Návod na použití profilu :-)

2.6.2015 09:19 · 1,297 views vubecnic

Jsme pár. Pár, to znamená - dva. V našem pojetí - žena a muž. Pár hodně otevřený - a upřímný. K sobě i jiným. Snažíme se mít na našem profilu co nejvíc informací. Informací takových, aby každý, kdo nás chce oslovit, mohl snadno posoudit, zda to má smysl...

Když jsme sem na Amatéry přišli, řekli jsme si, že budeme odpovídat všem. A skutečně to i děláme. Někdy je to ale těžké...

Zejména tam, kde z holé věty je na první pohled cítit, že ten, kdo nám píše, náš profil ani neviděl, natož aby se pokusil naše povídání přečíst.

Pokud máme v profilu napsáno, že jsme pár, pak to - světe div se, znamená, že pár opravdu jsme. A že tedy oslovovování samotné ženy je - přinejmenším - neschopnost nebo neochota číst. Nebo hulvátství. Nebo - hloupost..

Pokud píšeme, že máme rádi BDSM, tedy sex který je víc o hlavě než o rytmických kopulačních pohybech, pak - věřte nám, pánové, nabídky typu - přijdu a ošukám tě - opravdu neohromí. V D/S vztazích a hrách jde opravdu o něco jiného. I když se zkusíme zeptat, co o BDSM víte, zpravidla se dozvíme "nic, nikdy jsem to neviděl, nikdy o tom ani nepřemýšlel, nemám žádné zkušenosti, ale zajímá mne to".Věřte, ani to nás neohromí. Když z Vás vypadne, že i pojmy jako SUB,DOM, SWITCH jsou pro Vás neznámé, tak se jen smutně smějeme.

Nabídky sexu za peníze - nebo peněz za sex - to je další kapitola. Ani jedno, ani druhé nás nezajímá. Tento typ vzkazů už skutečně mažeme bez odpovědi.

A ještě něco. Pokud ve svých profilech ( ...my je totiž čteme, když nám napíšete) uvádíte jako zálibu swingers, a pak na přímou otázku, které SW kluby znáte, odpovíte že - žádný, a pokud máte nějaké zkušenosti v tomto ohledu, pak jsou se spolužačkami a spolužáky kdysi při grupáči na střední škole, je to taky spíš smutné. O tom bychom mohli mluvit dlouho, je to tak obšírné povídání, že mu možná věnujeme celý zvláštní blog.

Ještě něco. Když už nás zaujmete aspoň něčím, a my Vám - přes stručnost Vašeho vzkazu - napíšeme - "nechceš nám o sobě napsat víc?", tak očekáváme, že si náš profil přečtete, a zkusíte aspoň v jeho duchu opravdu napsat něco navíc. Pokud místo toho napíšete - "a co byste chtěli vědět?", pak už víme jistě, že nejste těmi, koho bychom chtěli potkat v reálu.

A poslední poznámka. Na nezávazné kávy nechodíme. Když nepřeskočí jiskra, je to ztracený čas pro všechny. Takže Vám obvykle navrhneme, že se můžeme potkat třeba na srazu amatérů. Nebo někde v klubu. A to je okamžik, kdy se projeví, jaké procento lidí jsou tady - pisálci.

Máme rádi Vaše vzkazy. Ale zkuste přemýšlet o tom, co si o Vás ve Vašem profilu přečteme my. A čtěte profil náš. Neznalost toho, co o sobě píšeme, pak opravdu už neomlouváme.