a já si ji krásně roztahovala.
Na zemi jsem už měla připravené svoje dnešní milence:
Pepa
Říkám mu tak protože to je velikost kterou má každý Pepa :) dildo s varlaty a přísavkou využitelná délka 14 cm x 4,5–5 cm. mám ho na takové lehké prošukání. V puse a na jazyku úžasně realistický.
Kanec
Je trochu delší než Pepa a s tím se šukám moc ráda. Dildo s varlaty a přísavkou využitelná délka 18 cm x 5,5 cm.
Dreamboy
Tenhle kousek je miluju. Sice ho nezvládnu celý ale sex s ním je dokonalý. Dildo s varlaty a přísavkou využitelná délka 22 cm x 6 - 6,5 cm.
Sissymaker
Megadělo, trhač co mi udělá s kundy vrata do garáže a když jdu na něj, musím pod sebe dát ručník, protože si u toho často ucvrknu :-) co k tomu dodat. Dildo s varlaty a přísavkou využitelná délka 25 cm x 7 cm. až jednou zvládnu tenhle kousek do půlky tak si koupím koňský didldo :-)

4,660 views 19.9.2021 06:28
128 users like it
Like