Vyvoněný gentleman - 2.díl

Miluji tyhle masáže,je to pro mě větší slast než sex doma.Takže čekej pořádnou dávku...*71* Budu hodně nadržený,přes týden žádný sex.Takže od neděle budou zásoby.Třeba si můj střik i natočíš...Klidně se i otočím a budu na čtyřech...prostě jen čekat na tvoje příkazy. Budu vzrušením vzdychat,sténat a klepat se... Lízat a dráždit mi análek bych asi taky neodolal. Prostě bych chtěl hýčkat - masáž penisu rukama i s pomůckami..oddalování orgasmu...dráždění análku....můžeš mě i dojit..dráždit me na čtyřech...dostat mě prostě do extáze...žádné bolestivé praktiky..jsem něžný...ohledně análku..masáž proataty jsem jednou měl a byla to slast...ale stačilo by i jen dráždení análku...doma ráno se vyčistím dokonale.Celou dobu budu mít přes oči černou pásku. Když si s Tebou píšu...tvdne mi v kalhotách. Co teprve,až budu ležet u tebe na masážním lehátku! Nejsem nějaký tarzan,ale jsem tmavovlasý typ a mám černé chlupy.Mám chlupatou dírku.Budu mít vyholené péro a koule.
A mohl bych ti oholit i análek?
Asi ne...i kvůli doma...bylo by to podezřelé.Manželce by to bylo divné.Znáš ženy...Ale jsem čistotný a voňavý,neboj. Kolikrát bych mohl stříkat za 5 hodin masáže?
Tak 3x
Miluji oddalování orgasmu. Stačí mi klidně jen 2x...když to bude s mučením do prvního výstřiku,kdy mi nedovolíš stříkat.Moje mrdka bude jen pro tebe,od neděle ji pro tebe šetřím.Těšíš se? Já moc... Nemůže nás někdo načapat?
Neboj,ke mě do masérny nemá nikdo jiný přístup.A navíc budeme zamčení s klíčem v zámku.Takže můžeš všechno pustit z hlavy a úplně se odevzdat do péče mých zkušených ruk.Bude hrát potichu relaxační hudba bude příjemně teplo.Takže se během pár masážních tahů na svém těle začneš propadat do blažené slasti a budeš zažívat přívaly rozkoše a vzrušení...
Ano,to chci! I já jsem diskrétní,bezkonfliktní a na úrovni.
V pátek v 5:40 h.: Tak už jedu vlakem.Od neděle jsem nestříkal...už teď mi cestou tvrdne vzrušením. Neskutečně se těším. Prosím,ať je teplo.A budu mít tu pásku na očích,vzrušuje mě ta anonymita.Díky

1,823 views 22.3.2024 04:44
87 users like it
Like