České swingers kluby - II.

10.1.2016 05:13 · 4,028 views RSPmail

Dneska bychom Vám rádi napsali o velké výjimce mezi swingers kluby v Čechách. Aktuálně je tento klub uzavřen, oficálně z 'technických důvodů´. Neoficiálně jsme se však dozvěděli, že zasáhla naše 'složka spravedlnosti´.

Pojďme si tedy popsat ´černou ovci´ mezi českými sw kluby - Praha 1.

Jednoznačně je tento klub totální hrůza! ;-) Naše první návštěva proběhla hned v prvním měsíci od otevření. Zavolali jsme, zeptali se kolik zhruba očekávají párů a dostalo se nám hodně pozitivní odpovědi, že určitě ´nejméně tolik co včera, takže 30 - 40 párů´. Pohybujíce se v českých swingers klubech již nějaký ten rok, odpověď nás víceméně šokovala. Říkali jsme si, že to tedy fakt vzali asi za správný konec a že Fantasy a Paradiso (bude v dalším našem článku) budou mít dost starostí, když je ten klub tak super a tak hodně navštěvovaný. Takže jsme plni očekávání vyrazili. Realita byla taková, že jsme tam na začátku byli my, dva páry ve věku 50 – 60 let a 5 sólo mužů. A sestava se od osmi večer do jedenácti večer nezměnila. Důchodci si šli dvakrát užít, pokaždé s vláčkem 5-ti slídičů za sebou a my jsme v jedenáct řekli, že bychom rádi vstupné zpět a že jedeme do Fantasy. A tím se odstartovala diskuse s poněkud zvláštní ´majitelkou´ slečnou S. Téma bylo, že nikdy neřekla že by mělo být 30 – 40 párů, ale že to mělo být 30 lidí a že tam je 11 lidí a určitě po půlnoci dorazí nejméně dalších 10, takže vlastně je / bude vše v pořádku. Že je spolumajitelkou klubu Cats v Mnichově a tam že je to pravé swingers, což v českém pojetí je úplně nesmyslné, protože na swingers JEDNOZNAČNĚ patří hlavně sólo chlapi a tak abychom se nestyděli a koukali si užít ´to pravé swingers´ !!! No, nejde to ani popsat co vše jsme se dozvěděli. Každopádně jsme si nakonec řekli, že tedy ze zvědavosti zůstaneme a uvidíme. A viděli jsme. Zhruba v půl jedné skutečně přijel ještě jeden pár ze Slovenska. Byli příjemní, sexy a vyrazili jsme do jedné části klubových katakomb. Hezky jsme si užili, ale asi tak každou minutu jsme museli říkat 5-ti čumilům ať nelezou tak blízko, ať na naše ženy nesahají, ať si ho nehoní evidentně s cílem je postříkat kamkoliv se zrovna trefí a podobně! To asi byla ta ´pravá swingers´ o které S mluvila. Ale nakonec jsme přežili, užili si a nad ránem klub opustili.

Když se za dva tři měsíce na jejich stránkách objevilo, že mají novou vířivku (které mimochodem byla uváděna na stránkách se značným předstihem…), řekli jsme si že jim dáme ještě jednu šanci. Nebyli jsme ale již tak tolerantní. Když jsme v klubu u baru s vypuštěnou vířivkou seděli s 8-mi sólo chlápky (ve složení 2 x snědý muž arabského původu, 3 x rusky mluvící podivín, 1 x obézní muž kolem 50-ti let a dva pražští taxikáři - né, nejsme v žádném případ rasisti a pouze uvádíme přesný popis návštěvníků), poslouchali velkolepé plány barmana ´spolumajitele´ o rozšíření klubu o další DVĚ nadzemní patra a udeřilo 10 hodin, odjeli jsme do Fantasy. Kecy slečny S už nemá smysl dále rozvádět.

Zhruba po půl roce jsme dostali email od ´Pavlínky´ toho času provozovatelky nejmenovaného swingers serveru s odkazem na článek o jakési Stanislavě, která se živila tím že vyhledávala staré muže, navazovala s nimi partnerství a okrádala je o peníze. Byla tam i fotka této Stáni. Nemohli jsme tomu ani uvěřit a řekli jsme si, že si ji musíme připomenout. Naše mužská část tedy byla vyslána jako zvěd na Gang Bang akci. Zcela bez očekávání, ale tak nějak jsme si říkali, že už mají za sebou více než rok historie, že pořád na stránkách píšou jak se daří a jak je každá akce plná a že bude třeba vše fajn a slečna S není ta Stáňa z časopisu a že budeme mít další klub kam chodit. No………….., překvapení se nekonalo. Slečna S evidentně byla ta z časopisu. :-( To byl skutečně velmi silný morální argument proti celému klubu, ale objektivně vlastně ani žádnou váhu mít nemusel. Vířivka ještě nefungovala. Svalovec barman ´spolumajitel´ měl stejně velké plány. Na baru bylo asi 20 chlapů, ale aktérky jaksi nedorazily. A slečně S tvrdila, že je to normální! Tak to přeci je, protože u nich v klubu chodí na GB jen a jen amatérky a ne placená děvčata jako v jiných klubech a tak se holt někdy může stát, že prostě nepřijdou. Ze zájmem jsem sledoval, jak se dohaduje s fakt podivnými existencemi o tom, že jim nevrátí vstupné a že mohou místo toho zadarmo přijít na akci kde bude hodně párů a tam už si určitě ´někde zapíchají´. Fakt v takové úrovni probíhalo domlouvání. N E U V Ě Ř I T E L N É !!! Ona normálně ´nabízela´ páry z budoucích swingers akcí!!! No nicméně hřeb večera měl teprve přijít…..V klubu nás bylo kolem půlnoci už jen 5 a slečna S se s námi vyrazila domluvit, že zadní místnosti už se zavírají a že můžeme zůstat jen ´jako v baru´, jelikož přijdou ´normální hosté´. Zvědavostí jsem jen hořel! S se převlékla z poloprůhledné košilky a tangáčů a vzápětí uvítala v klubu 6 evidentně hodně mladých lidí. Byly to 3 páry a velice brzy vyšlo najevo, že jedna ze slečen je její řekněme ´hodně blízká příbuzná´. Ta ale evidentně nevěděla nic o tom, co že je to vlastně za ´bar´. Někteří pánové se však nedbaje předchozí domluvy rozhodli S zavařit a oplatit zážitek z Gang Bangu a podařilo se jim do společnosti mladých infiltrovat. Za necelou hodinku pak jedna z dívek odešla se svým partnerem dozadu a za nimi samozřejmě v klubu tak obvyklý ´vláček 4 chlapíků´. S mohla prasknout vzteky! Nadávala kolegovi, nadávala druhým dvěma mladistvým párům a rychle je vyprovodila pryč.

Nahlédl jsem tedy ještě dozadu. Slečna si s partnerem užívala konverzaci na matraci (opravdu si jen a jen povídali a byli oblečení) a kolem posedávali 4 chlápci, kteří si kdoví proč honili péro a koukali na ty dva jak si povídají. To byla ale legrace! :-)))) Evidentně ta PRAVÁ SWINGERS podle slečny S! :-)

To byla naše totálně poslední šance, co tento klub dostal a všem vám srdečně doporučujeme se tomuto klubu obloukem vyhnout. Aktuálně to nebude zas takový problém. Pokud by jste snad někdy náhodou slyšeli, že nejmenovaná swingers sociální síť, působící v ČR v tomto klubu pořádá nějakou akci nebo že s ním spolupracuje, vězte že se jedná o podvod a informaci srovnatelnou s tím, že slečna S je spolumajitelka Cats. Swingers sociální síť, kterou máme my rádi se slečnou S nikdy spolupracovat nebude. Pokud se změní schéma provozování, provozovatelé a celková úroveň tohoto klubu, tak můžeme názor změnit. To se pak ale jistě dozvíte z našeho článku.

Přejeme všem pěkné swingers zážitky a co nejméně setkání se lidmi typu slečny S. ;-)