Otec, syn a duch svaty

13.4.2013 02:52 · 2,507 views haulier

Zeny maju rady sex tiez ale trochu inac ako muzi. Asi tak ako maju radi muzi hrianky... Ja mam hrianky v podstate rad ale nie tak aby som ich musel jest kazdy den :-)

Takto sa snazim pobavit muzsku polovicu osadenstva kuchynky na obede u nas v praci. Za tymto vyrokom si ale zas az tak uplne nestojim pretoze sme ludia rozni a ako vo vsetkom aj v hriankach ma kazdy rozdielnu chut. Nieco v tom vyroku pravdy bude, pretoze sex je pre zenu nieco viac ako pre muza. Zena k sexu potrebuje 8 dovodov, 4 ospravedlnenia a najlepsie by bolo ak by tym este niekomu zachranila zivot aby to malo aspon nejaky vyznam. Kto by uz toto robil len tak aby si uzil :-) iba ak chlap... ten na sex potrebuje akurat tak miesto.

Dami a pani rozhodol som sa ze Vam napisem na tento blog len preto, lebo si my muzi nevazime sex a Vy zeny nim viete sice vybavit kopu veci ale tiez ho casto nepouzivate na to, na co sme ho dostali. Inac povedane ak sa muz a zena daju dokopy nie su len davaja ale hned traja. ON, ONA a SEX. Nieco ako otec, syn a duch sväty... aj ked to asi nie je to prave prirovnanie :-)

Myslim si ze dokonale spoluzitie paru skratka nie je len o tom, ze sa ti dvaja nehadaju a jeden druheho toleruje, ale aby tam bola dokonalost musi tam byt ten duch svaty, ktory tomu celemu pozehnava. Jasna vec, ze bez sexu ty dvaja tak ci tak raz v starobe budu zit ale nemalo by to byt po 10 rokoch manzelstva.

Odpoviete mi ze zo zaciatku kazdeho vztahu je sexu vzdy vela a potom to ide smerom dole, cele to nejak zovsednie a uz to nie je jednoducho ono... duch je fuc. Manzelka ma zrazu na rebricku hodnot nakup, vysavanie a aj polievanie kvetov, daleko vyssie ako sex. Manzel, kedze vie, ako na tom ich spolocny duch je, ani okom nemihne aby svojej milovanej s niecim pomohol, pretoze vie, ze na jej rebricku je este kopec priecok kym by sa konecne prepracoval k sexu, dlho by to trvalo a jednoducho naklady budu vyssie ako zisk a aj ten je neisty. To je pravy dovod krizy stredneho veku u muzov. Kupuju si motorky, kabriolety alebo zacnu z nicoho nic hrat hokej ktory v podstate nikdy nehrali. Tak ako ja :-). Je to lepsie ako podvadzat manzelku alebo jej pomahat s detmi ci domacimi pracami. Nie je to tak?

Z toho mi nejako vypliva ze by som mal zanechat odkaz pre buduce generacie:

Damy – ak mate partnera pri ktorom si neviete predstavit ze by ste mu fajcili alebo sa Vam dviha zaludok pri predstave, ze by ste mu mali strcit jazyk do ucha ci niekam inam, tak ho naozaj nemilujete. Mozno to je vypocitavost, pocit bezpecia alebo zabezpecenia co Vas k nemu taha ale laska to nie je. Aj ked existuje laska bez sexu, aj sex bez lasky, podla mna vztah bez sexu moze byt akurat druh obchodu nic ine. Ak si chcete naozaj uzit zivot a zomierat s pocitom, ze ste vsadili na spravne cislo a krupier Vam prave tlaci kopu zetonov spat, ze to skratka stalo za to, tak nepozerajte na peniaze ale, mozno to bude zniet sebecky, pozerajte na seba. Som hlboko presvedceny ze sme vsetci stvoreni na to aby sme si sex uzivali, len niektore nestretli tych spravnych partnerov a preto nemaju sex radi, mysliac si, ze ak ich to nebavi s tymto, tak ani s inym nebude. Omyl. Verte mi, nic nie je lepsie ako uzivat si sex so spravnym partnerom... potom partnerkou ... potom parmi .. Kym vycerpate vsetky moznosti, ktore sex ponuka pride staroba a nebudete vediet co je to stereotyp. Nebude navarane ani upratane a manzel bude stastny. Netreba na to peniaze, domy, auta a ani cestovat na druhy koniec sveta aby ste boli stastne.

Pani –myslim si, ze nasim cielom v zivote je, si co najviac uzit zivota a sexu, aby sme boli stastni. Idealne aj pre nas je prezit ho so zenou, ktoru milujeme az tak, ze s nou chceme mat aj deti. Netreba urobit chybu, to ze ju milujeme este neznamena , ze s nou automaticky musime mat aj deti. Ak to berieme ako povinnost, tak sa to jedneho dna zarucene pokazi. Ak teda uz vieme co chceme, povedal by som, ze riesenim je, oddelit zlatokopky od tych pravych zien. Pravym zenam dat to co sme vzali zlatokopkam a vazit si ich pre ich snahu vytvorit teplo domova bez pouzitia vaginy :-)) ale ak je to naozaj ta prava zena Vasho zivota a citala tento blog bude to teplo domova vytvarat prave nou...

A a a vo tom to cele je ...