Láska?

28.3.2014 09:32 · 865 views zdepe

Sedí vedle postele a kouká do dáli. Ruku položenou na ruce své ženy. Před očima mu běží film. Film jejich života. Není to tak dlouho co se poznali. Ona pootočí hlavu a tiše na něj kouká. Přemýšlí co se mu honí hlavou. Dívá se na jeho profil a ještě teď cítí jeho doteky. Lehce přivře oči a sevře ruku. Právě vzpomíná na dovolenou. Na krásnou bezstarostnost, na něžné doteky když leželi vedle sebe na pláži. Vidí sám sebe jak otvírá láhev vína a nalévá do skleniček. Zapadající slunce se rozbíjí o skleničky a barví víno do neskutečné červenooranžové barvy. Na pláži už nikdo není a jeho doteky se stávají důraznější. Pokládá ji na osušku a dlouze líbá. Jeho jazyk jí pomaličku klouže po krku dolů a zastaví se na bradavce. Obkrouží bradavku a vydává se na cestu dolů. Cítí jak se celá chvěje. Zastaví se na její mušličce a dlouze lízá. Ona vykřikuje svoji touhu a její křik se mísí se stálým šuměním moře. Přestane a sám si lehne. Vidí jak si ona na něj sedá. Její silueta proti zapadajícímu slunci se zdá být neskutečně snová. Vnímá její zrychlené pohyby a do burácení moře s ní křičí rozkoší.

Leží a jeho ruka se jí propaluje do kůže. Vzpomíná s jakou rozkoší ho překvapila když si "zapomněla" kalhotky. Celou večeři v potemnělé restauraci mu to připomínala. Smála se když se snažil nenápadně se rukou přesvědčit. Jako by to bylo teď vidí sama sebe jak hned za rohem v nenápadném výklenku si klekla a vzala si jeho chloubu do úst. Cítí jeho vzrušení a slyší jeho přerývavý dech. Rukou jen lehce hladí a jazykem a rty ho dráždí stále rychleji a rychleji. Slyší jeho ostrý nádech a vnímá jak jeho šťáva jí proudí do pusy. Postaví se, obejme ho a šeptá jak je úžasný.

Jsou vedle sebe a každému jim běží vzpomínky jinam. Ona se pohne na posteli, on sebou cukne. Narovná se a podívá se na ní. Ona vidí jak se mu v očích třpytí slzy.

Lehce přizvedne ruku a jemně jí hladí. Ona zavře oči a slyší, jak jejich vrásčité ruce o sebe šustí. Cítí jak ji urovnává respirátor a myšlenky se opět vydávají na pouť jejich životem...