Na vínečku

Ahojky Amatéři,
občas i já ráda vypadnu někam pryč, než jen sem na amatéry, vydechnout a užít si. Můj "problém"? Nepiju 😄. Málokdy si něco z alkoholu dám a když už, tak jen trošku. Pro tentokrát jsem ale měla opravdu chuť na víno a moc jsem se těšila na sraz s naší partou až vypnu. A tentokrát jsem vypla pořádně.
Jak se říká, alkohol odbourává zábrany a já jsem po dvou skleničkách začala být hrozně nadržená. Kdybych na to měla odvahu, v tu chvíli bych si to klidně hned s někým rozdala přímo na místě 🫢. Ale.. I přes to, že jsem opravdu potřebovala vyšukat jsem se ovládla a zmizela jsem na chvíli na záchodky s tím, že si to alespoň rychle udělám. Nevím, jestli ten pocit znáte a já ho mám takhle někde málokdy, ale věděla jsem, že pokud si to neudělám, prostě budu úplně bez nálady a nebudu myslet na nic jiného.
Zamkla jsem, sundala bundu, dala ruku do kalhot a uspokojila se tak, abych byla schopná pokračovat v komunikaci a v paření se svou partou, aniž by na mě něco bylo vidět 😁😋.
No co si budeme, pořádné péro mi to nenahradilo, ale i tak jsem si to užila a bylo to vzrušující. 😈 A samozřejmě bych to nebyla já, abych nemyslela i na vás a neudělala pár fotek 😋. Ty měly i jiný účel, ale o tomhle příběhu zase jindy. 😈
A co vy? Máte občas chuť si hrátky obzvláštnit i jinde než jen doma? 😉

Ta nadýchaná 💓

12,552 views 22.3.2024 09:45
535 users like it
Like