Snění

16.8.2015 09:29 · 2,217 views Benjamina

Zazvoním na dveře, jsem strašně nervózní, je to první schůzka. S pánem jsem v kontaktu už delší dobu, zná mé tělo z fotek a teď se poprvé uvidíme tváří v tvář. Slyším klíče v zámku a On mi otevírá dveře a jemným gestem mě zve dál. Zuji si boty a vcházím do obýváku. Stojím a čekám, co bude. Pán jde ke mně, postaví se proti mě a celou si mě prohlíží. Kouknu mu do očí, ale hned klopím zrak, protože on je ten, který zná moje zvrhlé choutky. Jsem tak nervózní, že nemohu skoro ani promluvit. Posadíme se do sedačky, pán donese dvě sklenky a víno. Potřebuji malinko na kuráž. Položí mně pár technických otázek, aby bylo mezi námi jasno. Jsem celá červená a chvěji se."Tak čubičko a teď se přede mnou hezky pomalu svlékneš, abych tě viděl celou nahou." Pán sedí a čeká. Jdu na to pomalu a tak mě musí malinko postrčit. Teď tu stojím celá nahá. On se dívá, lehce se usmívá a mlčí. Snad se mu budu líbit, honí se mi hlavou.

Pak mě vyzývá, abych šla do koupelny, ale abych se nezamykala. Jdu se osprchovat, abych byla čistá, voňavá a připravená na lekci. Za chvíli cítím jeho pohled, přišel za mnou do koupelny. " Lehni si čubičko do vany a nohy hoď pěkně nahoru, abych mohl zkontrolovat jak jsi čistá a oholená." Uposlechnu a lehám si. Pán vezme sprchu a začne mě sprchovat na prsou, břiše a míří k podbřišku. Jen lehce zasténám, ale pán na to nereaguje a začíná mě sprchou mířenou přímo na kundičku masírovat. Přivírám oči, protože je to pro mě moc příjemný pocit. Ale najednou cítím mírný tlak a pán mi přiložil hlavici ke kundí díře a v jednom okamžiku je kunda naplněná vodou. Budu důkladně čistá

Po osušení mě vede zpět do obýváku. Svlékne si košili, ale zůstává zatím v kalhotách.

"Tak si tu hezky lehni na stůl." Kouknu a vidím, že je vše nachystáno a že budu mít nohy doširoka roztažené a přivázané.

"Vidím čubko, že máš strach, ale uvidíš, že se ti to bude líbit a budeš to ráda znovu opakovat" a přivazuje mi nohy doširoka.

"Hmmm, vidím, že jsi vyvinutá čubka, poštěvák máš velký i pysky se mi začínají líbit, ale ještě nějaké úpravy to bude chtít."

"Chci aby moje čubka byla vyjímečná a ty budeš vyjímečná svojí kundou., tak začneme s lekcí"