Nezvaná návštěva

4.12.2015 10:19 · 1,627 views laroto

Jednou večer mi Petr mi volal, že musím ihned přijít, že má něco, co musím vidět, že mi do telefonu víc neřekne. Zněl velice naléhavě a tajemně, tak jsem souhlasil, i když se mi už nikam moc jít nechtělo. Za čtvrt hodiny jsem byl před jeho domem a zvonil. Otevřel mi a vzal mě dovnitř. Když jsme přišli do obýváku, tak tam uprostřed na židli seděla svázaná žena. Měla na sobě noční košili, ruce svázané za zády a nohy přivázané k nohám židle. „Kdo to je a proč je svázaná,“ zeptal jsem se. „Byl jsem tři týdny v Helsinkách, a když jsem se vrátil domů, tak jsem ji tu takto načapal. Zřejmě se tu na čas zabydlela. Tak jsem ji svázal a zavolal tebe,“ odpověděl Petr. „Proč mě, co já s tím? Měl jsi zavolat policajty. Copak jsem nějakej 'Z' z Pulp fiction, vole? Co s ní jako teď chceš dělat? …. “ vychrlil jsem. „Nejdříve zjistíme co je zač a co tu pohledávala,“ přerušil mě Petr.

Pak jsme Svázanou vyzpovídali. Jmenovala se Kateřina a řekla nám, že to všechno začalo před dvěma měsíci na oslavě narozenin kamarádky. Tam se seznámila s Karlem a Ivou. Ti ji vzali do skupiny lidí, která se baví tím, že si vytipuje prázdný byt nebo dům a jeden z nich tam pak musí nějaký čas bydlet tak, aby si toho nikdo z okolí nevšiml a ani majitel nic nepoznal, až se vrátí domů. Počítá se jak dlouho tam bydlí, jak se tam umí zabydlet, co všechno v bytě použije atd. Fotí se při tom a fotky průběžně posílají ostatním. Ale nikdy nic neukradnou, nechají byt tak, jak do něj přišli. To, že bude Petrův dům prázdný, se dozvěděla náhodou, protože potkala Petra jak vychází z domu a telefonuje. jelikož šla chvíli za ním, tak slyšela, jak někomu říkal, že od zítra bude dva měsíce v zahraničí a že musí k matce dovést kočku, protože ji nemůže nechat doma samotnou. Pak ji Karel, který umí čistě otevřít většinu zámků, odemkl Petrův byt a ona tam strávila 6 dnů. Měl to být její vstupní test. Prosila ať nevoláme policii, že při studiu pracuje u cestovní kanceláře jako průvodkyně a oni by ji vyhodili a problémy by měla i ve škole.

Chvíli jsme přemýšleli co sní, jestli policajty přeci jen nezavoláme, ale jak nás prosila, tak nám jí bylo docela líto, tedy hlavně mě, Petr byl ještě pořád naštvaný. Pak ji řekl: „Tak policajty nezavolám, ale nějak tě potrestat musím, to jistě chápeš. Pokud nás trošku pobavíš, tak tě necháme jít. Souhlasíš? Nutit tě nebudeme, vybrat si musíš sama.“ „Co přesně myslíš tím pobavením?“ špitla potichu. „Jsi moc sexy holka a my máme sexy holky rádi a moc rádi s nimi pícháme,“ odpověděl jí Petr.

Katka souhlasila s podmínkou, že ji nebudeme bít a nebudeme jí dělat nic bolestivého a bude to jen s ochranou. Na to jsme ji ujistili, že nás stejně nevzrušuje někoho mlátit, tak se nemusí bát. Ale to už jí Petr přes košilku hladil prsa. Já jsem jí ji povyhrnul, abychom se pokochali jejími krásnými stehny. Katce se zrychlil dech a roztáhla stehna od sebe, čímž dala najevo, že jí to není až tak nepříjemné. Rukou jsem jí zajel do klína a polaskal mušličku. Cítil jsem, že krásně vlhne. Petr ji stáhl košilku z ramen, a jazykem si pohrával s její bradavkou. Já jsem zatím masíroval její klitoris. Kačka tichounce vzdychala. Kalhoty mi začali být příliš těsné a tak jsem si je stáhl, postavil se vedle Katky a nabídl jí svého ptáka. Ta jej ochotně přijala a začala zlehka sát.
Pak Petr prohlásil: „Sundáme jí tu košilku.“ „Musíme ji odvázat, jinak ji nesundat nepůjde,“ já na to. „Odvážeme ji později. Mě se teď líbí takto přivázaná,“ řekl Petr, z komody vytáhl nůžky a košilku nahoře nastřihl. Pak ji natřikrát roztrhl a odhodil bokem. Katka byla tak překvapená, že se nezmohla na žádný protest ohledně zničené noční košile. Petr se také svlékl a postavil se obkročmo nad ni a nechal se kouřit. Já si klekl za židli, na které seděla, a chytl ji zezadu za její nádherná pevná prsa. Pak jsem jednou rukou sjel do jejího klína a užíval si té mokré rozkoše. Byl jsem tak vzrušený, že jsem to už nemohl déle vydržet, proto jsem Kačku odvázal a postavil za židli. Ona se předklonila, opřela o opěradlo a vyšpulila na mě svoji úžasnou prdelku. V rychlosti jsem si natáhl gumu a pomalu jí ho tam vsunul. Začal jsem zlehka a zrychloval, po chvíli jsme divoce šukali a já začal cítil, že to nebude dlouho trvat. Chtěl jsem si dát pauzu, abych se tak rychle neudělal, ale Katka mě chytla za boky a dala najevo, že teď na přestávku nemám nárok. Do deseti sekund jsem se udělal. Na chvíli jsem se zastyděl, že jsem byl rychle jak nějaký nadržený zajoch. Petr si sedl na židli a Káťa nasedla zezadu na něj. Já si z baru nalil panáka, posadil se na gauč přímo naproti nim a kochal se pohledem na Katčina prsa byl úchvatný.

Petr mě požádal ať otevřu víno, tak jsem z komory vytáhl láhev a oběma nalil. Sobě ne, nechtěl jsem míchat. Mezitím si lehla Káťa na kožešinu na zemi a Petr ji divoce ojížděl. Sedl jsem si vedle nich a hladil její výstavní kozy. Kačka vzala mého ptáka do ruky a snažila se ho znovu vzkřísit. Moc práce jí to nedalo, za chvíli byl znovu připravený do akce. Posunul jsem se k ní, aby ho mohla vzít do pusy. Petr zběsile přirážel, Katka křičela a zmítala se v extázi tak, že se nedokázala věnovat mému penisu a jen ho pevně svírala v ruce. Po chvíli této divoké jízdy, Petr zasoptěl, několikrát tvrdě přirazil a byl. Odvalil se bokem a prohlásil, že tak dobře si už dlouho nezašukal. Já si lehl na záda a Katce řekl, ať nasedne. Byl jsem v sedmém nebi – Káťa nespoutaně na mně řádila, rukou si dráždila klitoris a já měl přitom výhled na její ladné tělo. Odsunul jsem její ruku stranou a sám jí začal masírovat. Po nějaké chvíli této úžasné jízdy Kačka strnula v orgastické křeči a spěšně se snažila mou ruku odsunout, protože více dráždění už nesnesla. Položil jsem ji na záda a po pár okamžicích jsem se udělal také.

Nějakou dobu jsme všichni jen tak leželi vedle sebe na zemi, bavili se, smáli se a popíjeli. Po čase, jak opadlo opojení ze vzrušení, Katka odešla do koupelny a vrátila se oblečená. My se také oblékli. Chvíli jsme jen potichu seděli a přemýšleli co říci. „Vy jste mi tedy dali“ prohlásila poté Katka. „Můžeme si to někdy zopakovat“ řekl Petr. „Určitě se na někdy domluvíme, ale teď už musím běžet, tady už dnes asi nepřespím“ sdělila a záludně se usmála. Pak se rozloučila a odešla. Až po chvíli nám došlo, že na ni vlastně nemáme žádný kontakt.

Nikdy jsme ji už nepotkali, ale občas si na ni vzpomenu a přemýšlím jestli byla tak dobrá herečka nebo si to opravdu užívala.