První trojka mojí ženy

30.4.2012 16:54 · 3,972 views Gill1000

Věrná mi moje manželka nikdy nebyla. Některé její sukacky jsem popsal v blogu. Tedy, popsal jsem je tak, jak jsem si je představoval. Obvykle mi sice řekne, že se s někým vyspala, ale nechce vyprávět, jak to probíhalo. A taky nechce abych ji já vyprávěl o svých milenkách. Taky zatím odmítala všechny moje návrhy abychom zkusili něco ve třech. Prý by se nemohla uvolnit když bych ji viděl, jak se miluje s cizím mužem, a neužila by si to.

Minulou sobotu se to změnilo. Byli jsme oba na srazu bývalých spolužáků v malem hotelu. Během večera jsme se dali do řeči s jedním spolužákem - Pavlem, který řekl, že se mu Ivana hodně líbila a během studia se ji pokoušel balit. Marně, v té době už Ivana chodila se mnou. Na začátku rozhovor vypadal jako obvykle poklony a vzpomínky. Já jsem ale potom řekl, že by mi nevadilo, kdyby Ivana s někým šla - pokud bych byl u toho. Že bych to v takovém případě nepovažoval za nevěru. Chvilku jsme se o tom bavili, rozhovor se týkal doby, kdy jsme studovali. Ivana moc nemluvila, ale ani neprotestovala. Pak se ale zeptala, jestli bych to za nevěru považoval teď. Myslím, že tajne litovala, že kdysi Pavla nepoznala v posteli. Asi si mockrát představovala, jaké by to bývalo bylo - a teď byla rada, že jsem ji nabídl příležitost to zkusit. Řekl jsem, že by mi to samozřejmě nevadilo - pokud bych byl u toho. A hned jsem se, jakoby ze srandy, zeptal, jestli to nezkusíme. Chvíli jsme se trochu hecovali a popichovali. Pavel byl trochu ropzacity. Když jsem řekl, že bychom mohli jít na pokoj, zeptal se jestli to myslím vážně a já jsem odpověděl, že ano. Pak se podíval na Ivanu a ona přikývla. Na pokoj jsme šli beze slova, Ivana před námi, takže jsme dobře viděli její boky a zadek v kalhotách. Určitě jsme mysleli oba na to same, jestli ji opravdu bude Pavel za chvíli milovat.

Na pokoji jsme se chvíli na sebe rozpačitě dívali. Pak Pavel Ivanu chytil za ruce, podíval se ji do oči a začal ji líbat. Okamžitě bylo jasné, že ona souhlasí. Líbali a objímali se dost dlouho, Pavel ji občas na okamžik zajel rukama pod kalhoty a pohladil holý zadek. Ivana se pak svlékla skoro sama. Nejdříve si přes hlavu stáhla halenku a hned na to i podprsenku. Pavel si taky svlekl košili a přitiskl se na ivanina nahá prsa. Hned ji ale začal rozepínat kalhoty a ona si je sama sundala, i s kalhotkama, takže Pavel poprvé uviděl její blonďatý klín. Ivana si lehla na záda na postel, ruce si dala za hlavu, nohy jenom mírně roztáhla a dívala se, jak si Pavel rychle svléká kalhoty a ukazuje svého stojícího ptáka. Pavel si pak k Ivaně kleknul, podíval se ji do oči a pohladil ji. Jeho pták se ocitl blízko jejího klína. Zdál se mi menší, než ten můj. Také byl tmavší, a to se nejlépe ukázalo, když ho přiblížil k ivanine růžové kundicce. Podíval se na mne a zeptal se jestli opravdu může. Přikývl jsem a on Ivaně trochu více roztáhl nohy, sklonil se nad ní, začal ji znovu líbat a pomalu do ní vnikal. Leželi k sobě přitisknuti a pomalu se začali milovat. Vydrželi to takhle dost dlouho. Ivana začínala víc a víc vzdychat a pohyby obou milenců se zrychlovaly. Pak Ivana Pavla trochu odstrčila, obrátila na žáda a klekla si nad něj - zády k němu. Chytila rukou jeho penis, stáhla mu kůži jak nejvíc to šlo a pomalu na něj nasedala. Chvíli zůstala bez hnutí, pak se trochu předklonila a pomalu začala na jeho penisu klouzat nahoru a dolů. Pavel měl nádherný pohled na její zadek a svůj penis v její vagíně. Po chvíli se narovnala a zaklonila, takže on ji mohl rukama obejmout a hladil prsy. Chvilema se k němu trochu natočila a políbila ho. Ted jsem já měl krásný výhled na její roztaženou kundu s jeho ptákem uvnitř. Lehnul jsem si jim mezi nohy a začal cucat její klitoris a lízat celou kundicku, občas jsem se jazykem dotknul i jeho ptáka. Oba skoro ustáli v pohybech, ale čím dál hlasitěji dýchali. Ivana už sténala, a párkrát tlumené vykřikla. Chytila mi rukama hlavu. Slyšel jsem, že se Pavel Ivany zeptal, jestli může. Odpověď jsem neslyšel, ale byla jistě kladná. Cítil jsem, jak se Pavel prohnul a jeho penis začal pulsovat. Věděl jsem, že Pavel je právě s Ivanou v ráji, že se právě do Ivany udělal. Ivana vykřikla, to dělá často i se mnou, když do ní začnu stříkat. Ještě chvíli jsme takhle leželi. Pak ale Ivana z Pavla slezla a lehla si vedle. Já jsem se hned přisunul k ní začal jsem ji taky milovat. Znovu začala nahlas stenat, ale já jsem to dlouho nevydržela a brzo jsem se v ní udělal.

Pak jsme ještě dost dlouho leželi na posteli a hladili Ivanu. Nakonec Pavel beze slova odešel a ani další den jsme o té noci už nemluvili ani s ním ani s Ivanou.